Įkraunama...
Įkraunama...

MARY KAY kosmetika

QUOTE(Tigriukee @ 2009 01 03, 21:36)
Kad praeis tai praeis,bet....nelaikysi juk spintoj tu priemoniu,o kol dar turi galimybe tas 2 sav.keisti,tai ir siuliciau nelaukti  mirksiukas.gif
O gal zinai kam elergiska? siuliciau mainytis arba i Velosity,arba i F-3

Tai taip, reiks su teta pasneket ir pakeist. Aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuicyTube @ 2009 01 03, 21:40)
Tai taip, reiks su teta pasneket ir pakeist. Aciu uz patarimus  smile.gif

thumbup.gif Nera uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
mano oda sausa ir jautri, zandai VISADA labai raudoni. planuoju isigyti mary key kosmetikos. tik noriu paklaust nuo keliu metu rekomenduojama naudoti time wise priemones, nes man tik 22 ka tik suejo ir kazkaip nemanau , kad gerai jau dabar imtis kremuku nuo rauksliu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mademoiselli @ 2009 01 05, 22:32)
mano oda sausa ir jautri, zandai VISADA labai raudoni. planuoju isigyti mary key kosmetikos. tik noriu paklaust nuo keliu metu rekomenduojama naudoti time wise priemones, nes man tik 22 ka tik suejo ir kazkaip nemanau , kad gerai jau dabar imtis kremuku nuo rauksliu? 4u.gif

Turint sausa ir jautria odele siuliciau is 5-etapes F-1(prausiklis,kauke,tonikas,kremas) ir "Intensyviai drekinantis kremas" butinai,TW-rekomenduojama nuo 26m. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 05 sausio 2009 - 22:16
As Mary Kay kosmetikos nekeisciau i nieka kita. Pati naudoju jau daugiau nei 5 m. ir metai kaip dirbu konsultante. Lengva girti produkta, kai jis tau tikrai patinka smile.gif
Atsakyti
Ar yra kas domisi sia kosmetikos Klaipedoje? Mastau tapt konsultante.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Studente19: 06 sausio 2009 - 22:48
QUOTE(Studente19 @ 2009 01 06, 23:46)
Ar yra kas domisi sia kosmetikos Klaipedoje? Mastau tapt konsultante.

Klaipedoje yra tikrai ne viena stipri direktore kuri uzsiima su Mary Kay smile.gif
Atsakyti
Turbut viena ju tu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cucumi: 07 sausio 2009 - 12:18
Velnias biggrin.gif
Juokauju tongue.gif
Buvau bandyme tai patiko kosmetika. Tokia net negeda ir platint smile.gif
As nepretenduoju i direktores, bet del saves butu gerai. Tai pamaniau gal kas dar pades man uzsakymus papildyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 01 07, 12:17)

Tigriuke iš Panevežio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 01 07, 13:17)

va ir schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 07 sausio 2009 - 13:15
As cia buvau nesenai isbandyti tai nelabai supratau apie konsultantes.
Tampi konsultante, gauni ta pradini rinkini. Ir prekems 40% nuolaida.
Po to mums pasakojo apie kursus kazkokius, kurie vyksta karta savaite pora valandu ir kainuoja 170lt. Gal kas apie juos man galite papasakoti? Koks jus tikslas? Ar jie privalomi konsultantems?
Atsakyti