Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas(AFS)

QUOTE(pupa@ @ 2008 11 07, 16:20)
Nea  blush2.gif nemoku aš internetu, o telefonu nebekelia  unsure.gif

Kad labai paprasta. Nueini puslapį www. santa.lt arba www.sergu.lt, jei ne santariškėse. Paspaudi išankstinė registracija, pasirenki gydytoją pagal specialybę, paskui susirandi gydytojus reumatologus ir spaudi ant pasirinkto gydytojo, kur yra surašyti vizitų kiekis ir kada galima užsiregistruoti.Tada nusiunti sms su raidemis IPR ir tada gauni kodą. internete išmes tau lentutę, kur reiks įvest tel. numerį ir gautą kodą suvedi ir esi užsiregistravus, žinok tikrai labai paprasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 11 07, 16:27)
Kad labai paprasta. Nueini puslapį www. santa.lt arba www.sergu.lt, jei ne santariškėse. Paspaudi išankstinė registracija, pasirenki gydytoją pagal specialybę, paskui susirandi gydytojus reumatologus ir spaudi ant pasirinkto gydytojo, kur yra surašyti vizitų kiekis ir kada galima užsiregistruoti.Tada nusiunti sms su raidemis IPR ir tada gauni kodą. internete išmes tau lentutę, kur reiks įvest tel. numerį ir gautą kodą suvedi ir esi užsiregistravus, žinok tikrai labai paprasta  ax.gif

Na lyg ir uzsirasiau gruodzio 2d, nezinau ar gerai, bet pas DANUTĖ POVILĖNAITĖ? g.gif bet dar patvirtinimo negavau
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2008 11 07, 17:21)
Na lyg ir uzsirasiau gruodzio 2d, nezinau ar gerai, bet pas DANUTĖ POVILĖNAITĖ? g.gif bet dar patvirtinimo negavau

Dar gausi manau. man gal atsiuntė net kitą dieną patvirtinimą ax.gif Manau, kad ši tikrai geresnė gydytoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuke29: 07 lapkričio 2008 - 16:26
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 11 07, 17:23)
Dar gausi manau. man gal atsiuntė net kitą dieną patvirtinimą  ax.gif Manau, kad ši tikrai geresnė gydytoja  ax.gif

Na galbut, tik reiks atsaukt pas ana regitracija ir lauksiu patvirtinimo ax.gif 4u.gif Ačiū tau už pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2008 11 07, 10:13)
Nesivystanciam nestumui, pasak ja...  blink.gif  Tai dabar eisiu pas reumatologe... ziuresim, ka ji man pasakys, o as jau pradejau gerti aspirina, tai jei lieps pakartotinius tyrimus darytis, tai jie bus jau pagereje tikriausiai  unsure.gif
Ji kazkodel tik apie Kauna minejo, tikriausiai Abraiti pati turejo galvoje...

Net neabejoju,kad A. šiuo klausimu būtų kategoriškai priešingos nuomonės doh.gif Merginos gal nereikia blaškyti,jei ir taip aišku kad be A. niekas negali normaliai pakonsultuoti Lietuvoje, man irgi gydytojai (ir ne vienas) jau turint atsakymus sapaliojo,kad niekam įtakos neturi, nereikia jų klausyti - Lietuvoje tik A. nusimano, nes pats tyrimus atlikinėjo šia tema, dar R. - nes jį A. konsultuoja. Kam be reikalo lakstyti pas eilę nesiorientuojančių gydytojų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 11 07, 18:14)
Net neabejoju,kad A. šiuo klausimu būtų kategoriškai priešingos nuomonės  doh.gif  Merginos gal nereikia blaškyti,jei ir taip aišku kad be A. niekas negali normaliai pakonsultuoti Lietuvoje, man irgi gydytojai (ir ne vienas) jau turint atsakymus sapaliojo,kad niekam įtakos neturi, nereikia jų klausyti - Lietuvoje tik A. nusimano, nes pats tyrimus atlikinėjo šia tema, dar R. - nes jį A. konsultuoja. Kam be reikalo lakstyti pas eilę nesiorientuojančių gydytojų  doh.gif

na matai, eini ir dėl kitų preižasčių pas tuos gydytojus, bet tuo pačiu ir apie AFS pasiteirauji, tai kaip ir tau matyt, gauni daug įdomių atsakymų... niu gi smalsumas smile.gif

