Graži istorija
...ir linkiu, kad tavo sūneliui tas 9-tukas būtų sėkmės skaičius
Tegu auga sveikas ir laimingas

...ir linkiu, kad tavo sūneliui tas 9-tukas būtų sėkmės skaičius

Tegu auga sveikas ir laimingas

Dekoju visoms visoms, riuska, Barikada, pavasarine skrybelaite, Drambliuk, !kristule, dira, briede, kucaka7, juna08, Elenele Raganele, ketti, daluzenik
Drambliuk, jauciu, kad tavo istorijos irgi viena neapsiribos
buvo laikas, kai as skaitydavau panasias istorijas, buvo gera uz kitus, tada bandydavau pasikraut teigiamom emocijom ir laukti, kol galesiu savo geri papasakot... Sekmes tau kuo didziausios belaukiant savo stebuklo
Nebuvo baisu
, siuolaikiskai kabejau ant laido, t.y. kalbejau telefonu
, o be to, kazkaip nemanau, kad zmones abejingai ziuretu i kenciancia ar pagalbos prasancia nesciaja
Tavo kettyte juk irgi ta pati skaiciuka pasirinko
Drambliuk, jauciu, kad tavo istorijos irgi viena neapsiribos

QUOTE(kucaka7 @ 2008 08 24, 11:08)
Visas tas atėjimo į šį pasaulį procesas - kažkas nerealaus, skaitai ir ašaros kaupias akyse, man tai svetimas dalykas, bet nepaliekantis abejingų... Sveikinu su vienu gražiausiu dalykų gyvenime 

buvo laikas, kai as skaitydavau panasias istorijas, buvo gera uz kitus, tada bandydavau pasikraut teigiamom emocijom ir laukti, kol galesiu savo geri papasakot... Sekmes tau kuo didziausios belaukiant savo stebuklo

QUOTE(Juna08 @ 2008 08 24, 12:41)
Nebuvo baisu

QUOTE(ketti @ 2008 08 24, 21:31)
Tavo kettyte juk irgi ta pati skaiciuka pasirinko

QUOTE(agriva @ 2008 08 25, 01:04)
čia gi ne mūsų kettim, o kita ketti parašė

Labai gražu
Sekmes jums

dar ne vieno jūsų šeimos "myliu myliu" laimės aprašymo, bei naujų narių tikėsiuos čia

QUOTE(Čili @ 2008 08 25, 07:32)
Aha

Aciu visoms

Otaip, tavo liniuote atrodo nerealiai

QUOTE(agriva @ 2008 08 26, 00:07)
tai nieko tokio

vistiek kiekvienas vaikutis savo skaičiuką pasirenka

Tarkim mano abu vaikučiai nusprendė gimti 14 dieną

Baltai pavydžiu, kad taip viską atsimeni. Nors mano gimdymas nebuvo sunkus, bet labai greitai viskas užsimiršo...