Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias šampūnas plaukams

Apklausa: kokį šampūną naudojat? (259 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 05 26, 15:26)
as irgi is siauliu  verysad.gif  tai nejaugi teks sampuno ieskot kituose miestuose  unsure.gif

as irgi norejau ka nors is tos firmos,bet ir pas mus Klaipedoje nera schmoll.gif, jauciu tik Vilniuje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 27 gegužės 2006 - 19:23
As jau seniai, turbut ne tk as biggrin.gif , pastebejau toki dalyka...kad tie patys sampunai, mano asmeniskai Panten, pirkti cia Lietuvoje ir pvz. Vokietijoje, ar JAV yra visai kitos kokybes g.gif Kadangi mano plaukai pakankamai ilgi ir linke veltis, tai labai gerai jauciu skirtuma. Prasydavau, tai sesers, tai vyro BUTINAI parvezti is uzsienio, nes ta pati, panaudojus cia pirkta, is karto plaukai duodavo apie save zinoti doh.gif Toks vaizdas, kad pas mus, kaip treciarusiai saliai, siuncia kazkoki broka g.gif
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2006 05 27, 21:46)
As jau seniai, turbut ne tk as  biggrin.gif , pastebejau toki dalyka...kad tie patys sampunai, mano asmeniskai Panten, pirkti cia Lietuvoje ir pvz. Vokietijoje, ar JAV yra visai kitos kokybes g.gif Kadangi mano plaukai pakankamai ilgi ir linke veltis, tai labai gerai jauciu skirtuma. Prasydavau, tai sesers, tai vyro BUTINAI parvezti is uzsienio, nes ta pati, panaudojus cia pirkta, is karto plaukai duodavo apie save zinoti doh.gif Toks vaizdas, kad pas mus, kaip treciarusiai saliai, siuncia kazkoki broka g.gif

Pritariu. man tas pats, ne tik su sampunais doh.gif
Atsakyti
[quote=sniurke,2006 05 27, 22:46]
As jau seniai, turbut ne tk as biggrin.gif , pastebejau toki dalyka...kad tie patys sampunai, mano asmeniskai Panten, pirkti cia Lietuvoje ir pvz. Vokietijoje, ar JAV yra visai kitos kokybes

Aš taip pat sutinku su šiuo patyrimu 100 procentu. Nu žiauriai skiriasi kokybė smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(cilija @ 2006 04 29, 22:51)
Man labai patiko Margaritos alaus sampunasir balzamas.  thumbup.gif  plaukai palieka minsktukai ir nesivelia ax.gif

Na mano plaukams gal netiko, nes turejau ir sampuna ir balzama ir kauke ir kuo greiciau norejau baigti, nes plaku siurkstumas buvo nerealus, o ir kvapas erzinanciai veike doh.gif
Mano plaukai tampa svelnus po "Gliz kurr" ir po "Dove" sampuno bei balzamo melyname buteliuke
Atsakyti
Mano plaukučiams labiausiai tinka Pregaine [Jau pabaigiau pirmą buteliuką o plaukai tikrai žymiai mažiau slenka]. Bei Fructis [tausojantis spalvą]- Nuo jo plaukai labai švelnučiai man būna wub.gif
Atsakyti
Siandien viena pazistama labai isgyre sampunus "Cistaja linija" (yra Droge pirkt). Tarp kitko jinai pati, visuomet pirkdavusi Kristianoj arba vaisitnese, sake jokio skirtumo nemato tarp pvz 60 lt kainuojancio ir to Cistaja linija... idomu, reix gal isbandyt.
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2006 05 28, 22:32)
Siandien viena pazistama labai isgyre sampunus "Cistaja linija" (yra Droge pirkt). Tarp kitko jinai pati, visuomet pirkdavusi Kristianoj arba vaisitnese, sake jokio skirtumo nemato tarp pvz 60 lt  kainuojancio ir to Cistaja linija... idomu, reix gal isbandyt.

As irgi kazkada prisiskaiciusi kirpejo patarimu kazkuriam forume, isbandziau sita sampuna. Is tikruju neblogas.
Papildyta:
Ups, dbr galvoju ten buvo "Cistaja linija" ar "Krasnaja linija".... g.gif Buteliukas raudonas, tai gal pastarasis variantas.
Atsakyti
Man tinka Elvital nuo pleiskanu. Ir siaip visa Elvital linija cool.
Atsakyti
Man tai Keune su saulėgrąžom labai geras, tik va gaila, kad nelabai kvepia...bet užtat švelnius plaukus padaro ir spalvą tausoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A.IEVA @ 2006 05 31, 21:18)
Man tai Keune su saulėgrąžom labai geras, tik va gaila, kad nelabai kvepia...bet užtat švelnius plaukus padaro ir spalvą tausoja smile.gif

o kiek Keune sampunas kainuoja?
Atsakyti
Aš naudoju loreall prof dažytiems plaukams skirtas priemones, bet galvoju pereiti prie kažkada naudotų sebastian plaukų priežiūros priemonių, nes nuo loreallio pleiskanų atsirado verysad.gif
Atsakyti