Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėnuo

QUOTE(nakvisa @ 2008 08 21, 11:56)
maniske tai sianakt kas 2 irnesakyk.gif bet uz tai ir dabar miega.bet maniskei turbut nuo slogytes taip.Nosyte užsikimšusi tai ji ir pabudineja.
Papildyta:
nu va ir prisišnekejau doh.gif pabudo mano auksas biggrin.gif girdziu keisti garsai is kambario,o ji kumštį taip dožiai čiulpia... tongue.gif

Manoji irgi labai skaniai kumstukus ciulpia ir garsai tokie juokingi buna, kad net nuotaika pakelia... O soskes neima nors tu nusisauk verysad.gif Tai mane isnaudoja... ypac vakarais... kokias 3 val...
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 08 21, 08:43)
Ačiū tau, Kristi
Manau, kad tarp mūsų (manęs ir dukrytės tėčio) viskas baigta. Negaliu atleisti melo ir bailumo. O jis.. po 12 metų pasirodė kaip tik toks. Tad vakar.. aš visai nemandagiai paprašiau išeiti iš mano gyvenimo. Su dukra, aišku, leisiu matytis...

trudeme, mergyte, laikykis... as ir ant MB supykau vakar, niekaip nejo priskambint ijam, o jis uliavojo kazkur tai taip ikta pasidare... as vien likus kaip bitute ishsijuosus plukiu, o jis baliauninkauja LT isvykes.. gun_bandana.gif
tikiuosi pakalbesit jus abudu ir viskas susitvarkys 4u.gif wub.gif ech sunku su tais vyrais

ups, labas rytukas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(VioletaG @ 2008 08 21, 10:52)
Manoji irgi labai skaniai kumstukus ciulpia ir garsai tokie juokingi buna, kad net nuotaika pakelia... O soskes neima nors tu nusisauk verysad.gif  Tai mane isnaudoja... ypac vakarais... kokias 3 val...

tikriausiai tokio amziaus visi stebukliukai kurie tiutiuko neciulpia ciulpia kumstuka smile.gif manoji irgi kad prades ciulpti, skamba visi namai smile.gif
o dabar saunuolyte zaidzia kilimleyje... kai pas dziaugiuosi kad ji nupirkau jai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 21, 10:51)

ne nu as per jus siandien i kiema neiseisiu... lotuliukas.gif jau cia kaip narkotikas viskas lekiu,iki...

bek bek i kiemute... mes irgi uz valandeles pavalgom ir begam i lauka jei nesugalvos lyti.. kolkas thumbup.gif oras.
o kad pc, o ypac cia su jumis yra narkotikas tai turbut jau seniai visom aisku smile.gif idomu ar pagydoma nuo sito wub.gif g.gif

Papildyta:
QUOTE(unija @ 2008 08 21, 10:45)
doh.gif pabudo... o taip su jumis pabendraut norejau verysad.gif

o tu nebandei leisti jam vienam pazaisti ir pasispardyti, o karusele paziureti ar kilimelyje pazaisti?
tegu po truputuka mokosi vienas zaisti, ir pati atsipusti galesi... po truputuka po truputuka ir ismoks smile.gif
kaip manoji jau po geros puse valandos kilimelyje prazaidzia... (o is pradziu vos 5-10 min isbudavo...)
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 21, 10:44)
As savo pupa irgi su tokia pizamyte migdau, kazkaip jau ritualas gaunas. Vakare prausiames maudomes po to i pizama, tai ji kai tik pizama uzdedu iskart valgyt praso ir akytes merkias...
Musu kazkaip niekas nelanko... Musu beveik visi draugai ne Lietuvoj gyvena, tai tie kurie cia jau aplanke o visu kitu laukiam gryztant ax.gif
Ka gero dovanu gavot? Musu beveik visos dovanos buvo pinigais, na ir drauge kai dar londone buvom padovanojo kedute ant lyngiu, kur pats maziukas kai juda tai supasi.

