Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo!

QUOTE(Hottea @ 2009 09 08, 09:58)
Na, idedu cia trumpam savo plauku foto (as siuo metu patenkinta, nes nenaudodama savo israsto "ritualo" turejau tikrai sausus pl):

http://public.fotki.com/aiwa19/tamsus/

Na, plaukas pats blizga, bet kažin kaip būtų tik po galvos plovimo su šampūnu rolleyes.gif Juk plauką apkraunat su tiek daug priemonių. Užtektų vien tik aliejinės kaukės, šampūno ir balzamo, jeigu plaukai nepaklusnūs. Tikrai pakankamai drėgmės gaus, beto tiek daug priemonių dar ir plaukų riebalavimąsi greitesnį sukelia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 08, 10:58)
Na, idedu cia trumpam savo plauku foto (as siuo metu patenkinta, nes nenaudodama savo israsto "ritualo" turejau tikrai sausus pl):

http://public.fotki.com/aiwa19/tamsus/

norisi galiuku pakirpimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 09 08, 11:35)
norisi galiuku pakirpimo g.gif

Galbut ir reikia, bet matau Hottea plaukai linke pustis, siaustis, tai tokie plaukai daznai gali atrodyti nesveiki, nors jie tokie ir nera. Ir patys galiukai pasisiause, uzsiriete, tai vaizdas vel kitoks. Tokie plaukai net ir budami sveiki gali atrodyti blogiau uz tiesius, nelinkusius pustis, bet jau kazkiek nualintus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 09 08, 12:52)
Galbut ir reikia, bet matau Hottea plaukai linke pustis, siaustis, tai tokie plaukai daznai gali atrodyti nesveiki, nors jie tokie ir nera. Ir patys galiukai pasisiause, uzsiriete, tai vaizdas vel kitoks. Tokie plaukai net ir budami sveiki gali atrodyti blogiau uz tiesius, nelinkusius pustis, bet jau kazkiek nualintus rolleyes.gif

butent.
kai kirpeja tokius plaukus suslapina ir lygiai zirklutemis nudailina,jie atrodo lyguteliai. Vos juos namuose issiplauni,jie iskart isdziusta ir sugula,kaip jiem reik doh.gif Pasaka be galo - taip gali trumpinti kad ir kasdien,kol plauku ilgio pakaks lotuliukas.gif Pasirodyk cia merginoms su tokiais vakar kirptais galiukais,bet ryte namie isplautais plaukais - iskart sukritikuos butent tai lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 09 08, 01:30)
o kur sia produkcija prekiaujama?

Grožio salonas Goštauto g, šalia „Muzikos bomba“.
Geras vyrukas stilistas. Jaučiasi kad daug žino ir ne tik apie KAARAL gali patarti jei leisite pačiupinėt plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 08, 10:59)
Niu man tai labai tinka, kaip ir dauguma "schwarzkopf" produktu ax.gif  Plaunu sampunu sausiems plaukams - man tinka rolleyes.gif  Kadangi galvos plovimas pas mane ilgas procesas (aliejaus kauke, sampunas, pirktine kauke, ant dregnu plauku purskiama "sayos" kauke, pradziuve plaukai tepami "rzepa" serumu, isdziuve - violetiniu serumu is "eurokos") - tai net nzn, kas jiems labiausiai tinka biggrin.gif  Bet kol naujiena tas "sayos" mano plaukams - tai gerai. Paskui keisiu rolleyes.gif

Turiu irgi ta SYOSS kauke purskiama,patinka,plaukai graziai atrodo,bet labai retai naudoju,nes kai naudojau sampuna ir balzama is tos firmos,tai labai nepatiko jie,sausino gal kazkiek,todel kazkaip galvoju,kad ir kauke ta pati gali daryt,nors ir grazus ir svelnus plaukai po to palieka,visgi sudetis ju labai nesiskiria g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 09 08, 16:00)
butent.
kai kirpeja tokius plaukus suslapina ir lygiai zirklutemis nudailina,jie atrodo lyguteliai. Vos juos namuose issiplauni,jie iskart isdziusta ir sugula,kaip jiem reik doh.gif  Pasaka be galo - taip gali trumpinti kad ir kasdien,kol plauku ilgio pakaks lotuliukas.gif  Pasirodyk cia merginoms su tokiais vakar kirptais galiukais,bet ryte namie isplautais plaukais - iskart sukritikuos butent tai lotuliukas.gif

Likimo drauge drinks_cheers.gif As tai patenkinta galiuku bukle, nes kirpykloje pries pora dienu buvau biggrin.gif O plauko neapkrausiu del tiek priemoniu - taip jam ir reikia, ko jis storas, a? gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima žmona @ 2009 09 08, 17:31)
Grožio salonas Goštauto g, šalia „Muzikos bomba“.
Geras vyrukas stilistas. Jaučiasi kad daug žino ir ne tik apie KAARAL gali patarti jei leisite pačiupinėt plaukus.

o kaune ka nors kas nors gali parekomenduoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima žmona @ 2009 09 08, 00:04)
Jeigu norite reklaminiu plauku, nors kiek panašiu (vis tiek priklauso nuo struktūros), tai pabandykit KAARAL INTEGRA purškiklį , neturiu nuotraukos, o po 5-10 min. papurkšti ant viršau GLOSS Pink blizgesį.
Palaikykit dar 10 min nežiūrėdami į veidrodį, paskui vėl ateikite prie veidrodžio ir pažiūrėkit ant kiek pagėrėjo plaukų žavėsis. Busite nustebinta 100 proc.
user posted image bigsmile.gif

Papildyta:
Rekomendacija tamsiems plaukams, dėl šviesiu nzn. 4u.gif

Gražus. Kas bandė iš šviesiaplaukių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondine uz vairo: 11 rugsėjo 2009 - 20:50
mane irgi domina plauku blizgesio klausimas. Gal esat isbandziusios ir atradusios kokiu geru purskiamu priemoniu, kurios neriebintu plauko?
kokia kaina sio kaaral?

labai noreciau panasaus zvilgesio rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Man tai kirpykloj po plaukų tiesinimo užpurškė kažkokį blizgiklį iš Milk shake firmos,tai plaukai tikrai labai spindėjo wub.gif ,bet minusas tas,kad riebaluoja plauką verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestee @ 2009 10 23, 15:50)
Man tai kirpykloj po plaukų tiesinimo užpurškė kažkokį blizgiklį iš Milk shake firmos,tai plaukai tikrai labai spindėjo wub.gif ,bet minusas tas,kad riebaluoja plauką verysad.gif

visi blizgikliai riebaluoja ,reikia tik įeiti į papurkštą debesėlį,jei purkši tiesiai ant plaukų ,riebaluos.
Atsakyti