Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(nakvisa @ 2008 08 20, 22:57)
labanaktukas visom.

labas rytas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristi_ @ 2008 08 21, 00:02)
ir tu su mumis kraustysies tongue.gif
reik tavo duomenu i az smile.gif

blush2.gif jeigu priimsit
O az tai cia kas, as gi tundra situose dalykuose ax.gif 4u.gif

Kristina* aciu , beje arba as pamirsau arba as kazkur praleidau, kaip jums skiepai praejo blush2.gif
Atsakyti
ech...nebespeju as su jumis...
mazajai si vakara kazkas nutike buvo...pavalge kaip pastaruoju metu 150 ir atrodo viskas turi but gerai laiminga ir soti, bet vos praejo 15 min paleido dudas ir nesuprantu kas darosi...duodu arbateles geria kaip kad isvis nevalgius butu...galvojau apgausiu ja ir uzmigs...bet ji vistiek dudas leidzia ir taip ir anaip ir nieko nesupratau kas nutiko, ar ji nedavalge ar jai pilvukas...bet jau taip grauzdiai verke, kad taip gaila mergytes pasidare verysad.gif galiausiai uzmigo man ant pilvuko ir atsikele pavalgyti nakciai,geros nuotaikos.su sypsena.dabar miega...tikiuosi visks bus ok.

reik butinai ryt nuvaziuoti pas daktare ir paprasyti kad pasvertu mus, nes mus paskutini karta svere kai 6sav buvo... o kai buv 2 men niekas nesvere schmoll.gif

niu ka pupos uogos, ramios jum nakteles ir saldziu sapnu.
ir labas rytukas kas keliasi anksciau uz mus... kavyte su jumis niekaip nepavyks isgerti su musu miegojimais... wub.gif
Atsakyti
LABUTIS ,MAMYTES BITUTES,jau pasiklydau as,dabar tiek rasiau ,tiek rasiau ir istryniau netycia,.........mmmmmmmm,supykau
KRISTI,as tau kazka parasysiu i AZ.
..tik va ar priimsit mane,o tai ziuriu taip skubat kad tuoj jusu neberasiu,
LAUMENE,SUGRYSK,
NEMIGA PIEVOJE,paguod adidziule,laikykis,tai ju tai maziukei ir negera,jai tikrai pilvo pjuteles,tu gal daug ramuneliu arbatos pati pagerk,jai persiduos?kantrybes tau wub.gif
SGT,nustebino tavo gimdymas,turesi ka mazajai princesei papasakot wub.gif ,tai gerai kad kur parduotuvej,ar kur beinant neuzejo...oi,oi
TRUDEME,aciu kad nepamirsti wub.gif
KRISTINA,kaip skiepai praejo,mes si vakar turim truputi temp.tai ryt vel nesiskiepysim...as ir mokausi basic,vakarinej,o i ka tu?
NAKVISA,o jum nosyte praejo,Daniela,grazus vardas,as tai sunui OLBAS tokius lasiukus ant ranksluostuko uzlasinu ir nakciai ant lovos galo palieko,nosis laisva,as nesu lasinus i nosi jokiu vaistu...o tai padeda tikrai ax.gif
Labanaktis ir labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(unija @ 2008 08 21, 01:25)
O az tai cia kas, as gi tundra situose dalykuose  ax.gif  4u.gif

AZ, tai asmenine zinute smile.gif

taigi laukiu likusiuju info :

1. vaiko vardas, gim. data
2. svorio ir ugio, kai gim., 1 men, 2 men
3. kuo maitinat? jei misineliu tai nuo kada
4. is kokio miesto ir lietuvoj ir uzsieny.
Atsakyti
Jungiuosi ir as mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
duomenis išsiunčiau. Tikriausiai praleidau, nes nepastebėjau, kaip bendraamžiuose vadinsis mūsų kampelis ax.gif
Naktis mažulei buvo gera.. tik MB mane vakar tiek sunervino, jog visą naktį taip ir praverkiau. Dabar galva plyšta verysad.gif
Prie gerų žinių.. Dukriukas vakar pamatęs, kaip džiaugiuosi sauskelnių turiniu, ir šiandien mane pradžiugino lotuliukas.gif
Gija, labas rytas smile.gif Kaip sekasi? Kokie 3 mėnesio pasiekimai pas mažulį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trudeme: 21 rugpjūčio 2008 - 09:15
QUOTE(trudeme @ 2008 08 21, 10:13)
Naktis mažulei buvo gera.. tik MB mane vakar tiek sunervino, jog visą naktį taip ir praverkiau. Dabar galva plyšta  verysad.gif

