Viskas prasidėjo į temą, nu o jeigu nuklydome ar tai nusikaltimas? Va dabar su jumis korotis daugiau prirašinėsime nei dėl serijalų.Aš ant polemono užsipuoliau vėn dėl to, kai dėl kompiuterio meistrų moteriškaitė parašė kam kaune reikia pagalbos dėl kompo pataisymo kreipkities į až. O jis parašė ne nereikia, JIS ir terše eterį, o dabar aiškina kur man bendrauti.
Ačiu jog išklausėte.
Su pagarba getaway
joooo,kam klius,kam neklius,bet PALEMONUI visada užklius jis turi tokią "dievo dovaną"-viską mato-viską žino,,, niekas nepraslinks pro jo akis,viskas užfiksuota,kas ne tam forume,kas ne tokiom raidėm rašo,o gal kai kas rašo ir ne į temą,,, tada jau užsitrauksit jo rūstybę,,, (itariu ir aš ją užsitrauksiu dabar ) neįsižeiskit-aš tik juokauju
joooo,kam klius,kam neklius,bet PALEMONUI visada užklius jis turi tokią "dievo dovaną"-viską mato-viską žino,,, niekas nepraslinks pro jo akis,viskas užfiksuota,kas ne tam forume,kas ne tokiom raidėm rašo,o gal kai kas rašo ir ne į temą,,, tada jau užsitrauksit jo rūstybę,,, (itariu ir aš ją užsitrauksiu dabar )
neįsižeiskit-aš tik juokauju
esu susidūres su panašia lentele. dar gali pasakyti ar kalkuletoriu kai jungi ir išmeta tokia lentele? kitas klausimas ar nėra pas taves windausų temos crystal .......
jeigu nėra to ką rašiau parašyk į až ieškosim toliua (giliau)
neturi žmogelis ką veikti, tai vaidina šitame forume policininku . Papildyta:
esu susidūres su panašia lentele. dar gali pasakyti ar kalkuletoriu kai jungi ir išmeta tokia lentele? kitas klausimas ar nėra pas taves windausų temos crystal .......
jeigu nėra to ką rašiau parašyk į až ieškosim toliua (giliau)