QUOTE(Izida @ 2006 08 31, 10:29)
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 08 31, 14:43)
Spaudi Вход ir tada ivedi savo nica ir slaptazodi ir prisijungsi.
Gal kas galite pasakyti per kiek laiko +- atsisiunčia filmukas per emule? Nieko nesuprantu, rašo 17 val , man atrodo,kad čia kažkas negerai 
jau viską radau šioje temoje , tikiuosi gausiu per tas 17 valandų ,nes savaitės laukti tikrai nesinorėtų
jau viską radau šioje temoje , tikiuosi gausiu per tas 17 valandų ,nes savaitės laukti tikrai nesinorėtų
QUOTE(July @ 2006 09 01, 21:11)
Gal kas galite pasakyti per kiek laiko +- atsisiunčia filmukas per emule? Nieko nesuprantu, rašo 17 val , man atrodo,kad čia kažkas negerai 
Tikrai ivairiai. Gal gausi per 17 val., o gal ir per savaite.
As irgi naudojuosi DC++ programa ir esu tuo labai patenkinta
Be to, visus nustatymus su ta programa sutvarke mano brangiausiasis, tai neteko galvos sukt del to
Reikes ir man pabandyti atsisiusti antra dali.
Visai nieko filmukas.
Visai nieko filmukas.
Lyg ir viską perskaičiau apie Torrent programikę
Įsiinstaliavau, jau išmokau ieškot norimų failų, bet man nesiunčia Torrent failų
Gal čia nuo naršyklės nustatymų priklauso (naudoju Mozzila)? O gal nuo antivirusinės (Norton Antivirus)? O gal pačiame Torrent'e reiktų kažką susikonfiguruot?
Help
Help
QUOTE(Letta @ 2006 09 12, 16:48)
Lyg ir viską perskaičiau apie Torrent programikę
Įsiinstaliavau, jau išmokau ieškot norimų failų, bet man nesiunčia Torrent failų
Gal čia nuo naršyklės nustatymų priklauso (naudoju Mozzila)? O gal nuo antivirusinės (Norton Antivirus)? O gal pačiame Torrent'e reiktų kažką susikonfiguruot?
Help
Help
O kokia programa naudoji?