Aš virtuvėj pelėsį labai gerai nuvaliau su Ace! Ir kas svarbiausia - nebeatsiranda!

QUOTE(Supergirl @ 2005 06 15, 18:28)
aha ir man idomu

"Ojojoj pelėsis vonioj"- čia jau kaip eilėraštis gavosi

Sveikutės, gal žinote, kaip išnaikinti pelėsį rūbelyje? Labai nedaug supelėjo, bet brangiai mokėjau už vaikiuko rūbelį. Būtų gaila išmest, nes tik vienąkart dėvėjo.

Aš pašalinau
kažkaip skelbenkėj palikau tokią juodą maikutę, nežinau kiek laiko ji ten prastovėjo, bet ištraukiau visiškai žalią
Tiesiog ploviau su paprastais milteliais. Užmerkiau, palaikiau valandą, patryniau ir ant gyvatuko iškart. Greit išdžiūvo, vėl ploviau, vėl ant gyvatuko. Taip gal kokius 4 kartus ir nieko neliko.
Džaiugiuos, kad bandžiau kažką daryt, o ne iš kart mečiau lauk. Šiaip gal yra spec priemonių išimti pelėsiui, bet aš nežinau. Žinau, kad virtuvėj, kokiai duoninei išvalyti, tinka actas, bet nemanau, kad rūbams ši priemonė tinka

Pabandyk isplauti sodos tirpale.
Na, mums nuomininkai irgi buvo užveisę pelėsį vienam kambary ir vonioj. Tai radau tokią firmą, kuri naikina pelėsį.
Nežinau, kaip būna, jei greitai pastebi ir išnaikini, bet jei jis ilgai toj sienoj tupi, tai visokie chemikalai padeda tik tam sykiui, nes pelėsis būna jau giliai į sieną įsigraužęs ir po kiek laiko vėl į paviršių išlenda.
Tai ta firma naudoja kitokį dalyką. Atvažiuoja vyrukai su tokiais dideliais aparatais ir tą sieną gerai iškaitina (oi, ilgai dar ji šilta būna...), o nuo to karščio visi pelėsiai numiršta
Nežinau, kaip būna, jei greitai pastebi ir išnaikini, bet jei jis ilgai toj sienoj tupi, tai visokie chemikalai padeda tik tam sykiui, nes pelėsis būna jau giliai į sieną įsigraužęs ir po kiek laiko vėl į paviršių išlenda.
Tai ta firma naudoja kitokį dalyką. Atvažiuoja vyrukai su tokiais dideliais aparatais ir tą sieną gerai iškaitina (oi, ilgai dar ji šilta būna...), o nuo to karščio visi pelėsiai numiršta

Na, mums nuomininkai irgi buvo užveisę pelėsį vienam kambary ir vonioj. Tai radau tokią firmą, kuri naikina pelėsį.