o as manau pinigeliais yra visai gerai, gali nupirkti butent ko reikia stebukliukui... o mum tai rubeliu kai pridovanojo tai net kai kuriu ir uzsideje nebuvom nes isaugom doh.gif dar gavom toki sidabrini kur ideti gimimo liudijima, poto valgymo kedute bigsmile.gif anksti aisku dar, bet labai pravers kai tik sedineti ismoks... dar sesuo turi atvaziuoti aplankyti 6dieni... o kiti visi irgi arba nuvyle..vadinami draugai net nieko mazajai nepadovanojo (pikta labai ant tokiu, nes nesinori ir bendrauti... kai mes tai kai tik kokia proga ir vezam visiem dovanas... ), arba LT geri draugai ir ddrauges... kai grisim i LT atsigriebsim wub.gif

prisizaide mazoji... zagseti pradejo.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Laumėnė @ 2008 08 21, 10:22)
pasiskaitymui
http://www.delfi.lt/...php?id=18089121

miegam mes su bodžiuku ilgom rankovytėm ir miegmaišiuku  ax.gif

o mes miegam su kojinytem ir bodziuku trumpom rankovytem ir be kelnyciu... net nzn kaip jis tiksliai vadinasi doh.gif ir uzkloju tokiu su skylutem nertu kaip po adijaliuku, kad kvepuoti galetu ir neperkaistu...

user posted image

va su tokiais miegam smile.gif kai vesiau tai ilgom rankovytem uzdedu,..
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 21, 12:21)
Saulute islindo thumbup.gif o buvo taip apsiniauke ,reikai turbut ruostis ir begt i laukuti,nes po pietu sveciu ateis tai ir vel neiseisim niekur.o rytoj vel sveciai... doh.gif pas mane dar nesibaige lankytoju maratonas,o kaip pas jus?ar dar ateina lankytoju pas lelius jusu?

labai retai kas ateina, nes as bjauri, neleidziu niekam eiti lotuliukas.gif sakau be 3 men nereikia man cia nieko, kad kokiu zarasu neuznestu, bet pati mielai pas kitus einam lotuliukas.gif istikruju as tingiu tuos svecius priimineti, taisyti arbatas bla bla bla... man geriau grynas oras, kaimai visokie.

QUOTE(SGT @ 2008 08 21, 13:41)
tikriausiai tokio amziaus visi stebukliukai kurie tiutiuko neciulpia ciulpia kumstuka smile.gif manoji irgi kad prades ciulpti, skamba visi namai smile.gif

prisizaide mazoji... zagseti pradejo..  doh.gif

kad ir mes su soske draugaujam, bet kumstukas irgi labai patinka, net ciunkuoja visi namai nuo jo. buvo kazkuri laika ji pamirse, bet atsimine biggrin.gif

maniskis jau gera valanda zagsi ir pyksta doh.gif

ten bodziukai (bet as taip vadinu)

nu bet kokie tie vaikisku drabuziu pavadinimai: romperiukai, siaustinukai, smelinukai, sliaustukai, bodziukai...
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 21, 09:15)
o as ir nepasveikinau... blush2.gif paveluotai bet sveikinu... 4u.gif user posted image
cia jum...

kokia grazi puokste,kokia proga cia?????????
Atsakyti
Labas mamytes,

Unija, musu skiepukai praejo gerai. Gavo gal desimt pavadinimu. Cia 3 men neskiepija, viska suleido 2 menesyje. Vakare labai graudziai verke, daviau vaistuku kuriuos gydytoja dave. Tai jau nakti atsikele valgyti labai geros nuotaikos. Daugiau jokiu problemu.
Fary-tale, as cia pradejau mokintis medical coding, bet nepabaigiau, laukiu kol paaugs maze, nes labai brangu aukle samdyti. Siaip planuoji dirbi kokiam medicinos ofise, ju cia labai daug ir pastoviai visur reikia darbuotoju.(p.s. atsiprasau jei tavo nicka su klaidom parasau).
As saviske migdydavau su sliaustiniais, bet neklodavau. Dabar su bodziuku ir koinytem, bet uzkloju.
Atsakyti
labas rytelis,as prisidedu,VIOLETA G,su 2uoju menesiuku jus,sveikinam 4u.gif 4u.gif
mes miegam su kaip NAKVISOS,nuotraukytej,oSGT,tavo nuotr.kokie grazus vestai,as tokiu noriu,is kokios cia parduotuves????????
TRUDEME,nedurniuok,gi tiek metu kartu,gi zinai jo visas silpnybes,mokek nuryti kas ne taip,viskas susitvarkys,patikek.as su savuoju 13tus einu,jau daug ko pakandau.......... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristina* @ 2008 08 21, 12:35)
Labas mamytes,

