QUOTE(vadove @ 2008 08 24, 11:34)
o pas ka tu lankaisi nestumo metu? kad net kiekvieno apsilankymo metu ir 3D, 4D echo daro?
Gydytojas Genadijus Kravčenka.
va čia
http://www.sveikamot...i...=1&Itemid=1
QUOTE(bim @ 2008 08 24, 11:42)
tikiu ir ta pati isgyvenu! oi kaip as jau noriu pilvo! na bet dar negreit!
Papildyta:
stt, kiek kainuoja tavo prieziura tau? ir ar nesikeite kainos nuo to lako kai tu pastojai? nes as vis neapsisprendziu kur prieziuros lankytis, pas tau velioja labai tie eho, bet va specas man visiskai nepazistamas! tai ir neapsisperndziu, matai nepatikli as labai!
o aš pilvo nenorėjau pirmus tris mėnesius - kaip ir pasakojau, bijojau ir patikėt, bet širdis džiaugės net vėmimais....
Mano nėštumo priežiūra kainavo 3400 Lt. Brangoka, bet tu renkiesi kada eit - periodiškumą. Daroma viskas ir kiek žinau ten viena naujausių technikų Vilniuje pas jį. Dėl savo daktaro esu garantuota, rami. Ir rekomenduot galiu net nedvejodama.
Taip pat pas jį lankėsi ir Valery - gali ir jos nuomonės paklaust.
Valery, papasakok.
kaina tokiai priežiūrai manau nelabai skausminga.
palyginimui BAK kainuoja 2800, bet ten kas mėnesį lankaisi, paskui kas dvio sav ir echo daro kaskart, bet tyrimai ribojami. O čia viskas sava, viskas kaip namie - gydytojui skambini bet kada kada neramu pasidaro.
Aš savo priežiūrą galiu pavadinti idealia.
taip pat juk gali nueit bet kur, kur tik nori, užsirašyt ir pasišnekėt. tada išsirinksi manau tikrai - pajausi, kur labiau širdis linksta.
aš sakiau, daugiau pas bobas ginekologes nebevaikščiosiu po Kravčenkos
Papildyta:
kaip specas jis pakankamai yra žinomas. Dirba privačiai jau ar dešimt metų ar kiek. aš jį seniai žinojau. Anksčiau dirbo su Daunoravičium AK, paskui privačią savo atsidarė.
Dirba kartu su žmona ginekologe genetike. Jo žmona po žurnalus landžioja, komentuoja, tavo vaike ir tttt. Jis tylesnis, santūresnis. beje, jis yra mokslų daktaras ir apsigynęs disertaciją būtent komplikuotų nėštumų.
Rekomenduoja gimdyt tik AK, pas Daunoravičių.