o dabar jau nematot

Be be be... mes su Jaunutia matem....

pasiseke jum 
o as ir nakvisos ir kristi_ maciau
jus cia visos uzsivedet su tais kamuoliais. reikia ir ma nuvaziuoti iki benzokolonkes ir pripusti, nes MB visa nestum aprasiau kad pripustu tai taip iki siol ir guli abudu nepripusti...vienas mazesnis, o kita dyyyydelis..

o as ir nakvisos ir kristi_ maciau

jus cia visos uzsivedet su tais kamuoliais. reikia ir ma nuvaziuoti iki benzokolonkes ir pripusti, nes MB visa nestum aprasiau kad pripustu tai taip iki siol ir guli abudu nepripusti...vienas mazesnis, o kita dyyyydelis..
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 22, 15:06)
niu tai tada nieko nesuprantu... Ieinu i fotki ir mano fotki, tai ten ir SGT ir lygtais jei neklystu Nakvisa tavo albumai sudeti.... Daug daug nuotrauku... Ar as cia jau visai...

nu geras,nieko nesuprantu

Papildyta:
QUOTE(SGT @ 2008 08 22, 15:40)
kAIP????

QUOTE(Kristina* @ 2008 08 22, 17:00)
Janutia, pas mus laiko skirtumas 7 val. As atsilieku, kaip sakant. Jei pas jus vakaro 7 val., pas mane tik 12 dienos. O vakare kai sedziu jus visos parpet
Nu Viliuk, pas tave mazyle nors ir veliau gime, bet jau daugiau sveria uz maniske. Mes 2 men. sverem 4.850 kg o ugis 59 cm. Iki siol juokas ima, pagimdem abi vos ne viena diena, ir Boriukas su Orintue panasaus amziaus.
Labai dziaugiuosi kad viskas gerai praejo, ir musu mergickos auga
Papildyta:
O pas kokia gydytoja einat su maze? Musu buvo Breskuviene, man labai patiko.

Nu Viliuk, pas tave mazyle nors ir veliau gime, bet jau daugiau sveria uz maniske. Mes 2 men. sverem 4.850 kg o ugis 59 cm. Iki siol juokas ima, pagimdem abi vos ne viena diena, ir Boriukas su Orintue panasaus amziaus.
Labai dziaugiuosi kad viskas gerai praejo, ir musu mergickos auga

Papildyta:
O pas kokia gydytoja einat su maze? Musu buvo Breskuviene, man labai patiko.
Mano visi 3 dabar pas Vitkauskiene. Man ir sita nieko. Net i kisene neima... Idejine

O kaip ten daktarai? ar turit bendra- tipo seimos???
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 22, 15:48)
eik i musu mamyciu psl kur foto yra, prisijunk tik, o poto eik kyr yra "Guest" parasyta, vat ten ir rasi

QUOTE(nakvisa @ 2008 08 22, 17:48)
mistika ania?

mano pupa uoga miega lovytej
tik vat klausimas iskilo kaip ilgai? 10 min ar koki pusvalandi
reik ir man eiti prigulti ir tv paspoksoti...nes MB taip sugebejo telefu sunervinti, kad ciut nepasiunciau i visas keturias puses...ir visgi kokie vaikai tie MB, truksta zodziu net.
beja, o musu foto visu gal irgi permesti i private?! mes zinom psw... o tiem kas nezino ir ner ko ziureti
kaip manot?

reik ir man eiti prigulti ir tv paspoksoti...nes MB taip sugebejo telefu sunervinti, kad ciut nepasiunciau i visas keturias puses...ir visgi kokie vaikai tie MB, truksta zodziu net.
beja, o musu foto visu gal irgi permesti i private?! mes zinom psw... o tiem kas nezino ir ner ko ziureti

QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 22, 15:50)

Papildyta:
QUOTE(SGT @ 2008 08 22, 15:53)
aciu

QUOTE(SGT @ 2008 08 22, 17:53)
mano pupa uoga miega lovytej
tik vat klausimas iskilo kaip ilgai? 10 min ar koki pusvalandi

nu ateiviai tie vyrai. tikrai jie is kitos planetos
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 22, 13:00)
Argos'e dar ir labai papigiai rasi!
Papildyta:
QUOTE(Kristina* @ 2008 08 22, 11:49)
SGT kokia grazi nuotraukyte
Violeta G tavo mergyte jau tokia didele atrodo tuose ratuose 

kaip noreciau kurnors nueiti i koki kluba ar kabaka pasedeti

Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 22, 08:46)
Fary tale, cia ne maniske nike, yra tokia fotografe Ane Geddes, lygtai gerai parasiau, tai cia jos darbas, ji labai fainas maziuku nuotraukas daro, as jos kalendoriu turiu

as ir ta kalendoriu turiu

ir ar jos knyga turim, is LT parveze mamyte mano, kur apie vaikuti reikia viska pildyti ir foto deti...

As tai sutinku
kad ner ko visiems ziuret musu nuotrauku.
Manau ir kitos sutiks

Manau ir kitos sutiks