Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

Labas rytas
Pabudome ir kelkimės mirksiukas.gif
Veikiam - toliau dukrą mokau barškutį į rankas imti. Deja, ne itin sekasi. Su įdėtu barškučiu gražiai žaidžia, bet pati vis tiek neima. O pagal grafiką priklauso 3 mėnesį jau imti g.gif
Pradėjau vakare - kokią 21 val. į lauką vežti pasivaikščioti. Tfu tfu tfu - jau antras vakaras, kai ji be klyksmų vakare migdosi.
Kaip jums sekasi?
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 09 02, 09:32)
Labas rytas
Pabudome ir kelkimės  mirksiukas.gif
Veikiam - toliau dukrą mokau barškutį į rankas imti. Deja, ne itin sekasi. Su įdėtu barškučiu gražiai žaidžia, bet pati vis tiek neima. O pagal grafiką priklauso 3 mėnesį jau imti  g.gif
Pradėjau vakare - kokią 21 val. į lauką vežti pasivaikščioti. Tfu tfu tfu - jau antras vakaras, kai ji be klyksmų vakare migdosi.
Kaip jums sekasi?

maniskis irgi pats neima, tik idejus jam i rankytes zaidzia
Atsakyti
Labas rytas, AČIŪ už sveikinimus visoms mirksiukas.gif
Vakar atšventėm mažės gimtadienį, išlydėjom sesę į mokyklą(sesė iš vyro pirmos santuokos 9metų) mirksiukas.gif
Tokia dieną rami buvo mažylė, o vakare turbūt pilvuką skaudėjo, taip nėra dar verkus ilgai doh.gif Tai aš trupučiuka su termometru i subiniuką, tai vaikas kad išsikakojo, užmigo guguodama thumbup.gif išmiegojo iki 5val, o paskui tik 9val atsikėlė thumbup.gif
O žaisliukų maniškė irgi dar neima, bet nepergyvenkim mamos ateis laikas ir paims irnesakyk.gif
Atsakyti

nu ir ankstyvos visos... doh.gif Labas rytas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nakvisa: 02 rugsėjo 2008 - 09:54
mes vakar isbuvom 40 min lauke.pasiekimas! pavalge, apsnudo , greit aprengiau ir isveziau. vakar buvom pas neurologe.paskyre masazus ir mankstas del per zemo rankyciu raumenu tonuso. (del to ir galvytes nenori kelt) . siandien laukiam masazistes.
Atsakyti
Labas rytas
4u.gif 4u.gif Nikakate, su mėnesiadieniu jus 4u.gif 4u.gif Kažkaip pavėluotai į datą paiūrėjau. blush2.gif Na, bet geriau vėliau, nei visai nepasveikinti. Ramių naktų, ilgų pasivaikščiojimų, kasdieninio kakojimo ir daug pienuko smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Noriu pasiklausti, kaip Jūsų mažuliai miega (ne tik naktį)? Tarp maitinimų ar miega? Nes aš tai labai susipergyvenau, kad mano vos dviejų mėnesiukų perliukė didžiąją dienos dalį prabūdrauja, na naktį miegam neblogai nuo 23 iki 4 ir nuo 5 iki 8, bet bėda su dienos miegučiu verysad.gif . O juk mūsų mažieji auga ir nervų sistema vystosi geriau, kai miega g.gif
Atsakyti
nesijaudink,
manoji nu opat gimimo dienom visalaika labai mazai miegodavo, bet uztad visa nakti ismiegodavo...tad kaip sakant geriau jau tegu diena nemiega nei kad nakti smile.gif
o siaip tai 2 men jau didele/is ir daug visko mato ir viskas idomu, delto maziau ir miega diena.
Papildyta:
QUOTE(nakvisa @ 2008 09 01, 20:40)
reikes pabandyti...aciu uz patarima... mirksiukas.gif

pabandyk, tokiu budu nepamirsta vaikas kvepuoti ir viskas thumbup.gif buna...man dakatare sake kai pastebejo kad kai verkia pamirsta kvepuot.

Papildyta:
QUOTE(Jaunutia @ 2008 09 02, 06:48)
ka veikinejat?

niu tu ir ankstyva... 4u.gif tau uz toki ankstu kelimasi.
Atsakyti
Mes jau po TA
sveriam 6670
ūgis 64cm
šiaip mažikė labai rami, tik va kelintas vakaras jau kai pati neužmiega lovytėje, reikia rankų unsure.gif
Atsakyti
o mane mazoji kaip nustebino...
padejau ja zaisti i lavinimo kilimeli ir toliau nuo jos padejau barskaliuka, net neturejau tokiosminties kad jinai ji paims, atsisuku ogi jinai laiko rankoj ta zaisla ir net nesiruosia paleisti, tai vat tom mamytem kuriu lialiukai dar neima barskalu, padekit salia koki barskaliuka, manau padarys kaip manoji bigsmile.gif

Laumene, o jus jau dideli kokie wub.gif thumbup.gif mes ryt tikiuosi viska suzinosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 09 02, 15:19)
padejau ja zaisti i lavinimo kilimeli ir toliau nuo jos padejau barskaliuka, net neturejau tokiosminties kad jinai ji paims, atsisuku ogi jinai laiko rankoj ta zaisla ir net nesiruosia paleisti, tai vat tom mamytem kuriu lialiukai dar neima barskalu, padekit salia koki barskaliuka, manau padarys kaip manoji  bigsmile.gif

Laumene, o jus jau dideli kokie  wub.gif  thumbup.gif mes ryt tikiuosi viska suzinosim smile.gif

ot saunuole kokia. 4u.gif sakau tie vaikai kiekviena diena kuonors nustebina,todel ir noriu kuo daugiau laiko su ja praleist kad tik ko nepraleisciau,o apie darba tai net bijau pagalvoti... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Airi @ 2008 09 02, 11:48)
Sveikos mamytės,

Noriu pasiklausti, kaip Jūsų mažuliai miega (ne tik naktį)? Tarp maitinimų ar miega? Nes aš tai labai susipergyvenau, kad mano vos dviejų mėnesiukų perliukė didžiąją dienos dalį prabūdrauja, na naktį miegam neblogai nuo 23 iki 4 ir nuo 5 iki 8, bet bėda su dienos miegučiu verysad.gif . O juk mūsų mažieji auga ir nervų sistema vystosi geriau, kai miega g.gif

maniske irgi mazai miega diena.bet ji jau idele,todel as nesijaudinu.buna pusvalanduka pamiega,o tada ir vel akys stacios,nebent i kiema isriedam.o tu bandei lauke migdyti?
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 09 02, 17:19)
padejau ja zaisti i lavinimo kilimeli ir toliau nuo jos padejau barskaliuka, net neturejau tokiosminties kad jinai ji paims, atsisuku ogi jinai laiko rankoj ta zaisla ir net nesiruosia paleisti, tai vat tom mamytem kuriu lialiukai dar neima barskalu, padekit salia koki barskaliuka, manau padarys kaip manoji  bigsmile.gif

Laumene, o jus jau dideli kokie  wub.gif  thumbup.gif mes ryt tikiuosi viska suzinosim smile.gif

šaunuolytė mergytė thumbup.gif

taip, didelės mes flirt.gif
Atsakyti