Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(kristi_ @ 2008 08 21, 15:49)
as cia, bet jau einu serialu ziuret su mazuoju  blush2.gif

kristi tu atsiusk man zinute, as tau atsakysiu, gal taip ateis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 08 21, 13:48)
o as uztai kai nuvaziuoju i vln, tai pati einu i svecius, kad bet kada iseit galeciau  lotuliukas.gif  o sveciu gi neisvarysi jei supyksti  verysad.gif

nu bet kai siulosi atvaziuot irgi nesakys,"nevaziuokit pas mane,nereikia.."tai ir kenti,o ypac pas mane kazkaip labai megsta jie uzsibuti tai kai ateina 10 val ryto ir iseina 9 val vakaro,o maniskis pyksta,nes po darbo net pailset negali pavarges,o ir as pati nieko nespeju doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kristi_ @ 2008 08 21, 13:49)
as cia, bet jau einu serialu ziuret su mazuoju  blush2.gif

gero ziurejimo... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kristi jau! Ar gavai?
Atsakyti
QUOTE(unija @ 2008 08 21, 13:57)
Kristi jau! Ar gavai?

gal tu irgi siuntei kai as vakar kristi be to bruksnelio apacioj. blush2.gif ji kristi_
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 21, 15:58)
gal tu irgi siuntei kai as vakar kristi be to bruksnelio apacioj. blush2.gif ji kristi_

ax.gif aga taip ir buvo, ot kazkokia kristi be bruksnelio zinuciu gaus lotuliukas.gif
Papildyta:
Viskas as igi nuo kompo jungiuos. Ikiukas 4u.gif

beje ka jusu lialiai jau moka naujo?
Pas mane tai neiko kol kas, tik ant pilvo paguldytas bando sliauzti, tai nuo stalo nusiridenti bando ax.gif
Papildyta:
Gi vis pamirstu pakalust, kur jus tas nuotraukas dedat? atsiuskit man nuoroda.
Nakvisa, tai, kad laido neturim i kompa blyn...

Kur saulyte02 dingo. Dabar pagalvoju kaip mes laukem gimdymo su tais pilvukais nestuke.gif wub.gif viskas taip man senai atrodo...praeiti.. As dabar be savo maziaus niekaip neisivaizduoju ax.gif Kartais pagalvoju kokios mes laimingos bigsmile.gif

Ot niekaip nuo kompo nueit negaliu..
Atsakyti
QUOTE(unija @ 2008 08 21, 14:01)
ax.gif aga taip ir buvo, ot kazkokia kristi be bruksnelio zinuciu gaus lotuliukas.gif
Papildyta:
Viskas as igi nuo kompo jungiuos. Ikiukas  4u.gif

beje ka jusu lialiai jau moka naujo?
Pas mane tai neiko kol kas, tik ant pilvo paguldytas bando sliauzti, tai nuo stalo nusiridenti bando  ax.gif

aha as jai vakar,kad siunciu ,kad siunciu,poto dasuto,kad turiu kristi_ zinute su kodu nuo fotki,tai atsakiau i ta,o gi ziuriu akurat,ne tai siunciau,teko atiprasyt ... blush2.gif
oho taviskis ir sliauzia. blink.gif maniske ,tai nebemegsta isvis ant pilvuko kazkodel,jau nekalbu apie sliauzima doh.gif bet va su kulniukais kai atsispiria nuo vystimo lentos tai spek gaudyt ,sliauzia sau i virsu biggrin.gif o naujo tai net nezinau... g.gif nu garsu vis naujesniu paleidzia,jau ilgiau barsuti islaiko rankytj ir pabarskina sau palei ausi,tik turbut dar nelabai supranta,kad cia ji pati taip barskina smile.gif pries atipldama pasako auuu biggrin.gif va tada tai tik spek merliuko ieskot doh.gif o sypsenas dalina i kaire ir i desine,tik pakalbink biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(unija @ 2008 08 21, 14:09)
:
Kur saulyte02 dingo.

