Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(l*a*d*a @ 2008 09 04, 10:01)
Labas rytas,
bet ji pagal mane ant ranku jau priprato: nes kai paimi tyli, paguldai,-vel dudos.

Mano ir taip iprato... "Mano rankinukas" tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(nakvisa @ 2008 09 07, 18:32)
...o kokius tu pratimus darai?

Pas mus ateina masaziste. Persirengia sportine apranga ir piemyn.... Vartalioja mano uoga visaip, guldo ant pilvo per voleli, tiesia rankas i prieki, ideda i dideli ranksluosti, iremia kojytes i savo kelius ir kelia kuneli i virsu (tada ji atpila doh.gif ) Ir dar visokiu vikrutasu daro... bet nelabai su mano princese iseina pasportuoti... nepatinka jai... verysad.gif Na, gal dar pripras...juk jai cia nauja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2008 09 07, 15:39)
Mano ir taip iprato... "Mano rankinukas"  tongue.gif
Papildyta:

Pas mus ateina masaziste. Persirengia sportine apranga ir piemyn.... Vartalioja mano uoga visaip, guldo ant pilvo per voleli, tiesia rankas i prieki, ideda i dideli ranksluosti, iremia kojytes i savo kelius ir  kelia kuneli i virsu (tada ji atpila  doh.gif ) Ir dar visokiu vikrutasu daro... bet nelabai su mano princese iseina pasportuoti... nepatinka jai...  verysad.gif  Na, gal dar pripras...juk jai cia nauja... ax.gif

na jei masazastine ateina,tai ji zino ka daro.todel nesijaudink. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponike @ 2008 09 05, 21:40)
Nu kagi. Vakarykste diena buvo nuostabos diena. Mano mazoji apsiverte nuo pilvo ant nugaros, vaikinukas pagaliau pradejo labai intensyviai zaisti su zaisliukais. Su kiekviena diena sypsomes ir bendraujam intensyviau.
Taip nuo vakar imem 3 numerio soske. Kai prades traukt drasiau ir pripras tai maitinimas sutrumpes.

Kaip fainai berniukas ir mergyte wub.gif As galvodavau jei jau dvyniai butu tai tik berniukas ir mergyte smile.gif O labai panasus vienas i kita?
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Nu va vakar pabuvojom Klp Akropoly, visai patiko mūsų pupai, tėtis nešynėj panešiojo, truputį buvo pradėjus ožiuotis, bet trumpai, mama po parduotuves galėjo pralėkt thumbup.gif
Bet vargstam su pilvuku, labai padeda termometras, kaži ar galima dažnai naudot?
O kaip galvyte laiko thumbup.gif vakar dariau tokį masažiuką, tai taip patiko kai nugarytę glosčiau, galvą ištempus kokį 10min išbuvo, stipri pana thumbup.gif
Atsakyti
[quote=nikakatė,2008 09 08, 13:31]
Labutis visoms 4u.gif

Labute 4u.gif
Šaunu, kad taip galvutę išlaiko 4u.gif
Su termometru nepiktnaudžiaukit. Kiek dažnai - nežinau. Žinau, kad kaip galima rečiau. Manoji tuštinasi kas 3-5 dienos. Nei klizmučių, nei termometro nenaudoju. Tikiu, kad turi atsirasti refleksas savaime. Be to, ji tik MP gauna, tad viduriukų gali neturėti net iki 10 dienų.
Nešyklę babybjorn turiu, bet vis dar bijau naudoti. Gydytojos labai prigąsdino, kad gali iškrypti vaiko stuburas. Vakar kaip tik galvojau - ar yra skirtumas, kai vaiką nešioju rankose ir nešynėje? Atrodo, kad tas pat... Be to, jei nešynes gamina tokios firmos, tai jau vien dėl ieškinių baimės, kad vaikui pakenkė, nešynės turi būti saugios. Kaip jūs galvojate?
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 09 07, 20:58)
Kaip fainai berniukas ir mergyte wub.gif As galvodavau jei jau dvyniai butu tai tik berniukas ir mergyte smile.gif O labai panasus vienas i kita?

Sako kad panasus. Nors man skirtingi. Nors ir as is pradziu painiojau. Siaip skiriasi kuno svoris, o is veido tai nosis, antakiai, akys vienodos. Bus matyt kaip atrodys kai uzaugs.
Atsakyti
QUOTE(Ponike @ 2008 09 08, 15:07)
Sako kad panasus. Nors man skirtingi. Nors ir as is pradziu painiojau. Siaip skiriasi kuno svoris, o is veido tai nosis, antakiai, akys vienodos. Bus matyt kaip atrodys kai uzaugs.

Šaunuolė. Mano pagarba - aš su viena vos vos.. o jūs.. Sveikatos, stiprybės ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Manyciau pametinukus sunkiau yra augint. As tai jokios bedos neturiu. Zinau, kad daug kas laukia. Vaikai jau 3 men. pradejo savo reikalaut, tenka "pasimust".

Po kolkas uzmiegam gerai, nakti vaikinas mano ismiega visa, mergina paryciais pavalgyt prabunda. Pilvu jau nebepucia tai vaikai ramiai ir tyliai miega. Zodziu viskas liuks thumbup.gif
Atsakyti
[quote=trudeme,2008 09 08, 11:52]
[quote=nikakatė,2008 09 08, 13:31]
Labutis visoms 4u.gif
Nešyklę babybjorn turiu, bet vis dar bijau naudoti. Gydytojos labai prigąsdino, kad gali iškrypti vaiko stuburas. Vakar kaip tik galvojau - ar yra skirtumas, kai vaiką nešioju rankose ir nešynėje? Atrodo, kad tas pat... Be to, jei nešynes gamina tokios firmos, tai jau vien dėl ieškinių baimės, kad vaikui pakenkė, nešynės turi būti saugios. Kaip jūs galvojate?
[/quote]
sveikute as irgi turiu baby bjorn'a ir siandien tiesiog i gydytojos kabineta ilekiau su ja,o ji man nieko nesake.man tai labai patogu ir as galvoju lygiai taip pat,kaip ir tu,kad vaikas ar rankose ar nesioklei ,padetis ta pati.man tai baby bjorn'as atrodo labai saugus ir praktiskas. ax.gif
Atsakyti
nakvisa,
tavo mergytei 4u.gif

sakot tos nesykles gerai ir patogu... gal cia ir mum pabandzius g.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 09 09, 12:18)
nakvisa,
tavo mergytei  4u.gif

sakot tos nesykles gerai ir patogu... gal cia ir mum pabandzius  g.gif

aciu.gali pabandyt,o gal patiks... mirksiukas.gif
Atsakyti
sakykit mamytes, ar jusu vaikuciai kelia-laiko (jei kelia kada pradejo) galvyte kai paguldytus ant nugarytes keliat uz rankyciu ar uz nugarytes-petuku? nes man masaziste sako, kad pas mus gulint ant pilvo ir kai verti vaika ant soniuko nuo nugarytes viskas OK (keliam).o nuo nugarytes keliant nelabai kelia.kaip pas jus?
Atsakyti