Sveikos ir sveiki, atitempiu savo problemas čia, gal ką nors patarsit.
Didžiausia problema va kame, papasokosiu gal turėsit kokų gerų minčių, nes vargstam nerealiai.
Namuose pastebėjom, kad drėksta virtuvės ir kambario (vieno kuriame nėra balkono, reiskia siena išeina į lauką) sienos, ką tik padarytas remontas, suklijuota kamštinė branguliausia danga ant sienos, nauji baldau jofafa kiek kainavę

. Ir drėksta ypač ten kur sujungimas sienos-kampas-ten taip vadinama siūlė eina. Pradėjo lįsti pelėsis. Su kaimynais-pas juos mažiau problemų, bet irgi yra, ir dar pas vieną visa virtuvė plytelėm išklijuota, o pas kitą lentutėm, tai taip nesimato realaus vaizdo-surinkom parašus ir nešėm į seniuniją kad remontuotų siūles. Kiek kartų buvom, barėmės, skambinom, rašėm.....neįmanoma apsakyti. Na pagaliau atvažiavo-"Sostinės siūlės" šmak šmak per pusdienį apmozojo namo siūles, o viduj net nelindo, net nepažiūrėjo, ar ten tuščia ar ten pilna

tik paviršių patepliojo ir viskas.
Žiema-matau šlapia....vis ir šlapia. Einu vėl į seniuniją, sako vėdinkit.
tai įsivaizduokit-ryte atsikeliu-atidarau langus , na sakyčiau šaltoka

einam su vaiku į lauką, grįžtam , uždarau, įjungiu šildytuvą ir sausinu sienas, nes šlapia visur, pelyja)
Kai prasidėjo drėgnasis pavasaris tai iš vis siaubas, pelėsis išplito nerealiai, kvapas atsirado, kovojau kovojau , tai purškiu, tai valau, tai šildau, tai vėdinu, nu košmaras.
Ėjau nnnn kartų į seniuniją, žodž atsibodo-surašiau raštą, nunešiau į seniuniją, užvizavo, palaukiau kažkiek laiko, na kiek ten reik laukti kol turi atsakyti į laišką, nuėjau pas direktorių karingai nusiteikusi-sakau dėkit parašą, kad aš pas jus buvau ir aš išeinu į televiziją, norit viešumo-gausit.
Sako-tai va kaip tik ruošėmės užsiimti jūsų klausimu, kaip tik architektas grįžo iš atostogų
Parėjau namo-tai po 20 in buvo pas mane Sostinės siūlių darbų vadovas, architektas.
Ale naudos mažai-jie užlepojo kažkoiu marmalu visą sieną, tiesa pati siena mažiau drėksta, bet siūlės kiaurai šlapios, ir mano brangieji tapetai juoduoja vėl, net ruletai apipelijo.
Na va visa istorija, nebeišmanau kur eiti, ir ką daryti, kad pagaliau tas siūles sutaisytų.
Gal sakau į į vartotojų teises kokias????
Kažkokių turim Boramon ir Pelėsių valiklį (kažkokis vokiškas).