Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(SGT @ 2008 08 23, 17:45)
grazu  thumbup.gif

o man vat KLAUSIMUKAS toks iskilo:
o kas geriau, kontraceptines tabletes, pleistras, spirale ar skiepas? g.gif

o man isvis po gimdymo gine liepe zvakutes naudot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 08 23, 16:45)
grazu  thumbup.gif

As kadangi maitinu jau turiu spirale, pries pastojant geriau tabletes Logest 10 metu, o skiepo buk gera nesidaryk... Nes cia LT, jo nerekomenduoja, o mano drauges UK buvo pasiskiepine, tai sustorejo akyse... nepatikesi bet po 15kg. Trys ta skiepa daresi ir trim tas pats, tai jau manau, kad tikrai nuo jo.Ir siaip sake- savijauta prasta buvo.
KRISTI labai grazus prieskambaris thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamosiuke: 23 rugpjūčio 2008 - 17:13
QUOTE(kristi_ @ 2008 08 23, 16:57)
o man isvis po gimdymo gine liepe zvakutes naudot smile.gif

labai grazius prieskambaris.o lelikai kaip greitai auga smagu matyti visus paaugusius thumbup.gif ir mamyciu naujos nuotraukytes thumbup.gif
Atsakyti
Logest'a ir as geriau labai ilgai... dabar galvoju apie pleistra arba mirena... bet del mirena reiktu gristi i lietuva man atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 08 23, 18:32)
Logest'a ir as geriau labai ilgai... dabar galvoju apie pleistra arba mirena... bet del mirena reiktu gristi i lietuva man atrodo  g.gif

Nu jo lietuvoj tikrai geriau. As irgi galvojau apie mirena, bet paskui persigalvojau, galvojau o jei netiks, tai paskui 800lt i siuksliu kibira gali nuleist, bet daba su paprasta pabandziau, tai gal ir mirena sakau tiks.Tik vel bijau del svorio... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 23, 16:08)
As kadangi maitinu jau turiu spirale, pries pastojant geriau tabletes Logest 10 metu, o skiepo buk gera nesidaryk... Nes cia LT, jo nerekomenduoja, o mano drauges UK buvo pasiskiepine, tai sustorejo akyse... nepatikesi bet po 15kg. Trys ta skiepa daresi ir trim tas pats, tai jau manau, kad tikrai nuo jo.Ir siaip sake- savijauta prasta buvo.
KRISTI labai grazus prieskambaris thumbup.gif

visiskai sutinku,as skiepa turejau pries 5 metus,tia po jo 3men,kraujavau,s.. tikrai
KRISTI,nu grazu sgrazus prieskambaris...sveikinu isikuriant,turbut malonu puosti savo busta 4u.gif
Atsakyti
O kas cia per dalykas tas "mirena"? blush2.gif As tai zinokit dar nebuvau pas gine po gimdymo ax.gif Jau tikrai reiketu nueiti, bet i Kauna reikia vaziuot, tai niekaip neprisiruosiu doh.gif As galvoju gal spirale reiketu, taip nesinori tu tableciu kist schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina* @ 2008 08 23, 14:56)
Labutis mamytes,
As irgi bijau keliauti. Maniskis tai ten tai sen siulo, as neee schmoll.gif Todel kad nenoriu vaiko tampyti, kur daug zmoniu ir virusai visokie, vienas pakoso kitas ciaudo ir t.t. Gal per didele paranoja. Jis sako, vaziuojam savaitgali prie Negaros kriokliu paziureti, bet man tik stresas. Maze dar nieko nesupranta, o jeigu pilvuka pus, tai ir pralakstysim su tuo vaiku ant ranku. Manau kad keliauti geriausia nuo metuku. Mes kitais metais planuojam vel i Florida, i Disneilenda.
Viliuk, mes turims cia pediatra. As pas ginekologe tik buvau. Beje musu gydytoja ruse bigsmile.gif
Begu dabar fotkiu paziureti bigsmile.gif

noreciau sias vieteles aplankyt,,,,,,,,,,uuuuuuuuu,as nematau problemu keliaut,su sunum ir keliavau nuo 3 men,nes nuo 3ieju,maziu kunas pats kovoja su antikuniais,manau nieko...(cia tik mano nuomone) blush2.gif
Papildyta:
turiu jau kamuoli,kai maudysiu maze po to paridensiu
NAKVISA,visai nieko uz ta kaina is ARGOS,tik jis toks daugiau guminis,ne toks tvirtas,as kai lankiau nesciuju kluba,toks stipresnes gumos buvo,darem joga su juo?!
vyras jau pirtele kuria,man tai ceremonija,jam tik kompanija palaikau..........
nu lekiu,princese atsibudo,sodely miegojo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 08 23, 19:24)
O kas cia per dalykas tas "mirena"? blush2.gif As tai zinokit dar nebuvau pas gine po gimdymo ax.gif Jau tikrai reiketu nueiti, bet i Kauna reikia vaziuot, tai niekaip neprisiruosiu doh.gif As galvoju gal spirale reiketu, taip nesinori tu tableciu kist schmoll.gif

