Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kur siunčiatės filmus?

Is kur butu galima parsisiusti lietuviska filma "Skrydis per Atlanta"?Jis pastatytas 1982m. Kazaa turiu, bet ten nieko nesigauna g.gif cry.gif cry.gif cry.gif O gal yra pirkti kur vaizdajuosciu? Help doh.gif
Atsakyti
"Tom & Jerry" parsisiuntimui. Net 6 dalys thumbup.gif tik lėtokai siunčiasi unsure.gif
Atsakyti
O gal kas žinot iš kur atsisiųsti senesnių multiplikacinių filmukų?
Tipo tokių, kokius rodo per LTV senoji animacija? g.gif doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2005 10 05, 20:18)
Is kur butu galima parsisiusti lietuviska filma "Skrydis per Atlanta"?Jis pastatytas 1982m. Kazaa turiu, bet ten nieko nesigauna g.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif O gal yra pirkti kur vaizdajuosciu? Help doh.gif

kad tave kur verysad.gif bliamba turejau ir neseniai tvarkydamas kompiuteri viską ištyrniau..kažkas jį pas mane į lazneto ftp buvo įmetęs, beveik tris mėnesius saugojau ir sakiau pažesiu..bet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute2 @ 2005 10 18, 17:22)
O gal kas žinot iš kur atsisiųsti senesnių multiplikacinių filmukų?
Tipo tokių, kokius rodo per LTV senoji animacija? g.gif  doh.gif  mirksiukas.gif

pas save ftp pažiūrėk, dažnai būna primeta kas nors..dažniausiai būne nu pagadi, baba jaga ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 10 18, 19:20)
pas save ftp pažiūrėk, dažnai būna primeta kas nors..dažniausiai būne nu pagadi, baba jaga ir t.t. smile.gif

Savo ftp aš jau išnaršiau blush2.gif . Nieko wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aurute2 @ 2005 10 18, 23:09)
Savo ftp aš jau išnaršiau blush2.gif . Nieko wub.gif .

Na palauk

tarybiniai multikai

bet viskas rusų kalba
Atsakyti
noreciau filmu kokiu nors parsisiusti,bet neisivaizduoju per kur.ga jus zinot?
Atsakyti
Apsilankyk sitoj temoj http://www.supermama...?showtopic=3435 smile.gif
Atsakyti
Kas Jusu provaideris? (per kokia firma pasijnge?)
Koks pasijungimo greitis?
Tada ir patarsiu...
Atsakyti
kodel pas mane nei emule nei edonkey nesiinstaliuoja?
lyg ir instaliuoju,bet vistiek kai noriu ijungti raso kad don't installed.
Atsakyti
Mes tai turim tokia programa dc++ vadinasi, nu pasaka 4u.gif ko tik tenai nera...
Atsakyti