Fary-tale, as cia pradejau mokintis medical coding, bet nepabaigiau, laukiu kol paaugs maze, nes labai brangu aukle samdyti. Siaip planuoji dirbi kokiam medicinos ofise, ju cia labai daug ir pastoviai visur reikia darbuotoju.(p.s. atsiprasau jei tavo nicka su klaidom parasau).
As saviske migdydavau su sliaustiniais, bet neklodavau. Dabar su bodziuku ir koinytem, bet uzkloju.

sveikute,butinai mokykis,klausyk,kiek zinau medicinoj amerikoj labai gerai uzdirba,ir is vis moterys daugiau gauna,jo?as nori u medicinoj srity,bet dar toli man,as tik anglu baigineju,nes cia nemokamas mokslas,ir tik 3metus universitete,nu pries tai dar1metu scoledze reik,paruosiamasis.
Atsakyti
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 21, 12:33)
kokia grazi puokste,kokia proga cia?????????

2 menesiuku... blush2.gif tarp kitko dar del gelyciu,nepatikesit bet gimtadienio proga gavau tik leliju is mamos ir viskas nieks neatnese daugiau... verysad.gif nu sakau dabar specialiai su tokiom puokstem pas visus varaysiu vos ne vestuvinem,gal susiprotes... mad.gif
o mes spejom jau is laukucio gryzti,pradejo lasnoti,tai gerai,kad iki parko nevaziavom,butume suslape,kaip vistos... biggrin.gif dabar atidariau sodo duris lai miega grynam ore.
Fary tale,kokias skauskelnes naudoji.Asdoj akcija Pampers sauskelnem,pvz 3 dydzio 104 pampiai tik 10 svaru. mirksiukas.gif iseina pampis po 9p,o bootse kur nors po 18p. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nakvisa: 21 rugpjūčio 2008 - 13:54
as jai viska beveik perku http://www.laredoute.fr

niu ka mazoji pavalge, dabar jau einu rengtis ir eisim pirkti sosiukiu buteliukam kur 3+ parasyta, nes su sitais 2+ ji nedatraukia ir uzmiega doh.gif o poto net 3h neisbuna ir vel valgyt nori...
o tuo paciu Boots'e maciau epiliatoriam "silkepil" labai geros nuolaidos yra... berods beveik 40 euru nuolaida... tai jei dar bus reikes atsinaujinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SGT: 21 rugpjūčio 2008 - 13:52
QUOTE(Laumėnė @ 2008 08 21, 10:22)
pasiskaitymui

miegam mes su bodžiuku ilgom rankovytėm ir miegmaišiuku  ax.gif

as ziuriu kiek daktaru ,tiek nuomoniu,cia nieko blogo nemaciau,tik va raso maudyti kiekviena diena,o musu daktare,sako nebutina,net nerekomenduoja kiekviena diena,tipo dazniau maudai ,imunine sistema silpneja,as lyg sutinku,nes musu kunui gi bakteriju ir reikia,kad kovotu kunas su jom,gal nemoku issireikst?????????nu nezinau,dabar labai daug nuomoniu g.gif
Papildyta:
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 21, 12:46)
2 menesiuku... blush-anim-cl.gif2:tarp kitko dar del gelyciu,nepatikesit bet gimtadienio proga gavau tik leliju is mamos ir viskas nieks neatnese daugiau... verysad.gif nu sakau dabar specialiai su tokiom puokstem pas visus varaysiu vos ne vestuvinem,gal susiprotes... mad.gif
o mes spejom jau is laukucio gryzti,pradejo lasnoti,tai gerai,kad iki parko nevaziavom,butume suslape,kaip vistos... biggrin.gif dabar atidariau sodo duris lai miega grynam ore.
Fary tale,kokias skauskelnes naudoji.Asdoj akcija Pampers sauskelnem,pvz 3 dydzio 104 pampiai tik 10 svaru. mirksiukas.gif iseina pampis po 9p,o bootse kur nors po 18p. mirksiukas.gif