o gal saulyte02 dar antram menesiuke sedi??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 21, 16:15)
aha as jai vakar,kad siunciu ,kad siunciu,poto dasuto,kad turiu kristi_ zinute su kodu nuo fotki,tai atsakiau i ta,o gi ziuriu akurat,ne tai siunciau,teko atiprasyt ... blush2.gif
oho taviskis ir sliauzia. blink.gif maniske ,tai nebemegsta isvis ant pilvuko kazkodel,jau nekalbu apie sliauzima doh.gif bet va su kulniukais kai atsispiria nuo vystimo lentos tai spek gaudyt ,sliauzia sau i virsu biggrin.gif o naujo tai net nezinau... g.gif nu garsu vis naujesniu paleidzia,jau ilgiau barsuti islaiko rankytj ir pabarskina sau palei ausi,tik turbut dar nelabai supranta,kad cia ji pati taip barskina smile.gif pries atipldama pasako auuu biggrin.gif va tada tai tik spek merliuko ieskot doh.gif o sypsenas dalina i kaire ir i desine,tik pakalbink biggrin.gif
Papildyta:

o gal saulyte02 dar antram menesiuke sedi??? g.gif

ten antram menesiuke jau nieks nesedi...
maniskis bando sliauzt, nes ant pilo jam ziauriai nepatinka, tik as nepasiduodu, kai prisiskaiciau, kad jusu galvas laiko, sakiau viskas treniruokis ax.gif tai jis ir sugalvojo, kelius net sulenkia...abskritai jis kazkaip keistai, nenori dilbiuku pries save laikyt, o bando nuo krutines galva kelt...nu ir pakjelia jau i trecia diena treniruociu ir palaiko.

lotuliukas.gif prajuokinai su auuu pries atpylima.
Atsakyti
nu va pabudo mano katikas,turbut isalkus tongue.gif o va kaku tai ji man dar nedare siandien,negi vel 3 paras laukt reikes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 21, 16:19)
nu va pabudo mano katikas,turbut isalkus tongue.gif o va kaku tai ji man dar nedare siandien,negi vel 3 paras laukt reikes blink.gif

as jau irgi misinuka ruosiu. gerai jums pasimaitint ax.gif viskas iseinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(unija @ 2008 08 21, 14:18)

lotuliukas.gif prajuokinai su auuu pries atpylima.

cia zinok rimtas bajeris,tik neseniai pastebejom. biggrin.gif o va vienakat prie sveciu taip doh.gif as iskart "jau atpils,kur merliukas.kur merliukas?"o ji man ant tu zodziu biggrin.gif sako iskur zinai?o as "taigi sake auu" blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(unija @ 2008 08 21, 14:21)
as jau irgi misinuka ruosiu. gerai jums pasimaitint ax.gif viskas iseinu blush2.gif

tau irgi. mirksiukas.gif ikiukas bye1.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Tempai jusu nerealus blink.gif vos speju skaityt biggrin.gif
Laukuty buvom, uz buta mokescius moket reikejo, nemegstu as to daryt... Atpratus buvau.. Stovi ***** eilej visi stumdos bamba..ai zodziu...
Mano grazuoliuke miega jau trecia val, kai uzmigo lauke, tai taip dar ir miega.. Seniai tokia svente buvo lotuliukas.gif Tik mano papai kaip balionai pasidare, nes kazko prastai ji man pries tai valge.. Sakau gal reciau valgyt pradejo, nes siaip kas dvi val valgydavo..
Geliu merginos ir as negaunu.. Paskutini karta gavau nuo MB kai supykus labai buvau, tai gryzo su rozem wub.gif
Ui maziuke pabudo lekiu... iki
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 21, 14:40)

Geliu merginos ir as negaunu.. Paskutini karta gavau nuo MB kai supykus labai buvau, tai gryzo su rozem wub.gif 
Ui maziuke pabudo lekiu... iki

isvada - dazniau pyktis reika... lotuliukas.gif
o maniskis vianark girtas gryzo tai irgi su gelem,kad nerekciau,bet nepadejo lotuliukas.gif nu gal porai minuciu ax.gif
Papildyta:
nu siandien sveciu ateina,idomu su gelem ar ne g.gif parasysiu poto biggrin.gif
Atsakyti