Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY kosmetika

Sveikos, eina i pabaiga mano naktinis ir dieninis kremai.. Noriu pabandyt ka nors is sios kosmetikos. Man 27 m, bet kartais dar koks vienas kitas spuogelis iskyla, oda misri. Gal galetumet ka pasiulyt? Nezinau ar imt kanors skirto problematiskai odai ar nuo pirmuju rauksliu g.gif ? Parasykit i AZ pasiulymus (tik is Vilniaus). Ir gal galima gaut prekiu aprasymus ir kainorasti ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 12 02, 11:17)
Pagal idėja vsoms reikia turėt kaip minimum verslo liudijimą mirksiukas.gif

Labukas, reiktų dar paskaityti apie tiesioginę prekybą ar kaip ten moksliškai išsireikšti... Nepriklausomiems konsultantams jaučiu tikrai nereikia jokių verslo liudijimų. Bijau aišku ką nusišnekėti ... bet juk yra šimtai avon, oriflame ir kt. įvairios kosmetikos platintojų g.gif
Kiek mano galvelė suvokia kosmetikos kokybės sertifikatas ir prekybos taisyklės - du skirtingi dalykai.
Atsakyti
Smagi cia diskusija issivyste lotuliukas.gif Ir keikvienos merginos pasisakyme matau dalele tiesios, tokia yra mano nuomone smile.gif
Super Mama gera vieta ieskot klienciu, norincioms plesti savo MK klienciu rata smile.gif
kas liecia Tigriuke, tik suradus sita tema supratau kad jis konsultante, ir nuolat seka sita tem, nors kaip cia kazkas sake, kad ji kategoriska labai, tai nelabai tiesa, tiesiog daug zino apie ksometika, produktus, ju naudojima, ir pan. ax.gif
Na ir i dauguma postu stengiasi atsakyt, gal del to ir susidaro ispudis kad ji cia "valdo" 4u.gif
Bet kokiu atveju, cia as vis skaitau kad paneles siunciasi is USA, gal galetumet linka duot per kur siunciates? Jei tai e-shop versija kokia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasucci: 02 gruodžio 2008 - 13:20
QUOTE(Tigriukee @ 2008 12 02, 13:41)
aciuks.gif aciuks.gif wub.gif
Papildyta:

irnesakyk.gif ai ner uz ka, paprasciausia juokingi tokie pykciai ir geriau ju butu kuo maziau, nes tai kenkia ne kam kitam, o jums pacioms ir Mary Kay kompanijai, jus esate jos veidas. kosmetika kokybiska, tad ir reklamuoti ja reiktu kokybiskai ax.gif
galvoju apie sutarteles pasirasyma, kiek issiaiskinau isipareigojimu jokiu nera, reikia isigyti krepseli uz 400 lt, kuriame produkcijos uz 1200 Lt. manau kad jei pamegot sia kosmetika, tai tikrai apsimoka. i krepseli ieis visa TimeWise sistema, viskas musu rankytem nail.gif ir siaip visokiu dalykeliu, be to dar krepsys kosmetikai susideti ax.gif
o del siuntimosi is amerikos, tai issiaikinau toki dalyka. Amerikoj norint tapt platintoju reikia isigyt krepseli, kuris pas juos 2000$ kainuoja, produksijos gauna kalna, tad ir ispardavineja ja pigiau, kad nors biski tu pinigeliu susigrazintu... bet su tuo kompanija labai kovoja, nes jos politika, jokios prekybos internetu, ji vadovaujasi sukiu "ismegink pries isigydamas". Sake skirtingose salyse kainos negali svyruoti daugiau nei 10% jei tikrai per pacia kompanija perki.
Papildyta:
QUOTE(Rasucci @ 2008 12 02, 14:19)
Bet kokiu atveju, cia as vis skaitau kad paneles siunciasi is USA, gal galetumet linka duot per kur siunciates? Jei tai e-shop versija kokia g.gif

stai cia ebay internetine parduotive
cia rasit labai daug produkcijos
patarimu kaip is cia siustis pilnas internetas, wink.gif sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 02 gruodžio 2008 - 13:37
QUOTE(varnikė @ 2008 12 02, 14:31)
irnesakyk.gif ai ner uz ka, paprasciausia juokingi tokie pykciai ir geriau ju butu kuo maziau, nes tai kenkia ne kam kitam, o jums pacioms ir Mary Kay kompanijai, jus esate jos veidas. kosmetika kokybiska, tad ir reklamuoti ja reiktu kokybiskai  ax.gif
galvoju apie sutarteles pasirasyma, kiek issiaiskinau isipareigojimu jokiu nera, reikia isigyti krepseli uz 400 lt, kuriame produkcijos uz 1200 Lt. manau kad jei pamegot sia kosmetika, tai tikrai apsimoka. i krepseli ieis visa TimeWise sistema, viskas musu rankytem  nail.gif ir siaip visokiu dalykeliu, be to dar krepsys kosmetikai susideti  ax.gif
o del siuntimosi is amerikos, tai issiaikinau toki dalyka. Amerikoj norint tapt platintoju reikia isigyt krepseli, kuris pas juos 2000$ kainuoja, produksijos gauna kalna, tad ir ispardavineja ja pigiau, kad nors biski tu pinigeliu susigrazintu... bet su tuo kompanija labai kovoja, nes jos politika, jokios prekybos internetu, ji vadovaujasi sukiu "ismegink pries isigydamas". Sake skirtingose salyse kainos negali svyruoti daugiau nei 10% jei tikrai per pacia kompanija perki.