aš ir su vaiku ligoninėj gulėjau, sakau siurbiat kraują, tai jau paimkit ir ACPRa kartu, tai akis ispute gydytoja, sako, nieko nebus, teks atskirai darytis jei norim... smile.gif kol tas nieko neitakoja, tai nenoriu vaiko papildoma karta badyt, bet jau dabar matau, kad jam taip pat kaip ir man kojytes daznai skauda, tai ir galvoju, gali buti irgi paveldejes ta pati. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 11 07, 18:14)
Net neabejoju,kad A. šiuo klausimu būtų kategoriškai priešingos nuomonės  doh.gif  Merginos gal nereikia blaškyti,jei ir taip aišku kad be A. niekas negali normaliai pakonsultuoti Lietuvoje, man irgi gydytojai (ir ne vienas) jau turint atsakymus sapaliojo,kad niekam įtakos neturi, nereikia jų klausyti - Lietuvoje tik A. nusimano, nes pats tyrimus atlikinėjo šia tema, dar R. - nes jį A. konsultuoja. Kam be reikalo lakstyti pas eilę nesiorientuojančių gydytojų  doh.gif

gal ir tavo tiesa ... ax.gif , gal pas R uzsirasyti, ziuresim, ka jis pasakys g.gif ai siandien man idomi diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2008 11 07, 19:03)
gal ir tavo tiesa ...  ax.gif , gal pas R uzsirasyti, ziuresim, ka jis pasakys  g.gif ai siandien man idomi diena  doh.gif

Kodėl taip sakai? 4u.gif Manau, kad pabandyk pas jį užsirašyti. ax.gif Bet vistiek manau, kad R nenusimano taip, kaip A.
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 11 07, 18:45)
Kodėl taip sakai?  4u.gif Manau, kad pabandyk pas jį užsirašyti.  ax.gif Bet vistiek manau, kad R nenusimano taip, kaip A.

Ne, R. tikrai taip nenusimano, bet jis paklausia A. jei jam kas neaušku, o kiti tiesiog fantazuoja savo nesąmones ir nesivargina pasigilinti į šią ligą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 11 07, 21:09)
Ne, R. tikrai taip nenusimano, bet jis paklausia A. jei jam kas neaušku, o kiti tiesiog fantazuoja savo nesąmones ir nesivargina pasigilinti į šią ligą  doh.gif

Tai kad toks vaizdas, kad nebepasiklausia.... aš du kartus buvau, prieš pirmą kartą važiuojant pas jį telefonu kalbėjom, ir susakiau visus savo tyrimus. ir antrą kartą žinojo, akd turiu atvažiuot, pats paskyrė pakartotinai susitikt. bet ir pirmą kartą neužtinrintas atrodė tuo ką sako, antrą - tai iš viso, pasimetęs.
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 07, 20:50)
Tai kad toks vaizdas, kad nebepasiklausia.... aš du kartus buvau, prieš pirmą kartą važiuojant pas jį telefonu kalbėjom, ir susakiau visus savo tyrimus. ir antrą kartą žinojo, akd turiu atvažiuot, pats paskyrė pakartotinai susitikt. bet ir pirmą kartą neužtinrintas atrodė tuo ką sako, antrą - tai iš viso, pasimetęs.

Tai manau, kad dėl kiekvieno atvejo tai neskambina A. Šiaip žinau,kad kažkuriai A. jį rekomendavo, nes jie pažįstami, lyg tai kursiokai buvo. Ir šiaip jo žinios niekada neprieštaravo A. teorijoms, ko nepasakyčiau apie kitus gydytojus, patikėkit tiek pasakų teko prisiklausyti apie AFS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 11 07, 22:50)
Tai manau, kad dėl kiekvieno atvejo tai neskambina A. Šiaip žinau,kad kažkuriai A. jį rekomendavo, nes jie pažįstami, lyg tai kursiokai buvo. Ir šiaip jo žinios niekada neprieštaravo A. teorijoms, ko nepasakyčiau apie kitus gydytojus, patikėkit tiek pasakų teko prisiklausyti apie AFS  doh.gif

Na nieko nebelieka, eisiu pas R. ir žiūrėsim, ką jis man pasakys, bet labai reiktų, kad mano ginei kažką parašytų dėl naudojimo vaistukų... unsure.gif nes jei neparašys, tai kaip aš jai išaiškinsiu, jei pati neneorės domėtis tuo dalyku g.gif doh.gif
Atsakyti