as irgi auginu is flenciuko chlorofita, atrodo prigijo, bet maniskis be tu baltu dryziu kazkoks paprastas, o siaip tai norejau balto, bet niekur negavau
Sveiki, matau tema seniai nelankomą. Norėjau pasiklausti patarimo, ką man daryti su gelyte? Ji pas mane neseniai, nuo Sausio mėnesio iš vaikelio auginu, ir va kazkodėl pirmieji lapeliai yra labai nuvite ir jie nabeatsigauna. Ko tik nedariau ir persodinėjau, ir patresdavau biski kompleksinemis trasomis. Bet va po kurio laiko pamaciau kad leidzia naujus 3 lapukus o tie apatiniai man ir nebeatsigaus. O dar pridursiu kad pirmuosius apatinius lapukus dar ir katinas megsta pakramtyti bet delto juk nenustos augti visa gelyte. Aciu uz atsakymus iš ankso. Pridedu nuotraukyte
Nieko sudėtingo su ta gėlyte nereikia daryti. Tiesiog lastykit vieną kartą savaitėj ir tiek. Jei labai sausa, purškit vandeniu. Pas mane garbanotais lapais.
Maniskis pernai buvo vasara isnestas i balkona ir uzdziuvo galvojau jam viskas bus, taciau atnesus namo pastaciau biski veseneje vietoje ir reguliariai ji laisciau ir atsigavo buvo isleides tokius grazius 2 usiukus bet viena katinas nukramte