Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kur siunčiatės filmus?

QUOTE(12rita @ 2006 10 10, 19:23)
as labai noriu lietuvisku vaikam, pasakikite smile.gif  kur gauti ,mes anglijoje ,anglikai jau tai visur  smile.gif o lietuvisku tiek mazai padekite bigsmile.gif  bigsmile.gif  prasau MAMOS smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif

http://www.files.lt/
Atsakyti
Kai jungė, tau turėjo atsiųsti ar pasakyti kur. Aš einu į savo info, jų tinklapy, ten prisijungiu ir yra visi jų serveriai. Galiu parašyt, bet nežinau ar jungs tave ten. bandyk.

Failų apsikeitimo serveris "Saturnas": ftp://saturnas.mikrovisata.net
Failų apsikeitimo serveris "Jupiteris": ftp://jupiteris.mikrovisata.net
Failų apsikeitimo serveris "Neptūnas": ftp://neptunas.mikrovisata.net
Failų apsikeitimo serveris "Marsas": ftp://marsas.mikrovisata.net
Failų apsikeitimo serveris "Plutonas": ftp://plutonas.mikrovisata.net
[/quote]

labukas,

aciuks.gif aciuks.gif mes mat pratesem sutarti,o ivesta buvo seniau, tai gal ir pamirso pasakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2006 10 10, 19:44)

o gal gali paaiskinti kaip tai padariti, nes man ten niekas neiseina, kaip parsisiusti filmu, multiku is files.lt padekite prasau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(12rita @ 2006 10 11, 00:09)
o gal gali paaiskinti kaip tai padariti, nes man ten niekas neiseina, kaip parsisiusti filmu, multiku is files.lt padekite prasau. verysad.gif

Šiaip tai su FTP šiais laikais vis sunkiau ir sunkiau yra. Jų yra vis mažiau, o kas yra, tai dažniausiai būna uždaro tipo - saviems vartotojams. geriau naudok p2p programas, pvz. emule, dc++, bitspirit ir pan.
Atsakyti
http://bt-geras.com/ o as siunciuos is cia,daug lietuvisku filmu,muzikos, multikai vaikams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2006 10 10, 21:19)

labukas,

aciuks.gif  aciuks.gif mes mat pratesem sutarti,o ivesta buvo seniau, tai gal ir pamirso pasakyti  g.gif

Bandyk su jais susiskambint. Turėtų paaiškint kas kaip. Tikrai neblogi serveriukai. Svarbiausia, kad filmą ilgiausią tik kokias 10 min siunčia. Jei esi jų vartotoja, tikrai turi leisti prisijungti. Mes buvom kitų vartotojai, bet mus nupirko, taip ir tapom mikrovisatos vartotojais automatiškai. Ir kai tik pasikeitė, mes gavom html formato laišką, ten viskas buvo parašyta.
Atsakyti

BT-GERAS.COM TEN AS VISKO RADAU BET KAIP PARSISIUSTI smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif PRASAU PADEKITE , smile.gif smile.gif smile.gif MANTEN NIEKAS NEISEINA doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(12rita @ 2006 10 12, 15:11)
BT-GERAS.COM TEN AS VISKO RADAU BET KAIP PARSISIUSTI  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  PRASAU PADEKITE , smile.gif  smile.gif  smile.gif MANTEN NIEKAS NE ISEINA doh.gif  doh.gif  doh.gif

MANO MAZIUS LABAI NORI PAZIURETI RATUS MULTIKA JAM LABAI PATINKA BT-GERAS YRA BET NEMOKAM PARSISIUSTI verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija21000 @ 2006 10 11, 11:35)
http://bt-geras.com/ o as siunciuos is cia,daug lietuvisku filmu,muzikos, multikai vaikams  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Gal kas gali man paaiškinti kaip tuo puslapiu naudotis??
Prisiregistravau, bet nerandu nei kaip siusti, nei ka tam puslapi apskritai daryt...
Nu nesusiugaudau as... doh.gif
Papildyta:
radau kažkokius torrentus, bet kaip paspaudžiu rašo: jūs negalite siustis...
oj kaip nervas ima...
Atsakyti
Susiinstaliuokit arba uTorrent programa, arba BitTorrent programa. su jomis parsisiusite is to puslapio, tai ka norite.
Atsakyti
QUOTE(Caffe @ 2006 10 12, 16:17)
Susiinstaliuokit arba uTorrent programa, arba BitTorrent programa. su jomis parsisiusite is to puslapio, tai ka norite.

Aš susiinstaliavau uTorrent ir jau siunčiuosi "Ratus" thumbup.gif
Dėkui tau Caffe 4u.gif

12rita, kaip tau sekasi? Ar pavyko?
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2006 10 12, 18:51)
Aš susiinstaliavau uTorrent ir jau siunčiuosi "Ratus"      thumbup.gif     
Dėkui tau Caffe        4u.gif

12rita, kaip tau sekasi? Ar pavyko?

Nu ir aš susiinstaliavau BitTorrent, bet kai paspaudžiu ant filmo vis tiek rašo: Klaida, negalima siųsti...Help!!!

Atsakyti
Padėkit... Parsisiunčiau su torentais filmą , rašo ,kad video trukmė 1val. 40min., o kai paleidžiu- rodo tik 13sek. Ką turiu padaryti?
Atsakyti