Įkraunama...
Įkraunama...

Remontą darom savom rankom

QUOTE(R.A. @ 2009 02 04, 18:27)
Tai taip  smile.gif nėr kam daugiau padėt doh.gif Po truputuką, paeiliui ir viską pasidarysiu. Laiko gi turiu!  lotuliukas.gif
Aš jau ryt varysiu ten, mat šiandien buvau tapetijoj (priešais Stotį), ten išpardavimas. Bet gražių neradau doh.gif man vaikų kambariui reik margesnių 1m aukštyje nuo žemės rolleyes.gif

Vėl apsipirkau lovelių, kelnių, lakų, glaistų..... doh.gif

Vijora, o bazėj dar yra nuolaida tapetams, kur su drambliukais? ax.gif

Velnias,siandien nusipirkau gelsvus tapetus ,4rulonus,ir vieno rulono atspalvis skiriasi nuo kitu,ir beje,paskutinius 4 ir paemiau verysad.gif nezinau,ka dabar geriau sugalvot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2009 02 04, 21:04)
Velnias,siandien nusipirkau gelsvus tapetus ,4rulonus,ir vieno rulono atspalvis skiriasi nuo kitu,ir beje,paskutinius 4 ir paemiau verysad.gif nezinau,ka dabar geriau sugalvot blink.gif

Galima suderint, kad mažesnę sieną ištapetuotumėt ta šviesesne spalva wink.gif Aš taip mačiau kaip tik šiandien kamabrį ištapetuotą. Atspalvių skirtumas amtosi tik įsižiūrėjus, bet optiškai pakeičia kambarį smile.gif
Atsakyti
Ar galima klijuot plyteles tiesiai ant sienų, jei jos dažytos ne emaliniais dažais/ g.gif Nenukris man jos?
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2009 02 05, 12:51)
Ar galima klijuot plyteles tiesiai ant sienų, jei jos dažytos ne emaliniais dažais/ g.gif Nenukris man jos?

Galima,tik paimk koki smaila daikta,tipo dideli vini ,ir subraizyk tuos dazus,kad klijai daeitu iki betono 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2009 02 05, 14:51)

As niekuo nebraiziau,istepiau betonkontaktu,para palaukiau ir tada klijavom plyteles.Puse metu praejo-nenukrito blush2.gif (tfu tfu tfu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2009 02 05, 19:57)
As niekuo nebraiziau,istepiau betonkontaktu,para palaukiau ir tada klijavom plyteles.Puse metu praejo-nenukrito blush2.gif (tfu tfu tfu) biggrin.gif

Tai zinoma kad laikys,bet as parasiau kad ir be jo galima apsieit mirksiukas.gif
Atsakyti
Supratau smile.gif Bandysiu, gal išeis kaip nors pašiaušt tuos dažus ir tada jau apruošiu plytelių klijavimui. Bet tas dar už sav kitos bus doh.gif

Šiam savaitgaliui vėl sulaukiu pagalbos clap.gif padės man duris pasikeist vonioj, pabaigs laidus tvarkyt, naujų razečių įdės smile.gif Su elektra kažkaip bijaus pati žaist blush2.gif

O kol ten elektrą tvarkys, jau stumdysiu pas vaikus baldus, reik už lentynų pabaigt ruošt sieną, tvarkyt ten skyles tapetavimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.A.: 05 vasario 2009 - 21:57
QUOTE(Taira @ 2009 02 05, 23:31)
Tai zinoma kad laikys,bet as parasiau kad  ir be jo galima apsieit mirksiukas.gif

Galima apsieit,bet kadangi pas mus buvo nemazas plotas klijuojamas plytelem,tai nusprendem nevargt ir nedraskyt sienu biggrin.gif Jau pavarge nuo lubu gramdymo buvom doh.gif
Atsakyti
Gerai, kad pas mane vargo prieš tai gyvenę šeimininkai, visur tik suklijavo bet kaip tas plokštes, tai jas juokų darbas nuimt tongue.gif

Ok, žinosiu, kad reik kažkiek pagramdyt. Ploto nedaug, tik viena siena ir kitos maža dalis. Kitas užstoja skalbiankė su lentynėlėmis, dušas.
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2009 02 06, 00:02)
Gerai, kad pas mane vargo prieš tai gyvenę šeimininkai, visur tik suklijavo bet kaip tas plokštes, tai jas juokų darbas nuimt tongue.gif

Ok, žinosiu, kad reik kažkiek pagramdyt. Ploto nedaug, tik viena siena ir kitos maža dalis. Kitas užstoja skalbiankė su lentynėlėmis, dušas.

Patarsiu negramdyt,o nusipirkt litra betono kontakto,nes:
1.Del saves darai,nesinotes kad po kiek tai laiko tektu atsokusias priklijuoti.
2.sugisi laiko ir savu jegu,kuriu kaip suprantu dar daug prireiks kol uzbaigsi remonta.
3.istept tereikia nedaug pastangu ir islaidu,uztat busi tikra del kokybes.

Daranciu remontus savomis rankomis yra daug,sakau gal reikia pradeti organizuoti talkas lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti