Įkraunama...
Įkraunama...

Pelėsis

Aš virtuvėj pelėsį labai gerai nuvaliau su Ace! Ir kas svarbiausia - nebeatsiranda! biggrin.gif
Atsakyti
yra speciali priemonė nuo plytelių ir plyšių pelėsiui valyti. nesenai visą vonią iššveičiau su mažu šepetėliu, tai taip gražiai atrodo thumbup.gif o anksčiau buvo liūdna pažiūrėt doh.gif
Atsakyti
Oi, kaip gerai, kad yra spec priemone. Pas mane juostelės driekėsi patamsejusios, paimiau as jas ir nuvalau su WC skysciu. Kaip ranka nuimė tongue.gif Neaišku,kas toliau bus, bet dabar gražu smile.gif Išgraužė ir tiek.
Atsakyti
O kaip tas WC skystis vadinasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 06 15, 18:28)
O kaip tas WC skystis vadinasi? ax.gif

aha ir man idomu rolleyes.gif Ir dar idomu o tos priemones tinka ir pelesiui kambaryje? Susidejus naujus langus, deja isitaisem si "dziaugsma" sad.gif
Atsakyti
"Ojojoj pelėsis vonioj"- čia jau kaip eilėraštis gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal žinote, kaip išnaikinti pelėsį rūbelyje? Labai nedaug supelėjo, bet brangiai mokėjau už vaikiuko rūbelį. Būtų gaila išmest, nes tik vienąkart dėvėjo. doh.gif
Atsakyti
Aš kažkada seniai pamiršau skalbyklėj dukros bliuzelę ir išvažiavau atostogauti. Teko išmesti, nes niekaip nepavyko pašalinti pelėsio sad.gif
Atsakyti
Aš pašalinau smile.gif kažkaip skelbenkėj palikau tokią juodą maikutę, nežinau kiek laiko ji ten prastovėjo, bet ištraukiau visiškai žalią blink.gif Tiesiog ploviau su paprastais milteliais. Užmerkiau, palaikiau valandą, patryniau ir ant gyvatuko iškart. Greit išdžiūvo, vėl ploviau, vėl ant gyvatuko. Taip gal kokius 4 kartus ir nieko neliko. thumbup.gif Džaiugiuos, kad bandžiau kažką daryt, o ne iš kart mečiau lauk. Šiaip gal yra spec priemonių išimti pelėsiui, bet aš nežinau. Žinau, kad virtuvėj, kokiai duoninei išvalyti, tinka actas, bet nemanau, kad rūbams ši priemonė tinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mally: 18 birželio 2005 - 08:57
Pabandyk isplauti sodos tirpale.
Atsakyti
Na, mums nuomininkai irgi buvo užveisę pelėsį vienam kambary ir vonioj. Tai radau tokią firmą, kuri naikina pelėsį.
Nežinau, kaip būna, jei greitai pastebi ir išnaikini, bet jei jis ilgai toj sienoj tupi, tai visokie chemikalai padeda tik tam sykiui, nes pelėsis būna jau giliai į sieną įsigraužęs ir po kiek laiko vėl į paviršių išlenda.
Tai ta firma naudoja kitokį dalyką. Atvažiuoja vyrukai su tokiais dideliais aparatais ir tą sieną gerai iškaitina (oi, ilgai dar ji šilta būna...), o nuo to karščio visi pelėsiai numiršta thumbup.gif
Atsakyti
Na, mums nuomininkai irgi buvo užveisę pelėsį vienam kambary ir vonioj. Tai radau tokią firmą, kuri naikina pelėsį.
Nežinau, kaip būna, jei greitai pastebi ir išnaikini, bet jei jis ilgai toj sienoj tupi, tai visokie chemikalai padeda tik tam sykiui, nes pelėsis būna jau giliai į sieną įsigraužęs ir po kiek laiko vėl į paviršių išlenda.
Tai ta firma naudoja kitokį dalyką. Atvažiuoja vyrukai su tokiais dideliais aparatais ir tą sieną gerai iškaitina (oi, ilgai dar ji šilta būna...), o nuo to karščio visi pelėsiai numiršta thumbup.gif
Atsakyti