Noreciau ir as prisijungti prie sios diskusijos, lankiausi pas sia gyd. nestumo metu ir gimdziau, prieziura buvo tikrai nepriekaistinga, lankiausi Tilto g., tikrai atsakydavo i visus klausimus ir tikrai ji nedaug kalba, bet reikia klausti ir visada gausit atsakymus is sios gydytojos, tas man labai patiko, mano nestumas buvo nelengvas, visa laika nuo 18 sav grese prieslaikinis gimdymas, ji siunte ir i AK, gimdymas prasidejo 2sav anksciau ir aisku nakti, ji atvaziavo iskart, tik aisku vienas jos minusas tas, kad ekstrinej situacijoje nelabai jau stipri savo sprendimuose, jei ne gyd.Gricius, tai pati buciau nepagimdziusi ir aciu Dievui, kad jis ta nakti budejo, jis vaika ir isstume, nes as to padaryt negalejau, o vaiko tonusai silpo, beto virkstele buvo apsivijusi kakla. Po gimdymo ji buvo uzejusi tik karta, bet nelabai jau man ir rupejo, nes palatos gyd. Januskeviciene labai gerai priziurejo. Antro vaikelio pas ja negimdyciau, bet tai tik del sunkios situacijos, kuri buvo ir jos pasimetimo, gerai jei gimdymas lengvas tikrai galima ja pasikliauti, pas ja gimde ir mano pusesere, ji irgi atsiliepia gerai. Tad sekmes, kas pasirinks ja