Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY kosmetika

QUOTE(Tigriukee @ 2008 11 21, 22:23)
Tavo atveju siuliciau TW-prausikli(riebiai/misriai odai),TW-emulsija,serumai,mikrodermobrazija(butinai),zele be riebalu,dienini apsaugini krema ir mineraline biria pudra.
Priklauso nuo amziaus,jei esi jaunesne nei 26m.,tada galima rinktis is 5-etapes g.gif

Aciu uz atsakyma...Nesu jaunesne, man 26 smile.gif siaip, nieko nesu naudojusi is MK, tad noreciau issamiau isgirsti apie sias TW priemones, kokios cia priemones ir kaip jos veikia...
Atsakyti
o tai TW priemones yra tik vyresnems nei 26 m?
Atsakyti
QUOTE(cendy @ 2008 11 22, 21:45)
o tai TW priemones yra tik vyresnems nei 26 m?

Siaip jo,bet vel gi sunku ka ir pasakyti viskas derinama pagal situacija ir odele.Na kaip atrodytu g.gif jei 18-20m.mergina naudotu priemones nuo rauksliu doh.gif jos odele dar jaunute ir nebutina naudoti anksciau to ko nereikia,tam yra tokia kaip 5-etape,Velosity,Akne,bet.....vel gi kaip ir sakiau priklauso viskas nuo odeles ir kokios problemos joje.
Tarkim naudoja 22m.mergina,skaistinancia esencija,tai butinai turi naudoti kazka su SPF,arba krema,arba seruma(nors siaip serumai taikomi tik nuo 30m.) kitaip pinegelius ismes veltui(nebus maximalaus efekto)ir t.t.
Viskas priklauso kokia situacija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2008 11 22, 23:58)
Siaip jo,bet vel gi sunku ka ir pasakyti viskas derinama pagal situacija ir odele.Na kaip atrodytu  g.gif jei 18-20m.mergina naudotu priemones nuo rauksliu doh.gif jos odele dar jaunute ir nebutina naudoti anksciau to ko nereikia,tam yra tokia kaip 5-etape,Velosity,Akne,bet.....vel gi kaip ir sakiau priklauso viskas nuo odeles ir kokios problemos joje.
Tarkim naudoja 22m.mergina,skaistinancia esencija,tai butinai turi naudoti kazka su SPF,arba krema,arba seruma(nors siaip serumai taikomi tik nuo 30m.) kitaip pinegelius ismes veltui(nebus maximalaus efekto)ir t.t.
Viskas priklauso kokia situacija rolleyes.gif

niu man 23 metai, bet naudoju TW jaunyste sustabdancia emulsija...tai gal konsultante man ka nors ne taip paskyre???
Atsakyti
[size=14]
QUOTE(Edita0319 @ 2008 11 23, 00:45)
niu man 23 metai, bet naudoju TW jaunyste sustabdancia emulsija...tai gal konsultante man ka nors ne taip paskyre???

schmoll.gif schmoll.gif TW-jaunyste pratesiancia emulsija gal g.gif
schmoll.gif negaliu pasakyti
Siaip manau blogiau nebus ,bet...kam sia jei yra is 5-etapes,na tiesiog kokia info gaunu apmokimuose,seminaruose ir t.t.,tokia ir vadovaujuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 23 lapkričio 2008 - 00:00
QUOTE(Edita0319 @ 2008 11 22, 23:45)

sustabdyti deja nepavyks tongue.gif
Na, kiek teko domėtis ir girdėti, tai nepatartina senėjimą lėtinančių priemonių naudoti tokiame amžiuje, odą reikia tiesiog saugoti, o regeneruoja ji ir pati labai gerai.

QUOTE(Tigriukee @ 2008 11 22, 23:57)
[size=14]
schmoll.gif  schmoll.gif TW-jaunyste pratesiancia emulsija gal  g.gif
schmoll.gif  negaliu pasakyti
Siaip manau blogiau nebus ,bet...kam sia jei yra is 5-etapes,na tiesiog kokia info gaunu apmokimuose,seminaruose ir t.t.,tokia ir vadovaujuosi mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2008 11 23, 16:07)
sustabdyti deja nepavyks tongue.gif 
Na, kiek teko domėtis ir girdėti, tai nepatartina senėjimą lėtinančių priemonių naudoti tokiame amžiuje, odą reikia tiesiog saugoti, o regeneruoja ji ir pati labai gerai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras, jungiuosi ir as i sios kosmetikos gerbejas!
Naudoju jau daugiau kaip metus ir esu labai patenkinta ... tik netiketai pasibaige beveik visos atsargos. Liko tik laselis akiu valiklio, pienelio ir kremine pudra.
Teks kazka organizuotis ... gal pirkti visa lagamineli? O gal kas gali ka patarti arba pasiulyti?

s
Atsakyti
Naudoju 5-etape, nusiskundimu niekada neturejau, bet ziuriu atsalus orams pradejo sauseti ir pleiskanoti oda, ka siulytumete pabandyti/pakeisti ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2008 11 23, 17:41)
Labas vakaras, jungiuosi ir as i sios kosmetikos gerbejas!
Naudoju jau daugiau kaip metus ir esu labai patenkinta ... tik netiketai pasibaige beveik visos atsargos. Liko tik laselis akiu valiklio, pienelio ir kremine pudra.
Teks kazka organizuotis ... gal pirkti visa lagamineli? O gal kas gali ka patarti arba pasiulyti?

s

Parasiau i AZ mirksiukas.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2008 11 23, 21:23)
Naudoju 5-etape, nusiskundimu niekada neturejau, bet ziuriu atsalus orams pradejo sauseti ir pleiskanoti oda, ka siulytumete pabandyti/pakeisti ?  ax.gif

Nuo rudenio iki vasaros rekomenduojama naudoti papildomai maitinancius,drekinancius kremukus.Siuliciau intensyviai drekinanti krema bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2008 11 23, 21:58)
Nuo rudenio iki vasaros rekomenduojama naudoti papildomai maitinancius,drekinancius kremukus.Siuliciau intensyviai drekinanti krema bigsmile.gif  thumbup.gif

O galima tikslu pavadinima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2008 11 23, 22:00)
O galima tikslu pavadinima  blush2.gif

Taip ir vadinasi "Intensyviai drekinantis kremas",stiklinis indelis ruzavos spalvos smile.gif
Atsakyti