Nu jo, turbut del tu 2000$ krepselio atsirado ir tokiu moteru, kurios nemokejo tvarkytis ir i dideli minusa nuejo, ir pradejo arsiai kovoti pries MK platinimo sistema ir ale zmoniu verbavima. Realiai, mano nuomone, JAV biski perdeta viskas yra, ir kol MK pacioje JAV nepakeis nauju konsultanciu priemimo taisykliu, tol kovos su vejo malunais, pries pardavimus internete, nes is int perka tos, kuriuos buna bandziusios, ir zino ko iesko smile.gif O ten randa ta pati, tik pigiau ax.gif As ir taip daryciau, jei nepirkciau cia LT su konsultantes nuolaida rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasucci: 02 gruodžio 2008 - 13:41
QUOTE(Rasucci @ 2008 12 02, 14:19)
Smagi cia diskusija issivyste  lotuliukas.gif  Ir keikvienos merginos pasisakyme matau dalele tiesios, tokia yra mano nuomone smile.gif
Super Mama gera vieta ieskot klienciu, norincioms plesti savo MK klienciu rata smile.gif
kas liecia Tigriuke, tik suradus sita tema supratau kad jis konsultante, ir nuolat seka sita tem, nors kaip cia kazkas sake, kad ji kategoriska labai, tai nelabai tiesa, tiesiog daug zino apie ksometika, produktus, ju naudojima, ir pan.  ax.gif
Na ir i dauguma postu stengiasi atsakyt, gal del to ir susidaro ispudis kad ji cia "valdo"  4u.gif

Turi būt valdytojas lotuliukas.gif kitaip bus gi turgus ir betvarkė

kas dėl siuntimo iš Amerikos (čia aš labai pasidomėjau, tai ir drįstu įsikišti), tai ten taip pat prekyba tik per konsultantus - tik sistema kiek kitaip išvystyta. On-line susirandi konsultantą, su juo kontaktuoji, atsiskaitai Tau patogiausiu būdu ir gauni kosmetiką. O jei nori pirkti internetu, tai jau gausi ne iš tiesioginio pardavėjo (čia panašiai kaip Palangoj bobikių pleže gali nusipirkti įvairiausių gaminių ir pigiau)

originaliam puslapyje kainas palyginau su kainomis LT, tai manau įskaičius visus siuntimo mokesčius, plius - jei siunčia iš Amerikos į Lietuvą dar ir muitą gausi, kainos skirtumas išnyksta.

O vargo vargelio... iš patirties galiu papasakoti vieną istoriją: pirkom internetu dvi maikutes už 20 dolerių, tai atsiuntė į Vilniaus oro uostą, reikėjo važiuoti iš Kauno, muitinėj deklaruoti ir dar ten visokių procedūrų, dvi dienas gaišau, o rezultate maikutė pabrango 100-tu litų. Tad jei yra galimybė pirkti Lietuvoje tokių pačių prekių - manau geriausiai tą ir daryti

Kas pritars?
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2008 12 02, 14:39)

Kas pritars?

is dalies pritarsiu biggrin.gif nors nesu bandzius siustis, tik esu girdejus is kai ko, kad jokiu muitu neuzdejo, kiti sako kad uzdeda, gal priklausio kokiu budu siuncia g.gif bet visada isliks rizika ir gali smarkiai nudegt...
Vakar buvau susirinkime MK konsultanciu. Noreciau pasidalint ispudziais. susirinko apie 10 moteru, amziaus vidurkis apie 30-40 metuku, o veidukai ju visu tiesiog svyti, lygus skaistus blush2.gif vienos maziau kitos daugiau. ant stalo stovejo veidrodelis, kai pamaciau jame save tai labai nesmagiai pasijutau doh.gif pudros sluoksnis spuoguota, plemuota doh.gif o juk man tik 25 metukai kosmetika visada tikrai ne pigiausia naudojau ir pas kosmetologe vis nueidavau. cray.gif kogero ryskiai kazka ne taip dariau, bent jau derint kosmetika reikia, jei naudoji, reik tos pacios firmos priemones pirkt, nes kai jos visos tarpusavy ima pjautis nieko gero nelauk.
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2008 12 02, 15:03)
is dalies pritarsiu biggrin.gif nors nesu bandzius siustis, tik esu girdejus is kai ko, kad jokiu muitu neuzdejo, kiti sako  kad uzdeda, gal priklausio kokiu budu siuncia  g.gif bet visada isliks rizika ir gali smarkiai nudegt...
Vakar buvau susirinkime MK konsultanciu. Noreciau pasidalint ispudziais. susirinko apie 10 moteru, amziaus vidurkis apie 30-40 metuku, o veidukai ju visu tiesiog svyti, lygus skaistus  blush2.gif  vienos maziau kitos daugiau. ant stalo stovejo veidrodelis, kai pamaciau jame save tai labai nesmagiai pasijutau  doh.gif  pudros sluoksnis spuoguota, plemuota  doh.gif  o juk man tik 25 metukai  kosmetika visada tikrai ne pigiausia naudojau ir pas kosmetologe vis nueidavau. cray.gif kogero ryskiai kazka ne taip dariau, bent jau derint kosmetika reikia, jei naudoji, reik tos pacios firmos priemones pirkt, nes kai jos visos tarpusavy ima pjautis nieko gero nelauk.

