Įkraunama...
Įkraunama...

Advokatai, teisininkai, buhalteriai... UK

Sveikutes visos 4u.gif ... Atidariau nauja tema,nes atskirai klausiant atsakymu negaunu,galbut ne del to kad niekas nezino,bet galbut del to kad niekas nepastebi smile.gif ...
Manau daugeliui ne pro sali butu gauti patikimo lietuvio advokato,teisininko numeri ar adresa,kad vienais ar kitais gyvenimo klausimais ir sprendimais padetu.
Tad katra zinote ir galite pasidalinti prasau rasykite cia 4u.gif ...
Atsakyti
Sveika 4u.gif

yra Londone firma Lietcentre. As pati naudojausi ju paslaugom del mokesciu grazinimo, bet jie teikia ir advokato paslaugas ir siaip daug kuo gali padeti thumbup.gif

Ju svetaines adresas www.lietcentre.com ,ten rasi ju telefona ir tt.
tai tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marella @ 2008 08 21, 15:49)
Sveika  4u.gif

yra Londone firma Lietcentre. As pati naudojausi ju paslaugom del mokesciu grazinimo, bet jie teikia ir advokato paslaugas ir siaip daug kuo gali padeti  thumbup.gif

Ju svetaines adresas www.lietcentre.com ,ten rasi ju telefona ir tt.
tai tiek  ax.gif

Sveikute,labai aciu uz atsiliepima 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, gal kartais kuri esate susiduri su firma "A2A Associates LTD", parasykite atsiliepimus, prasau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga74 @ 2008 08 24, 23:55)
Labas, gal kartais kuri esate susiduri su firma "A2A Associates LTD", parasykite atsiliepimus, prasau.  smile.gif

Praeitais metais MB tvarkesi pas juos tax labai greitai viska sutvarke ir mokestis tik 80£.
Atsakyti
Jei angliskai skaitot ir suprantat nera kas ir paciam tuos taksus grazintis.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 08 27, 23:41)
Jei angliskai skaitot ir suprantat nera kas ir paciam tuos taksus grazintis.

Tai jus siulote savo teisininko, advokato, buhalterio paslaugas g.gif Tema, juk ne apie tai sunku ar ne, juos grazinti rolleyes.gif

O as siulau nepasitiketi firma CEDRON. Is vyro mokesciu ir bandymo ismusti neismoketa alga, padare didele makalyne. Darbo nebaige, beje unsure.gif
Atsakyti
[quote=Limcamca,2008 08 28, 08:00]
Tai jus siulote savo teisininko, advokato, buhalterio paslaugas g.gif

Tema gal ir ne apie tai,bet as buciau buvus dekinga jei man kas nors anksciau butu patare paciai bandyt susitvarkyt , o ne pas buhalterius ir advokatus eit.Buciau sutaupius ne viena simta svaru.Ka sekmingai dabar ir darau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 28 rugpjūčio 2008 - 10:30
Labas,norejau paklausti ar yra kokie neblogi advokatai uk,nes mano draugai padare autoivyki,niekas nenukentejo bet teismas visvien nus tai manau jiems reikia advokato pagalbos g.gif
Atsakyti
Noriu uzvesti tema ir pasidalinti patirtimi ar ispudziais su tais kas susidure su Uk teisesauga,nukentejo nuo jos bet nepasidave ir dave atkirti,gal laimejo.tad lb busiu dekinga tiems kas man rekomenduos gera advokata Zlondone.neturi reiksmes ar tai anglas,babaju,rusas ar tautietis.lauksiu visu zinuciu
Atsakyti
As zinau du gerus advokatus babajus skirybu srityje.Vianas su vaikais apsiima bylas kitas be vaiku.Tas be vaiku net mano draugej dave patarimu kaip paciai be jo paslaugu issiskirti ir visa laika jai patarinejo.O ant galo kai tai nedaejo viska uzrase ant lapuko ir isgrudo is kabineto sako pati sedi be pinigu,anglu kalbi laisvai ciuozk ir tvarkykis jei ko reiks skambink man iskarto.Jie randasi hounslow jei reikes duomenu parasysiu i AZ
Atsakyti
Aciu rikute uz info,bet man reikia ne skirybu .o kuris uzsiimtu ivairiomis bylomis.
Atsakyti