nesinervuok taip blink.gif piena prarasi unsure.gif
as jau ismokau neimt i galva, tai ir asaru neprireikia. bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū tau, Kristi
Manau, kad tarp mūsų (manęs ir dukrytės tėčio) viskas baigta. Negaliu atleisti melo ir bailumo. O jis.. po 12 metų pasirodė kaip tik toks. Tad vakar.. aš visai nemandagiai paprašiau išeiti iš mano gyvenimo. Su dukra, aišku, leisiu matytis...
Atsakyti
labas rytas...mes kaip visada su pirmais gaidziais... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(trudeme @ 2008 08 21, 08:43)
Ačiū tau, Kristi
Manau, kad tarp mūsų (manęs ir dukrytės tėčio) viskas baigta. Negaliu atleisti melo ir bailumo. O jis.. po 12 metų pasirodė kaip tik toks. Tad vakar.. aš visai nemandagiai paprašiau išeiti iš mano gyvenimo. Su dukra, aišku, leisiu matytis...

console.gif nesinervink...pas mane preita savaite irgi kosmaras buvo,maniskis ieskojosi jau kur iseit,bet va issiaiskinom viska.manau,kad tiek metu kartu preleidot ne siaip sau.zinok nera namu be dumu,pas visus yra problemu,linkiu tau viska issiaiskinti ir nesinervink labai,galvok apie savo aukseli mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 21, 01:00)

NAKVISA,o jum nosyte praejo,Daniela,grazus vardas,as tai sunui OLBAS tokius lasiukus ant ranksluostuko uzlasinu ir nakciai ant lovos galo palieko,nosis laisva,as nesu lasinus i nosi jokiu vaistu...o tai padeda tikrai ax.gif
Labanaktis ir labas rytas biggrin.gif

as tai pirkau Nasosal lasiuku,tai jau praeina po truputi,bet jei nepraeis tai pabandysiu tuos Olbas... mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(SGT @ 2008 08 20, 23:52)

gal taviske jau alkanesne darosi ir nori daugiau valgyt? o kokio nr misinuka tu naudoji?na tikiosi viskas bus gerai ir cia nieko rimto.
Papildyta:
QUOTE(unija @ 2008 08 20, 21:16)
Merginos as jau nebeperskaitau visko  doh.gif  supratau tik, kad jus kazkur ruosiates  verysad.gif
Mes beje pasisverem tai priaugom 1kg  biggrin.gif

su dar 1 kg... 4u.gif aukit diduciai... mirksiukas.gif
Atsakyti
tik pora dieneliu nebuvau cia, o jus tiek prirasiusios... kad nespeju perskaityt... o cia dar ta atmintis trukineja blush2.gif blush2.gif

Sveikinu mamytes ir vaikucius su pasiekimais
Trudeme - nesinervuok, viskas issispres, tik reikia apie viska kalbetis... Manau ne vienai cia buvo problemos su savo MB, bet kazkaip viskas po truputi taisosi, ir tau turetu pasitaisyt... Juk turit apie atzalele pagalvot...
O mes vakar atsventem 2 menesiukus ir visoms aciu uz sveikinimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VioletaG @ 2008 08 21, 09:10)

O mes vakar atsventem 2 menesiukus ir visoms aciu uz sveikinimus 4u.gif  4u.gif

o as ir nepasveikinau... blush2.gif paveluotai bet sveikinu... 4u.gif user posted image
cia jum...
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Fary tale, nebijok tu to skiepo, maniske vakar paskiepino- net nesureagavo... As galvojau gal vakare bus nerami, bet nieko panasaus, valge , miegojo..viskas kaip visuomet biggrin.gif
Kristi- tu musu bite darbininke 4u.gif 4u.gif
Trudeme 4u.gif is savo patirties zinau koks sudinas daiktas yra skirybos, pasakysiu tik tai tiek- kai bendros ateities nebematai, reikia skirtis... gyvent ir kankintis, tikrai neiseitis. Bet gal nera pas tave taip jau blogai... gal dar viskas susitvarkys 4u.gif Labai nuosirdziai tau to linkiu 4u.gif Laikykis wub.gif
Mes siandie miegales lotuliukas.gif as dar net kavytes negerus, maziuke puse astuoniu tik keles pusryciu..miegodama..ir pabudo tik 10 blush2.gif
Bet labai kavos noriu. Begu darytis
VioletaG su svente 4u.gif
*****, atmintis tikrai nekokia, viska pamirstu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamosiuke: 21 rugpjūčio 2008 - 10:22