Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Reda Žiobakienė

QUOTE(Jura_j @ 2008 06 06, 14:30)
NEZINAU KIEK KARTU LANKESI, NEZINAU, KIEK SKAMBINO. Ne siuose dalykuose esme.

Mano nuomone sios diskusijos net neverta testi - pati prisipazistate, kad situacija jums yra nezinoma, tai kam reikia kaltinti gydytoja aplaidumu?
As neginu nei sios gydytojos nei kitu - visi mes zmones ir darome klaidu, bet gal vertetu pries juodinant kita zmogu bent jau buti tikram 100 procentu? Ar cia tipiskas lietuviskas bruozas - skleisti erezijas vien todel, kad daugiau neturi ko veikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(perastra @ 2008 06 07, 15:27)
As neginu nei sios gydytojos nei kitu - visi mes zmones ir darome klaidu, bet gal vertetu pries juodinant kita zmogu bent jau buti tikram 100 procentu?

Čia jau skaitosi juodinimas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(perastra @ 2008 06 07, 15:27)
Mano nuomone sios diskusijos net neverta testi - pati prisipazistate, kad situacija jums yra nezinoma, tai kam reikia kaltinti gydytoja aplaidumu?
As neginu nei sios gydytojos nei kitu - visi mes zmones ir darome klaidu, bet gal vertetu pries juodinant kita zmogu bent jau buti tikram 100 procentu? Ar cia tipiskas lietuviskas bruozas - skleisti erezijas vien todel, kad daugiau neturi ko veikti  mirksiukas.gif

Keista, kad nepazymejote kito sakino: NE SIUOSE DALYKUOSE ESME. As gi nepulsiu cia pasakoti savo drauges ciklo ypatumu, ka dare kad pastotu ir visu smulkmenu kaip rinkosi gydytoja, kiek pas ja lankesi. Trumpai glaustai atpasakojau jos istorija. Ir, manau, buvau pakankamai objektyvi.
Jums linkiu nepatekti i tokia situacija. Tuomet dar ne to prirasytumet lotuliukas.gif
Atsakyti
nesiginciokit paneles!
as su ta gyd. bendrauju jau daug metu, du nestumai ir du gimdimai pas jia! seip gera gyd. bet paskutiniu metu tikrai pasidare neatidi, ir dearo labai zioplas klaidas, gal nuo perdidelio pasitikejimo savim, nezinau.... ir tikrai manau kad jia aklai pasikliaut nereiktu, as asmeniskai pakeiciau jau jia i kita daktara ir nestumo metu ir ji planuojant tikrai pas jia negrisiu, nes ji tikrai perdaug zioplas klaidas daro, o nestumo metu tai gali kainuot labai brangei! o nenestumo metu tai visai neblogai abziuri!
jusu teise rinktis!!! gyd. irgi zmones ir gali daryt klaidas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bim: 10 birželio 2008 - 22:13
kad ir kokiu niuansu buvo nestumo metu su sia gydytoja, taciau grizau pas ja gimdyti. esu ja patenkinta, jos darbu, bendravimu gimdymo metu. tikrai super thumbup.gif ji nepanikuoja, nesokcioja, nesako to ko nereikia, to pasekoje pati jautiesi ramiau ir atrodo, kad viskas vyksta labai sklandziai ir paprastai smile.gif
Atsakyti
Noreciau ir as prisijungti prie sios diskusijos, lankiausi pas sia gyd. nestumo metu ir gimdziau, prieziura buvo tikrai nepriekaistinga, lankiausi Tilto g., tikrai atsakydavo i visus klausimus ir tikrai ji nedaug kalba, bet reikia klausti ir visada gausit atsakymus is sios gydytojos, tas man labai patiko, mano nestumas buvo nelengvas, visa laika nuo 18 sav grese prieslaikinis gimdymas, ji siunte ir i AK, gimdymas prasidejo 2sav anksciau ir aisku nakti, ji atvaziavo iskart, tik aisku vienas jos minusas tas, kad ekstrinej situacijoje nelabai jau stipri savo sprendimuose, jei ne gyd.Gricius, tai pati buciau nepagimdziusi ir aciu Dievui, kad jis ta nakti budejo, jis vaika ir isstume, nes as to padaryt negalejau, o vaiko tonusai silpo, beto virkstele buvo apsivijusi kakla. Po gimdymo ji buvo uzejusi tik karta, bet nelabai jau man ir rupejo, nes palatos gyd. Januskeviciene labai gerai priziurejo. Antro vaikelio pas ja negimdyciau, bet tai tik del sunkios situacijos, kuri buvo ir jos pasimetimo, gerai jei gimdymas lengvas tikrai galima ja pasikliauti, pas ja gimde ir mano pusesere, ji irgi atsiliepia gerai. Tad sekmes, kas pasirinks ja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Docente @ 2009 01 12, 01:34)
jei ne gyd.Gricius, tai pati buciau nepagimdziusi ir aciu Dievui, kad jis ta nakti budejo, jis vaika ir isstume, nes as to padaryt negalejau, o vaiko tonusai silpo, beto virkstele buvo apsivijusi kakla.

