Įkraunama...
Įkraunama...

daznas tustinimasis

QUOTE(Anadi @ 2010 08 28, 17:30)
ar normalu, kad 2 metų vaikas tuštinasi po 4-6 kartus per dieną?  g.gif  ne viduriuoja, o normaliai tuštinasi?  g.gif  ar vertėtų sunerimti?  unsure.gif seniau po kartą į dieną tuštindavosi, o dabar ... doh.gif

maniskis irgi daznai tustinasi, padarem tyrimus kakiuko, tai nieko nerado tik kad greita apykaita medziagu smile.gif bet jis nuo gimimo taip, o jei jums tik dabar tai pasidarykit tyrimus ir bus ramu mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia jau blogai kad tiek tustinasi daugiausiai 7 kar paroi tai skaitosi dar ne viduriavimas ,reikia kreiptis i gyditoja paprasit kad istirtu kakucius butinai
Atsakyti
Sveikos mamos,
Mano maze 1,5 men pradejo labai skystai tustintis ir su tokiom putom...o paskui ir dar gleivem kokiom tais. Nors spalva tai normali - geltona.
Ar cia kazkas ar nieko tokio?
Atsakyti
QUOTE(estakada @ 2011 05 02, 10:28)
Sveikos mamos,
Mano maze 1,5 men pradejo labai skystai tustintis ir su tokiom putom...o paskui ir dar gleivem kokiom tais. Nors spalva tai normali - geltona.
Ar cia kazkas ar nieko tokio?

Speju, kad jusu mazyle viduriuoja...
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 09 17, 15:45)
maniskis irgi daznai tustinasi, padarem tyrimus kakiuko, tai nieko nerado tik kad greita apykaita medziagu  smile.gif bet jis nuo gimimo taip, o jei jums tik dabar tai pasidarykit tyrimus ir bus ramu  mirksiukas.gif

Mano dukrytė irgi labai dažnai tuštindavosi pirmus tris mėnesius...Ir tai tikrai būvo įprasta, nes tik pamaitindavau savo pieneliu rezultatas po kelių minučių pasirodydavo.. rolleyes.gif Tad jei vaikutis dažnai tuštinasi tiesiog gali būti normalu,svarbiausia kad nebūtų labai skystai ir spalva būtų gelsva/geltona...O kaip pradėjau primaitinti viskas susitvarkė ir liko tik keli karteliai dienoje didžiajam reikalui... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 05 gegužės 2011 - 05:34