Varnike, man panasiai buvo kai nuejau i toki MK susirinkima blush2.gif As et pasidazyt normaliai nepasidaziau, nes tiesiai po darbo lekiau, o ryte visai pamirsau pasigrazinti. Tai ir man nesmagu buvo biski, kai pamaciau kad tos moterys - 10-20 metu vyresnes uz mane, vaiksto lygia skaiscia oda smile.gif
Supavydejau labai, ir nusprendziau leisti sau isbandyt MK serija (vien tik MK naudot), ir paziurert ar ir as tokia galiu but blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2008 12 02, 15:06)
Varnike, man panasiai buvo kai nuejau i toki MK susirinkima  blush2.gif  As et pasidazyt normaliai nepasidaziau, nes tiesiai po darbo lekiau, o ryte visai pamirsau pasigrazinti. Tai ir man nesmagu buvo biski, kai pamaciau kad tos moterys - 10-20 metu vyresnes uz mane, vaiksto lygia skaiscia oda smile.gif
Supavydejau labai, ir nusprendziau leisti sau isbandyt MK serija (vien tik MK naudot), ir paziurert ar ir as tokia galiu but  blush2.gif

na ir kaip dabar tavo oda? kiek jau laiko naudoji?
pas mane, supranti, yra tokia problema veido, ji issauseja vietom, tokiais plemais, o kai pasitepi pudra, tose vietose lieka tamsiau doh.gif jos isryskeja. girdejau kad medutis tokioms vietoms labai gelbsti, nakciau pasitepi ir thumbup.gif labai laukiu savo priemoniu. isisvaigau tai nerealiai yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2008 12 02, 15:30)
pas mane, supranti, yra tokia problema veido, ji issauseja vietom, tokiais plemais, o kai pasitepi pudra, tose vietose lieka tamsiau  doh.gif jos isryskeja. girdejau kad medutis tokioms vietoms labai gelbsti, nakciau pasitepi ir  thumbup.gif labai laukiu savo priemoniu. isisvaigau tai nerealiai  yahoo.gif

Heh zinok man tas pats buvo su plemais, ir netgi dabar pradejo vel sauseti oda, bet del to kad as naudoji F2 formule visa, ir ACNE serijos seruma ir taskini. Nes man vis iskyla tu spuogeliu, tarp kitko sitos priemones gydyti spuogus kol kas labai gerai veikia, per viena dvi dienas spuogeliai isgyja pilnai, bet va siti produktai ir sausina, tai tepu meduciu veiduka kelis kartus i savaite, bet dabar ruosiuosi isigyt ir drekinamaji krema ziemai, bet kad galeciau daryt uzsakyma, tai dar reikia norinciu ka nors isigyti, nes as platinu pagrinde tarp savu draugu pazystamu, ir seimos nariu. blush2.gif Tik va beda, kad jau beveik visus aprupinau, niekas kol kas nenori nieko daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2008 12 02, 15:30)
pas mane, supranti, yra tokia problema veido, ji issauseja vietom, tokiais plemais, o kai pasitepi pudra, tose vietose lieka tamsiau  doh.gif jos isryskeja. girdejau kad medutis tokioms vietoms labai gelbsti, nakciau pasitepi ir  thumbup.gif labai laukiu savo priemoniu. isisvaigau tai nerealiai  yahoo.gif

tas vietas reikia patepti medučiu - visai gerai. Arba daugiau drėkinamo kremuko - man padeda, nes mano oda vietomis irgi išsausėjusi - panaši problema (bet tik ne dabar, kai naudoju intensyvų drėkinantį kremą thumbup.gif )
Atsakyti
Dabar paklausiu Tigriukes, arba kitu mergaiciu gerai ismananciu visus produktus, koks skirtumas tarp siu kremu:
Intensyviai drekinantis kremas, ir Ilgalaikio drekinamojo poveikio kremas smile.gif Paskutinysis rasoma, kad ziema tinka, bet va as vis nesigaudau tarp tu drekinamuju kremu smile.gif Nezinau kuri sau pasirinkti blush2.gif
Atsakyti