geles as ir myliu,visada kambary pasimerkiu,bet va man mazai kas dovanoja,vyras tai duoda pinigu,va,tipo nusipirk,neromantikas blush2.gif
...huggies,mes naudojam,ir dabar akcija,2perki,3free.
Atsakyti
as jau antra diena kemsiu ''dietini'' torta. (cia pasigyriau lotuliukas.gif )

mergites kurios uzsenyje gyvenat, ten turbut drabuzeliu kainos pygesnes nei LT
Atsakyti
Uff uzmigdziau, kazkaip lopsine ir mamos rankos visai gerai veikia mano moliugeli:bigsmile: wub.gif

[quote=fairy-tale,2008 08 21, 03:00]
KRISTINA,kaip skiepai praejo,mes si vakar turim truputi temp.tai ryt vel nesiskiepysim...as ir mokausi basic,vakarinej,o i ka tu?
[/quote]

blush2.gif truputi nesupratau klausimo.

Gija* drinks_cheers.gif

nakvisa, aciukas uz sveikinumus, tikiuosi augsim, o jus mus vykites tongue.gif
Beje mano mazius irgi kumstuka labiau nei soske myli, tai kai plaunu ji, tai ir rankyte praplaunu.

tamosiuke pas mane irgi su atmintim ne kas, dar pries nestuma varna, buvau blink.gif o dabar visai parstai, vis pagalvoju, kad tik savo Moliugelio wub.gif gim.d.nepamirsciau, o apie kt dalykus, tai is vis tyliu...

[quote=Laumėnė,2008 08 21, 12:22]
pasiskaitymui
del oro voniu, as kai saviski nurengiu, bijau tuos 15 min laikyti, nes rankytes ir kojytes tokios tinkleliu kraujagysliu pasidengia, man atrodo, kad jam salta... Tai kazkaip vengiu... O maudau, tai be muilo, nu gal 1 kart i tris savaites ir kazkaip viskas.ciki man rodos.
man pora naktu buvo nemiegotu, keldavosi apie 4 - 5 ryto, tai uzjauciu visas doh.gif Mamytes didvyres 4u.gif

[quote=Jaunutia,2008 08 21, 11:50]
parasyk i 2 menesiuka, gal jos ten
[/quote]

mes cia cia, tik nespejam blush2.gif kaip as be jusu

As kazkaip pizameles nededu, tik kai ismaudom naujus drabuziukus pakeiciam visad. bet is tikro gal ir gerai butu pizamele, ritualas pasidarytu:) Reiks nusipirkt, tik neaisku kokia trumpom ar ilgom rankovytem..

SGT, mes to kilimelio neturim, reiks gal nusipirkt, bet mes turim karusele, kuri jau sugedo kazkodel unsure.gif ir pakabinamus zaisliukus, tai as ji guldau ir ant pilvuko guldau... Ir jis pabuna apie pusvalandi tikrai...Bet sian kazkas nerealaus, nenori jis be manes ir viskas...Nors dabar jau koki pusvalanduka miega, kol as cia su jumis ax.gif

kalusykt, mane ta pienlige is proto varo..po kiek laiko ji praeina... doh.gif jau 4-5 diena ji pas mus... is ryto lyg ir pagereja, o vakare vel pilna burna...

kristi issiunciau drinks_cheers.gif tikiuos tau pataikiau blush2.gif 4u.gif

vo prirasiau lotuliukas.gif blink.gif tikiuos perskaitysit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo unija: 21 rugpjūčio 2008 - 14:03
QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 21, 13:00)
as jau antra diena kemsiu ''dietini'' torta. (cia pasigyriau  lotuliukas.gif )
mergites kurios uzsenyje gyvenat, ten turbut drabuzeliu kainos pygesnes nei LT

priklauso nuo to kokioj parduotuvej perki,bet palyginus su uzdarbiu tai cia rubu kainos nebrangios.
Ydomu kaip Nemiga Pievojeman regis siandien dar nebuvo prisijungusi... g.gif
o kaip suprasti dietini torta?nekaloringa ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nakvisa: 21 rugpjūčio 2008 - 14:03