Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kur siunčiatės filmus?

QUOTE(AŠA @ 2006 03 28, 15:41)
pagaliau pavyko - prijungė mus prie FTP 

QUOTE(mamiene @ 2006 03 28, 16:13)
aciu labiausiai,pagaliau ir as ziuriu filmus 

Sveikinu, gero žiūrėjimo 4u.gif

Jei rasit kokį gerą filmą, praneškit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes filmus siunčiame iš emule,iš tako serverių. Sako daug gerų filmų yra Meganet serveriuose g.gif Anksčiau dar vyras parsiųsdavo iš kažkokių rusiškų serverių g.gif Reiks dar pasitikslinti tiksliai iš kur. Dabar beveik viską esam išdalinę,nelabai lieka laiko kada žiūrėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 03 28, 21:13)
žiūrint kas tau yra "geras filmas" smile.gif

Na koks nors "dlia dušy" mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=vikaliu,2006 03 28, 17:48]
Sveikinu, gero žiūrėjimo 4u.gif
nu va parsisiunciau ice age 2,ilgiausiai ieskojau,ilgiausisi siuntes,pagaliau parsisiunte.bet nerodo g.gif
parsisiuntus turiu kur sakei tuos dekoderius,tai visus filmus rodo o sito kazkodel nea schmoll.gif net garso nera verysad.gif filmas uzima 712mb,tai gal turetu buti visas?
gal dar ka nors galima pabandyt padaryt?
Atsakyti
Pabandyk dar VLC player'į atsisiųsti. Bet yra galimybė, kad ir pats failas yra sugadintas. Ypač naujų filmų - specialiai taip padaro.
Atsakyti
QUOTE(mamiene @ 2006 04 01, 13:30)
nu va parsisiunciau ice age 2,ilgiausiai ieskojau,ilgiausisi siuntes,pagaliau parsisiunte.bet nerodo

Įdomus filmas? Apie ką? Kokia kalba? O tai yra ir pirma dalis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2006 04 01, 15:13)
Pabandyk dar VLC player'į atsisiųsti. Bet yra galimybė, kad ir pats failas yra sugadintas. Ypač naujų filmų - specialiai taip padaro.

man kazkodel neleidzia instaliuotis to VLC verysad.gif nes sako kad windowsai nezino kas ji sukure ar kazka pan...kas cia gali buti?
Atsakyti
Pas tave , spėju, windowsXP kompiuteryje.
Tokiu atveju, tavęs kaip ir turėtų paklausti - ar leisti instaliuoti programą. Turėtum spausti yes.
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2006 04 01, 17:47)
Įdomus filmas? Apie ką? Kokia kalba?  O tai yra ir pirma dalis?    mirksiukas.gif

nezinau ar idomus,niekaip negaliu paziureti verysad.gif pirma dalis tai labai man ir vaikui mano labai jau patiko thumbup.gif turbut kad galima pirma dali irgi parsisiusti,bet tiksliai nzn,mes ter telika ziurejom thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kokere @ 2006 04 01, 18:37)
Pas tave , spėju, windowsXP kompiuteryje.
Tokiu atveju, tavęs kaip ir turėtų paklausti - ar leisti instaliuoti programą. Turėtum spausti yes.

man raso:windows cannot open this file.to open this file windows needs to know what program created it.
Atsakyti
Taip rašo, kai tu nori paleisti vlc-0.8.4a-win32.exe failą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kokere: 01 balandžio 2006 - 18:05
nu siaip ne taip susiinstaliavau ta VLC,bet vis tiek nerodo verysad.gif tikraiusiai taip ir bus kad sugdintas failas,bet vis tiek labai aciu uz pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
dar norejau paprasyti,gal kas gali man zmoniu kalba paaiskinti kaip pasiziureti dar siunciamus filmus su avipreview programa?as ja turiu atsisiuntus,susiinstaliavus,bet kai bandau atidaryti,ismeta tik juoda lentele ir ant virsaus dar viena lentele.paaiskinkit kas netingi nuosekliai kaip ja naudotis prasau doh.gif
Atsakyti