Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(Vaka @ 2009 03 26, 19:55)
sveika
yra Osupio takas 2 berods, visai salia juros, nauji namukai supatogumais, tik va beda, kad nerandu vizitkes kur telefonas buvo  doh.gif

Zvilgtelejau internete, bet sitie namukai toliau nuo sventosios, o gal kas zinot ar pacioj Sventojoj yra? ax.gif g.gif Nes seniau buvo paciam centre, gal juos jau sutvarke, ar taip ir stovi pavarge tie namukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2009 03 26, 23:52)
Zvilgtelejau internete, bet sitie namukai toliau nuo sventosios, o gal kas zinot ar pacioj Sventojoj yra? ax.gif  g.gif Nes seniau buvo paciam centre, gal juos jau sutvarke, ar taip ir stovi pavarge tie namukai doh.gif

nu jo jie toliau, bet mums laaabai patiko, salia pusys, o uz ju jura, tokia ramybe tikras poilsis, nes mes surmulio ir nemegstam
bet gal kur ir centre yra normaliu nameliu, man rodos Vici nameliai yra prie bezdzioniu tilto faini
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2009 03 27, 08:57)
nu jo jie toliau, bet mums laaabai patiko

Ošupio take faina drinks_cheers.gif Nežinau tos konkrečios poilsiavietės, bet vieta gera - ramu, tylu...Ir pliaže žmonių mažiau...Man šiaip sunku suprasti šeimas, poilsiaujančias kur prie beždžionių tilto n doh.gif , bet..poreikiai skirtingi smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Mes pradedam galvoti apie poilsį Šventojoje birželio mėn. Kiek domėjausi , tai namukai yra be patogumų, o mes žadam su pusės metų leliuku važiuot.Tikrai nenoriu be petogumų schmoll.gif Bet ir baisinės kainos nenoriu mokėt, gal turit minčių? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 28, 00:41)
Bet ir baisinės kainos nenoriu mokėt, gal turit minčių? mirksiukas.gif

O kokia kaina yra 'nebaisi'?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2009 03 28, 12:32)
O kokia kaina yra 'nebaisi'?

blush2.gif Tiesiog pasimečiau, nes nežinau kokios aplamai šios vasaros kainos bus mirksiukas.gif Sakykim, namukas be patogumų, kur 4 lovos po 15 lt man netiktų, nes mokėt už parą 60 lt ir neturėt kur vaikui užpakalio nuplaut schmoll.gif , tai tada jau geriau damest ir turėt patogumą , kad poilsis taptų poilsiu, o ne kančia blush2.gif Tikrai nereikia man super duper patogumų, svarbu, kad vanduo, tuoletas ir nebūtų patalpos drėgnos (kai atsiguli lovon ir gelia kaulus ryte)Aš maitinu pati, tad virtuvė didelės reikšmės neturi, bet aišku neblogai būtų.

Esmė tame, kad mano mama nori išsinuomuot namelį ir pasikviest mane su vaikais .Tai pagalvojau, tegu ji nuomuojasi,ten apsigyvena su mano sūnum , o aš su leliuku galiu pasiieškot geresnių sąlygų nakčiai, o paskui mes visi dieną susitiksim g.gif Ai nebežinau, gal čia jau nesamones šneku g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 28, 12:25)
blush2.gif Tiesiog pasimečiau, nes nežinau kokios aplamai šios vasaros kainos bus mirksiukas.gif Sakykim, namukas be patogumų, kur 4 lovos po 15 lt man netiktų, nes mokėt už parą 60 lt ir neturėt kur vaikui užpakalio nuplaut schmoll.gif , tai tada jau geriau damest ir turėt patogumą , kad poilsis taptų poilsiu, o ne kančia  blush2.gif Tikrai nereikia man super duper patogumų, svarbu, kad vanduo, tuoletas ir nebūtų patalpos drėgnos (kai atsiguli lovon ir gelia kaulus ryte)Aš maitinu pati, tad virtuvė didelės reikšmės neturi, bet aišku neblogai būtų.

Esmė tame, kad mano mama nori išsinuomuot namelį ir pasikviest mane su vaikais .Tai pagalvojau, tegu ji nuomuojasi,ten apsigyvena su mano sūnum , o aš su leliuku galiu pasiieškot geresnių sąlygų nakčiai, o paskui mes visi dieną susitiksim g.gif Ai nebežinau, gal čia jau nesamones šneku g.gif

Na jei jus vaziuosit su mama,tai galiu pasiulyt varianta nuosavoj valdoj,ty prie namo stovi namelis nedidukas ,pernai vasara liepa mokejau 90 lt,yra virtuvele dusas ir wc.telpa ,kad ir 2 seimos,mes buvom net 7.jei domina parasyk i az duosiu savininku tel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ata74: 28 kovo 2009 - 22:56
Mes prieš porą metų gyvenom Viči nameliuose- ne rąstiniuose, o keturviečiame bute. Labai patiko. Svarbiausia buvo su mažu vaiku dušas. Virtuvė tik atskirai. Kambariai gana dideli- tilpom aštuoniese. Yra šaldytuvas, el. virdulys, indai... Ir aplinka labai thumbup.gif , ir jūra šalia.
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2009 03 29, 18:22)
Mes prieš porą metų gyvenom Viči nameliuose- ne rąstiniuose, o keturviečiame bute. Labai patiko. Svarbiausia buvo su mažu vaiku dušas. Virtuvė tik atskirai. Kambariai gana dideli- tilpom aštuoniese. Yra šaldytuvas, el. virdulys, indai... Ir aplinka labai  thumbup.gif , ir jūra šalia.

Sveikutes. Pernai mes gyvenome Kvapniojoje rutoje tai labai patiko.Nors iki juros reikia eiti kokia 15 min. bet labai rami vieta.Kainos gan normalios ir su patogumais.
Gal kas girdejot apie Salduves poilsio namus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2009 03 29, 18:22)
Mes prieš porą metų gyvenom Viči nameliuose- ne rąstiniuose, o keturviečiame bute. Labai patiko. Svarbiausia buvo su mažu vaiku dušas. Virtuvė tik atskirai. Kambariai gana dideli- tilpom aštuoniese. Yra šaldytuvas, el. virdulys, indai... Ir aplinka labai  thumbup.gif , ir jūra šalia.

gal yra jų internetinis puslapis g.gif
Atsakyti
Nuomojame 1 kambario buta prie bezdzioniu tiltu ant Sventosios upes kranto,labai ramioje,grazioje vietoje wub.gif yra vieta automobiliui ir didele pieva kepti mesyte ax.gif Bute yra dusas,wc,TV,mini virtuve ,balkone -lauko baldai rolleyes.gif
Visais klausimai -i AZ .
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2009 03 29, 22:20)
gal yra jų internetinis puslapis  g.gif

http://www.poilsis.v...t/paslaugos.php
Atsakyti