Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kur siunčiatės filmus?

QUOTE(Izida @ 2006 08 31, 10:29)
O kas neaisku g.gif

blush2.gif aš net nematau kur ten tas filmas,nes man išmeta lentelę,kad prisijungti g.gif jau prisiregistravau,bet tada meta pagrindinį psl ir nežinau kur eiti toliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 08 31, 14:43)
blush2.gif aš net nematau kur ten tas filmas,nes man išmeta lentelę,kad prisijungti g.gif jau prisiregistravau,bet tada meta pagrindinį psl ir nežinau kur eiti toliau blush2.gif

Spaudi Вход ir tada ivedi savo nica ir slaptazodi ir prisijungsi.
Atsakyti
Gal kas galite pasakyti per kiek laiko +- atsisiunčia filmukas per emule? Nieko nesuprantu, rašo 17 val , man atrodo,kad čia kažkas negerai g.gif

jau viską radau šioje temoje , tikiuosi gausiu per tas 17 valandų ,nes savaitės laukti tikrai nesinorėtų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo July: 01 rugsėjo 2006 - 20:27
QUOTE(July @ 2006 09 01, 21:11)
Gal kas galite pasakyti per kiek laiko +- atsisiunčia filmukas per emule? Nieko nesuprantu, rašo 17 val , man atrodo,kad čia kažkas negerai  g.gif

jau viską radau šioje temoje  , tikiuosi gausiu per tas 17 valandų ,nes savaitės laukti tikrai nesinorėtų  doh.gif

Tikrai ivairiai. Gal gausi per 17 val., o gal ir per savaite.
Atsakyti
As irgi naudojuosi DC++ programa ir esu tuo labai patenkinta thumbup.gif Be to, visus nustatymus su ta programa sutvarke mano brangiausiasis, tai neteko galvos sukt del to biggrin.gif
Atsakyti
Reikes ir man pabandyti atsisiusti antra dali. biggrin.gif
Visai nieko filmukas. smile.gif
Atsakyti
aš pirmą dalį per parą atsisiunčiau,o antrą tai nežinau jau kiek laiko siunčia,bet kol pirmą peržiūrėsiu gal ir tą atsius lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Lyg ir viską perskaičiau apie Torrent programikę unsure.gif Įsiinstaliavau, jau išmokau ieškot norimų failų, bet man nesiunčia Torrent failų verysad.gif Gal čia nuo naršyklės nustatymų priklauso (naudoju Mozzila)? O gal nuo antivirusinės (Norton Antivirus)? O gal pačiame Torrent'e reiktų kažką susikonfiguruot? g.gif
Help unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letta: 12 rugsėjo 2006 - 15:49
QUOTE(Letta @ 2006 09 12, 16:48)
Lyg ir viską perskaičiau apie Torrent programikę unsure.gif Įsiinstaliavau, jau išmokau ieškot norimų failų, bet man nesiunčia Torrent failų verysad.gif Gal čia nuo naršyklės nustatymų priklauso (naudoju Mozzila)? O gal nuo antivirusinės (Norton Antivirus)? O gal pačiame Torrent'e reiktų kažką susikonfiguruot?  g.gif
Help unsure.gif

O kokia programa naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2006 09 12, 20:09)
O kokia programa naudoji?

uTorrent 4u.gif
Atsakyti
mamos, o kuo skiriasi DVD-RW ir DVD+RW g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violetik: 13 rugsėjo 2006 - 13:52
QUOTE(Letta @ 2006 09 13, 08:26)

Tingiu labai daug rasyti, tai pasiskaityk apie nustatymus CIA ir del portu CIA