Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(STT @ 2008 08 20, 15:28)
Tikėkimės.
tarp kitko - man žydros nėštumas kažkiek vilties teikė, o kai ji pagimdė pradėjo kažko trūkt čia....

lengviau kai kiti vadovauja mirksiukas.gif . Dabar jau tu ta kelrode zvaigzde ax.gif
Papildyta:
Man beje STT tavo marcius kol dar maziukas buvo irgi bais matytas pasirode, matyt zurnale. Ypac ta jo pankiska sukuosena mirksiukas.gif . O tave panasiai ir isivaizdavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 08 20, 15:41)
lengviau kai kiti vadovauja mirksiukas.gif . Dabar jau tu ta kelrode zvaigzde ax.gif
Papildyta:
Man beje STT tavo marcius kol dar maziukas buvo irgi bais matytas pasirode, matyt zurnale. Ypac ta jo pankiska sukuosena mirksiukas.gif . O tave panasiai ir isivaizdavau ax.gif

nea - man irgi reikia kelrodės... rolleyes.gif

Jis buvo keliuose "tavo vaikas" žurnaluose. Tai gal ir matytas. Kol mažas.

bigsmile.gif o kaip tu mane taip sugebėjai tokią ir įsivaizduot? blink.gif turi antgamtinių galių? bigsmile.gif
nu geras - nejaugi mano postai mano išvaizdą parodo? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 08 20, 17:09)

bigsmile.gif  o kaip tu mane taip sugebėjai tokią ir įsivaizduot?  blink.gif  turi antgamtinių galių? bigsmile.gif

matomai parodo, nes ir as tave taip isivaizdavau!!!!

bice, dar pas nieka nesilankau lotuliukas.gif neapsisprendus, dar mastau, kolkas nuvariau i baltijos klinika, pas stusaite, ir sekanti karta pas jia nuvarysiu, o poto bus matyt!
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 08 20, 16:09)

bigsmile.gif  o kaip tu mane taip sugebėjai tokią ir įsivaizduot?  blink.gif  turi antgamtinių galių? bigsmile.gif

nu negaliu sakyti, kad toki tikslu vaizda turejau pries akis lotuliukas.gif , bet pagal postus mazdaug galima isivaizduoti bendrus bruozus, juo labiau, kad bim irgi isivaizdavo panasiai. Tik kazkodel as tave isivazdavau su sviesesniais plaukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Bim balionas tau 4u.gif , o cia vyrui 4u.gif 4u.gif (kad patronus gerai uztaise lotuliukas.gif )
QUOTE(STT @ 2008 08 20, 09:40)
kokių skidurėlių?

STT nesikabinek- skudureliu mirksiukas.gif , kartais susvepluoju i eteri doh.gif
apsiprekinom, bet ne tiek kiek tikejausi, nes kazkaip vasariniu neprisipirksi, o rudeniniu nelabai dar yra unsure.gif
kazkaip vairuotojai kazkokie isproteje- issiblaske, lenda skuba be taisykliu
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 08 20, 16:33)

nu geras...

o tu nenori pas mano gyd? tikrai rekomenduot galiu thumbup.gif

QUOTE(bicė @ 2008 08 20, 17:04)
nu negaliu sakyti, kad toki tikslu vaizda turejau pries akis lotuliukas.gif , bet pagal postus mazdaug galima isivaizduoti bendrus bruozus, juo labiau, kad bim irgi isivaizdavo panasiai. Tik kazkodel as tave isivazdavau su sviesesniais plaukais

doh.gif geras
Atsakyti
as kaip siuvinetoja, radau kad angeliuka kur idejo Vadove galima siuvinet, yra toks siuvinejimo rinkinukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 20 rugpjūčio 2008 - 17:40
QUOTE(STT @ 2008 08 20, 15:28)
Tikėkimės.
tarp kitko - man žydros nėštumas kažkiek vilties teikė, o kai ji pagimdė pradėjo kažko trūkt čia....

o man taip buvo su ajuka. kazkaip laukem visos jos leliaus ir man drasiau buvo, o kai ji susilauke man truko kazko kas atrodo padetu ziuret i prieki. bet kazkaip rolleyes.gif .
viskas bus tvarkoj ir tau ir bim ir labai tikiuosi ir bicei ir dar visom ateity.

mes ka tik grizom is pasivaiksciojimu ir nunesiau nuotrauku elizos padaryt biggrin.gif , as ja fotografuoju ir fotografuoju, beveik kasdien. vis dar negaliu atsiziureti ir atsigrozeti biggrin.gif

o as sakyciau rugseje tokia isivaizdavau. nors niekad nesam matesi, nezinia ar kada ir susimatysim, bet man rugseje kazkaip labai pazistama atrodo smile.gif ir kai pamaciau, tai atrodo taip ir turejo atrodyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 20 rugpjūčio 2008 - 18:09
QUOTE(zydra30 @ 2008 08 20, 19:07)
o as sakyciau rugseje tokia isivaizdavau. nors niekad nesam matesi, nezinia ar kada ir susimatysim, bet man rugseje kazkaip labai pazistama atrodo  smile.gif ir kai pamaciau, tai atrodo taip ir turejo atrodyti  biggrin.gif

as Vilniuj trulikus ir autikus subine tryniau 94-97 metais, studijavau. Baltupiuose gyvenau bendrike prie policijos akademijos. Gal ir matyta bigsmile.gif , nes perdaug nepasikeitus, gal atrodau tik biski vyresne nei tada
as tai visas priesingai isivaizdavau doh.gif lotuliukas.gif
STT ilgais plaukais
Ajuka- brunete
Bice- maza apvalu burbuliuka lotuliukas.gif
gal tik Zydra daugmaz taip ir isivaizdavau, nes visos kitos tikrai priesingai atrodo
Atsakyti
STT niekada neturėjo ilgų plaukų doh.gif lotuliukas.gif

nu ką veikiat?
bim, kaip nuotaikytės? jau turi miego norėt pradėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 08 20, 16:33)

nu as ir labai panasiai isivaizdavau STT tongue.gif blush2.gif ir rugseje blush2.gif
as siaip blondine pavirtau tik po arieles gimimo, iki tol juoda varna buvau lotuliukas.gif as labai megstu su galva eksperimentuot, butent su spalva plauku blush2.gif

STT, beje mano suniukai du biggrin.gif galejai matyt, buvom trakuos, tai visi i juos neatsitraukdami spoksojo, visada taip - mano sunys demesio centre bigsmile.gif nublankstam mes visi pries ju grozi biggrin.gif

o Bim, dar karta dideliausi sveikinimai ir buk rami, viskas bus gerai, tikek flirt.gif

ale ziu uzderejo nestukiu ant rudens, kas dar i kompanija ??? bigsmile.gif
Atsakyti
Oi kokios smagios nuotaikeles pas mus isivyravo thumbup.gif
Cia taip jauku pasidare user posted image
Atsakyti