Mirena, tai hormonine spirale. Daugiau gali pasiskaityt cia biggrin.gif 4u.gif
http://mirena.prisimink.lt/lt/mirena
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 08 23, 18:45)
grazu  thumbup.gif

skaitai mano mintis,as kaip tik norejau to paties klausti.Nors ir maitinu pati,bet nepasitikiu ta naturalia apsauga,o meiles jau labai noriu blush2.gif .Man gine rekomendavo gerti kontraceptikus Mikro-30,jie tinka maitinancioms,bet juk vistiek hormonai,tai as labai bijau,kad mazutei kokiu pasekmiu veliau nebutu.Pati labai noreciau mirena isidet,bet gine neleidzia,tik nesuprantu kodel,tipo dar jauna ir pan,tai ir nezinau ka dabar daryt doh.gif

unija, ne tu viena manai kad tave ignoruoja,kartais ir man tokiu minciu kyla verysad.gif .Nesupykit mamytes uz tai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte02: 23 rugpjūčio 2008 - 19:39
QUOTE(kristi_ @ 2008 08 23, 15:41)
galima as pasidalinsiu savo dziaugsmu...  blush2.gif
PAGALIAU mes jau turim stovinti priskambari  clap.gif  clap.gif  clap.gif

sveikinu.... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 23, 18:29)
noreciau sias vieteles aplankyt,,,,,,,,,,uuuuuuuuu,as nematau problemu keliaut,su sunum ir keliavau nuo 3 men,nes nuo 3ieju,maziu kunas pats kovoja su antikuniais,manau nieko...(cia tik mano nuomone) blush2.gif
Papildyta:
turiu jau kamuoli,kai maudysiu maze po to paridensiu
NAKVISA,visai nieko uz ta kaina is ARGOS,tik jis toks daugiau guminis,ne toks tvirtas,as kai lankiau nesciuju kluba,toks stipresnes gumos buvo,darem joga su juo?!
vyras jau pirtele kuria,man tai ceremonija,jam tik kompanija palaikau..........
nu lekiu,princese atsibudo,sodely miegojo... smile.gif

maniske dabar su teveliu ridinejasi... biggrin.gif tik kazko nelabai pateninta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte02 @ 2008 08 23, 19:36)
skaitai mano mintis,as kaip tik norejau to paties klausti.Nors ir maitinu pati,bet nepasitikiu ta naturalia apsauga,o meiles jau labai noriu  blush2.gif .Man gine rekomendavo gerti kontraceptikus Mikro-30,jie tinka maitinancioms,bet juk vistiek hormonai,tai as labai bijau,kad mazutei kokiu pasekmiu veliau nebutu.Pati labai noreciau mirena isidet,bet gine neleidzia,tik nesuprantu kodel,tipo dar jauna ir pan,tai ir nezinau ka dabar daryt  doh.gif

unija, ne tu viena manai kad tave ignoruoja,kartais ir man tokiu minciu kyla  verysad.gif .Nesupykit mamytes uz tai

Keisk gine, man atrodo... Nes kontraceptiku kaip tik nerekomenduoja, kai maitini, as klausiau nevienos gines,,pazystamu biski turiu ju tarpe,, o del mirenos daug kas nerekomenduoja del to, kad tipo isidedi sumoki tokia kaina ir jei uzsimanysi vaiku anksciau negu po penkiu metu tai turesi mest von toki brangu daikta blink.gif
Arba dar girdejau tokias nesamones, kad po mirenos pastot negalima... nu visko zmones primasto...
O as spirale tai del to isidejau, kad saugotis tai kazkaip reikia... 4u.gif smileysex.gif
Neignoruoja jusu niekas wub.gif ir as ne visada i klausimus atsakau, pamirstu...manau ir kitom taip gaunas, nepykit ka.... wub.gif
Atsakyti