Įkraunama...
Įkraunama...

Chlorofitas

QUOTE(mamyte# @ 2009 05 02, 22:57)
as irgi auginu is flenciuko chlorofita, atrodo prigijo, bet maniskis be tu baltu dryziu  verysad.gif  kazkoks paprastas, o siaip tai norejau balto, bet niekur negavau  verysad.gif

jeigu norit dryzuoto mirksiukas.gif galiu perleisti ax.gif
user posted image
Atsakyti
sumaisiau gal, ne grynai balto, o su baltais dryziais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agnir @ 2009 05 03, 09:34)
jeigu norit dryzuoto  mirksiukas.gif  galiu perleisti ax.gif
user posted image

Labai noreciau blush2.gif , bet tik Silainiuose galeciau atsiimti ax.gif
Atsakyti
Prasau jusu patarimo. Kas mano augaleliui yra?

user posted image

Jis didelis ir auga terasoje, kur sviesos tikrai daug, bet kodel jo lapu galiukai nuo vasaros pradejo ruduoti?
Atsakyti
Gal perlaistytas? Jie nemėgsta per daug vandens. Arba labai uždžiovintas... 4u.gif
Atsakyti
Gal ten šalta ir pats augalas "gerai" palaistytas? g.gif
Atsakyti
Salta tikrai nera, bet del perlaistymo.... gali buti... g.gif Tai dabar koki menesi nelaistyti?
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2010 12 25, 20:31)
Salta tikrai nera, bet del perlaistymo.... gali buti... g.gif Tai dabar koki menesi nelaistyti?

Nukirpk sudžiuvusius galiukus ir nelaistyk, kol žemė pilnai neišdžius... 4u.gif
Geru švenčių visiems. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, matau tema seniai nelankomą. Norėjau pasiklausti patarimo, ką man daryti su gelyte? Ji pas mane neseniai, nuo Sausio mėnesio iš vaikelio auginu, ir va kazkodėl pirmieji lapeliai yra labai nuvite ir jie nabeatsigauna. Ko tik nedariau ir persodinėjau, ir patresdavau biski kompleksinemis trasomis. Bet va po kurio laiko pamaciau kad leidzia naujus 3 lapukus o tie apatiniai man ir nebeatsigaus. O dar pridursiu kad pirmuosius apatinius lapukus dar ir katinas megsta pakramtyti bet delto juk nenustos augti visa gelyte. Aciu uz atsakymus iš ankso. Pridedu nuotraukyte user posted image doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0704: 15 kovo 2011 - 14:29
Ką patartumėte daryti, kad daigelis greičiau geriau prigytų? Kur laikyti vazoną? Ar laistyti dažnai?
Atsakyti
Nieko sudėtingo su ta gėlyte nereikia daryti. Tiesiog lastykit vieną kartą savaitėj ir tiek. Jei labai sausa, purškit vandeniu. Pas mane garbanotais lapais.
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2009 03 07, 18:27)
Maniskis pernai buvo vasara isnestas i balkona ir uzdziuvo  galvojau jam viskas bus, taciau atnesus namo pastaciau biski veseneje vietoje ir reguliariai ji laisciau ir atsigavo smile.gif buvo isleides tokius grazius 2 usiukus bet viena katinas nukramte wink.gif

user posted image

mano irgi visas katino nukramtytas tai atrodo kai koks kelmas apdziuves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 25, 23:03)
mano irgi visas katino nukramtytas tai atrodo kai koks kelmas apdziuves doh.gif

Neturi galimybės pakabinti? ax.gif
Atsakyti