o kartais epidura nesinaudojai g.gif to klausiu todel, kad bet kuriam gydytojui sis dalykas pridaro daug rupesciu...po epiduros apie 50 proc. moteru natur gimdymas baigiasi cezariu sad.gif
arba lb sunkiu gimdymu. ta sakau, ne todel, kad piestu stociau ir ginciau sia gydytoja smile.gif manau, kad idealiu variantu nebuna. kai ji isejo is Tilto g. ir gimdymu niekur neprieme, tik Bak'e. tai kokia gydytoja pasirinkdavau, tiek atsiliepimu, nuo labai geru iki blogu wink.gif

svarbiausia, kad jaustum pasitikejima tuo gyd. pas kuri lankaisi smile.gif tada viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 01 12, 09:27)
po epiduros apie 50 proc. moteru natur gimdymas baigiasi cezariu sad.gif
arba lb sunkiu gimdymu. 

MAn po epiduro atsidare kaklelis galutinai per pusvalandi, viso gimdymas truko 3,5 h:) NEi plysimu jokiu, nei cezariu:)
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 01 12, 17:57)
MAn po epiduro atsidare kaklelis galutinai per pusvalandi, viso gimdymas truko 3,5 h:) NEi plysimu jokiu, nei cezariu:)

thumbup.gif
as (tiksliau medikai) ir nesakau (-o), kad visoms, t.y. 50%.
Atsakyti
[quote=Mur mur,2009 01 12, 10:27]
o kartais epidura nesinaudojai g.gif to klausiu todel, kad bet kuriam gydytojui sis dalykas pridaro daug rupesciu...po epiduros apie 50 proc. moteru natur gimdymas baigiasi cezariu sad.gif

Buvo sutarta daryt epidura, bet nespejo, nes pagimdziau per tris valandas. Jos klaida buvo ta, kad suleido i gimdos kakleli vaistus. Ji bande matyt apsaugoti nuo greito gimdymo ir plysimu, bent man taip atrodo. O siaip tikrai neturiu nieko pries ja, tik manau, kad ji nelabai stipri, esant komplikacijoms. Kaip ir kazkuri pasnekove minejo, kad ji kreipesi i savo vyra del situacijos, bet visi mes zmones ir klysta net dievai... g.gif
Atsakyti
si gydytoja dar pradejo dirbti ir "Baltupiu akuserijos ir ginekologijos klinika", Didlaukio g. 51A., tel.: 8 5 2675367.
Si klinika yra prie teises universiteto, uz bendrabuciu yra pastatyti 2 nauji auksti namai (ant kalnelio). tai viename is ju ir isikurusi si klinika.
Atsakyti
as lankiausi visa nestuma pas si gydytoja,geresnes nesu turejus smile.gif
Atsakyti