kas dėl blogio. tai dar galiu pasakyt, kad ne visada ir man pavyksta prieiti iki šviesos. kartais, kad ir kiek bandyčiau per tamsu. beje tamsą imti labai lengva ji pati siūlosi. pastebėjau, kad šviesa nuo manęs bėga, kai pradedu gyventi blogomis emocijomis.
beje yra tokiu vietų, kuriose atsidūręs gauni tiesiog šviesos smūgį. kažkokios labai švarios vietos, paprastai tokias atrandu gamtoje. o dar daugiau yra tokių vietų, kuriose atrodo tiek daug šviesos, kad svaigsta galva ir kvėpuoti sunku, bet kai atsimerki, tai pamatai, kad ten vien blogis. kaip atskirti nemoku paaiškinti. tikroji šviesa yra begalinė ramybė ir šiluma. nemoku to jausmo apibūdinti. tiesiog nebelieka jokių baimių, jokių dvejonių tik susitaikymas ir visiška ramybė. toks jausmas tarsi grįžai namo.
QUOTE(roof @ 2005 06 07, 09:42)
Siaip turetu buti vienas kanalas ir eiti tiesiai i virsu - i kosmosa, is ten tiktai semiamasi tyros energijos...
tai ne kanalas, bent jau aš matau ne kanalą, o srautą, srovę, kurios spalva keičiasi nuo mano pačios dvasinė būsenos. kuo labiau esu išsivalius, tuo labiau ji akina ir žėri ir priešingai, kuo labiau save esu suteršusi blogomis mintimis tuo ji blankesnė, matinė. tai nepertraukiama tėkmė.
o dėl kitų kanalėlių, aš pvz. jų nematau jokių kanalėlių, bet kartais matau juodus asmenis dalinančius patarimus, tiksliau dažnai tokie mane lankydavo anksčiau, iš pradžių jais tikėjau. poto supratau, kad jie kenkia, nuo tada jie pas mane nebeateina. kai sakau, kad matau, tai ne akimis matydavau aš juos, o mintimis.
Kažkodėl nuo šitos temos pasidarė silpna. Gal ir man reikėtų kažkaip atsisitatyti. Bet kaip?
Siaip sakoma, kad zmones yra skirstomi (energetiskai) i 3 rusis: donorai (tai imantys energija is kosmoso, skleidziantys sviesa, siluma, atiduodantys ja kitiems), gavejai (arba kitaip energetiniai vampyrai, kurie patys nesugeba paimti energijos is auksciau, todel siurbia ja is kitu, mes juos lengviausiai turbut pajuntame, pabendravus, tai kaip isspaustas jautiesi) ir setono energijos nesejai (apie tuos maziausiai zinau, bet, kad tokiu yra net neabejoju, nes yra zmoniu nuo kuriu sklinda toks blogis, tarsi pats velnias butu i juo isikunijes). Manau, hobo savo temoje norejo kalbeti butent apie pirmuosius. Tai yra tuos sviesios energijos skleidejus, ar ne taip, hobo? Tik pavadinimas truputi suklaidino... Bet mintis turbut yra tokia - apie sviesiu zmoniu dalinama sviesa kitiems...
tikrai taip roof. matai aš neskaitau jokios specialios literatūros, viską imu iš savęs. todėl netiksliai įvardinau temą. gal galėtum suformuluot tikslesnį pavadinimą, o aš paprašyčiau, kad Rasma pervadintų.
beje šėtono energijos nešėjai blogį yra visiškai užmaskavę. jie kaip tik atrodo geri ir malonūs.
beje šėtono energijos nešėjai blogį yra visiškai užmaskavę. jie kaip tik atrodo geri ir malonūs.
QUOTE(hobo @ 2005 06 07, 09:51)
aš matau ne kanalą, o srautą, srovę, kurios spalva keičiasi nuo mano pačios dvasinė būsenos.
kartais matau juodus asmenis dalinančius patarimus.
kai sakau, kad matau, tai ne akimis matydavau aš juos, o mintimis.
kartais matau juodus asmenis dalinančius patarimus.
kai sakau, kad matau, tai ne akimis matydavau aš juos, o mintimis.
Tai nera stebuklai ar mistika

O kaip tema galetu vadintis as ir pati nezinau... Apie ka pati daugiausiai noretum diskutuoti? Ar apie pagalba kitiems, ar aplamai apie mistika? Jei as buciau kurusi panasia tema, tai pavadinciau ja: "Dvasiu pasaulyje" arba "Uz regimybes ribu"... Bet diskusija butu buvusi apie viska, apie geri ir blogi... O jei nori pakalbeti tik apie pagalba kitiems, tai gal kazkas tokio tiktu: "Bioenergetiniai gydymo metodai"... Pati nuspresk, kur link nori, kad tema suktusi

QUOTE(roof @ 2005 06 07, 10:55)
Tai nera stebuklai ar mistika
Siais laikais jau irodyta, kad be materialaus pasaulio yra ir kitas nematomas - astralinis, ir, kad be fizinio kuno zmogus turi kita - eterini (na, ir kitaip jis dar yra vadinamas, bet esme ta pati). Kai kurie moka iseiti is savo fizinio kuno net nemiegodami, mintimis... Taip ir ivyksta visokie regejimai, pasijungimai... Bet pasikartosiu, aplink mus knibzda toli grazu ne sviesiosios butybes... Todel eksperimentuoti su isejimu is fizinio kuno yra pavojinga...

Kad knibžda, tai taip.Mano dukrai dveji metai. Ji vis ką nors pamato ir rodo, bet dažniausiai negali pasakyti, kas tai per padaras. Tik kartą pavadino šuniuku. Bet ji jo bijojo... Bendrom jėgom mums pavyko tą baimę įveikti...Ji dažnai naktimis pabunda rėkdama ir rodo į tamsą:"Ta, ta atėjo..." Nė vienai mamai nelinkėčiau patirti tokio malonumo, kaip man tenka... Anksčiau sūnus rodydavo, dabar dukra...
QUOTE(vaižgantė @ 2005 06 07, 11:44)
Mano dukrai dveji metai. Ji vis ką nors pamato ir rodo, bet dažniausiai negali pasakyti, kas tai per padaras. Anksčiau sūnus rodydavo, dabar dukra...
Na, pas vaikus yra labai gera vaizduote... Ir kartais jie nelabai skiria realia tikrove nuo isivaizduojamos tikroves. Bet siaip yra teigiama, kad tikrai vaikai mato daugiau. Kartais jie pasakoja keisciausius pasakojimus, kur yra buve, ka veike. Iki šiol tai nera istirta iki galo... O siaip tai as tavo vietoje pasidomeciau, kodel taip yra, kodel vaikams vaidenasi, kas pries tai gyveno tuose namuose, ar nera buve savizudziu ar uzsiiminejusiu spiritizmu...
QUOTE(vaižgantė @ 2005 06 07, 13:44)
Kad knibžda, tai taip.Mano dukrai dveji metai. Ji vis ką nors pamato ir rodo, bet dažniausiai negali pasakyti, kas tai per padaras. Tik kartą pavadino šuniuku. Bet ji jo bijojo... Bendrom jėgom mums pavyko tą baimę įveikti...Ji dažnai naktimis pabunda rėkdama ir rodo į tamsą:"Ta, ta atėjo..." Nė vienai mamai nelinkėčiau patirti tokio malonumo, kaip man tenka... Anksčiau sūnus rodydavo, dabar dukra...
Mano sūnui irgi kartais taip būna. Tokiu momentu aš stengiuosi jam perteikti kiek įmanoma daugiau meilės, užuojautos ar gailesčio (neturiu tikslaus žodžio tam išreikšti). Svarbiausiai jokios panikos ar baimės savo širdyje tik tvirtas užtikrintumas, kad viskas gerai, padėtis kontrokiuojama, aš nugalėsiu. Žinoma ta meilė, tik jau ne mistine-energetine prasme turi tęstis ir kitu laiku, bet čia jau kita tema.
Iseiti is kuno - cia turejau omeny mintimis. Ne ta prasme kaip jogai ar magai, kad atsiduria ar kitoj vietoj, ar aplamai apmirsta, ar gali buti vienu metu keliose vietose... Nors ir tai dar nera istirta, ar tai tikra... Siuo atveju, gal labiau tiktu zodis "pasijungti", t.y. iseiti mintimis, pajusti save ne vien kaip fizini kuna, pajusti vibracijas, iseinancia ir ieinancia energija... Ta turejau omeny, hobo.
Beje, mamos, pries tai rasiusios apie vaiku nuraminima, tik patvirtina mano nuomone, kuria jau anksciau issakiau, kad prie tos meiles ir sviesos energijos yra duota prisiliesti visiems, tik ne visi tai zino, ne visiems to reikia... Taigi, sau ar patiems artimiausiems gali padeti kiekvienas, kuris tuo tiki...
Beje, mamos, pries tai rasiusios apie vaiku nuraminima, tik patvirtina mano nuomone, kuria jau anksciau issakiau, kad prie tos meiles ir sviesos energijos yra duota prisiliesti visiems, tik ne visi tai zino, ne visiems to reikia... Taigi, sau ar patiems artimiausiems gali padeti kiekvienas, kuris tuo tiki...