QUOTE(klik @ 2009 12 22, 12:40)
Pacitavau postus, kur jūsų nuomonė visiškai skiriasi. Nes viename rašote, kad kas iš to jeigu žmogus stengsis, ieškos dovanos, įdės į ją savo dūšią, daiktas vis tiek nepatiks.
Antrąjamą, rašote, kad jeigu jam gražu, jis ilgai ieškojo ir stengėsi, reikia tą dovaną priimti, kas kas nepatiko.
Tad, kaip supratote, skirtumą pastebėjau ne ten, kur jūs manote
Papildyta:
Aaa, tai dabar ieškot, kur prie manęs prikibti?

blogai jūs vadinasi supratote mano šituos postus. Taip, aš rašiau, kad galima žmogui pasakyti, jog nieko nedovanotų. Bet tai nereiškia, kad aš laukčiau jo pasakymo, kad "ak, kaip smagu, kad nieko nereikia dovanoti, einam i čiliaką". Jis turėtų tai pasakyti kur kas gražiau, kitaip ir aš suprasčiau. Turėjau galvoje, kad nuo šitaip pasakiusio žmogaus, kuris apsidžiaugia, kad našta nukrinta ir nereikia nieko dovanoti, aš nenorėčiau išvis nieko gauti, gali jis ką nors padovanoti ar negali.
bet kažkodėl atrodo, kad jūs ir šito mano posto nesuprasit
as vis tiek nesupratau butent kur priestarauju,gal is sono taip ir atrodo,nieko nesakau.pirmas postas ten buvo konkretus atvejis,del vyr,kvepalau ir man tas atvejis panashus i atvejis su varle

ir ten ir ten (as taip galvoju) vyras stengesi ir tikrai nenupirko bele ka..kaip jau sakiau,gal del to bendradarbio,gal ta zmona labai apsidziauge ir pagalvojo,kad visos moterys bus 9 danguj del sitos varlytes.bet..nelabai kas pastebejo,nera svarbu ,kad stengesi,ieskojo,,faktas ,kad nepataike..as turbut blogai aiskinu,todel ir galima pagalvoti,kad siandien sakau taip,o rytoj kitaip

nu bet yra kaip yra,malonu nors,kad atidziai skaitote ir galite greitai prisimint koks nicka ka rase (nes as retai ziuriu i nickus

)
Papildyta:
QUOTE(klik @ 2009 12 22, 12:40)
Pacitavau postus, kur jūsų nuomonė visiškai skiriasi. Nes viename rašote, kad kas iš to jeigu žmogus stengsis, ieškos dovanos, įdės į ją savo dūšią, daiktas vis tiek nepatiks.
Antrąjamą, rašote, kad jeigu jam gražu, jis ilgai ieškojo ir stengėsi, reikia tą dovaną priimti, kas kas nepatiko.
Tad, kaip supratote, skirtumą pastebėjau ne ten, kur jūs manote
Papildyta:
Aaa, tai dabar ieškot, kur prie manęs prikibti?

blogai jūs vadinasi supratote mano šituos postus. Taip, aš rašiau, kad galima žmogui pasakyti, jog nieko nedovanotų. Bet tai nereiškia, kad aš laukčiau jo pasakymo, kad "ak, kaip smagu, kad nieko nereikia dovanoti, einam i čiliaką". Jis turėtų tai pasakyti kur kas gražiau, kitaip ir aš suprasčiau. Turėjau galvoje, kad nuo šitaip pasakiusio žmogaus, kuris apsidžiaugia, kad našta nukrinta ir nereikia nieko dovanoti, aš nenorėčiau išvis nieko gauti, gali jis ką nors padovanoti ar negali.
Bet kažkodėl atrodo, kad jūs ir šito mano posto nesuprasit
nea,nieko neieskau,todel ir parasiau dideli smaila

nes kazkaip ir pagalvojau,kad reakcija bus butent tokia
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 12 22, 12:44)
Netikusiu dovanu is draugiu nesu gavusi jau labai labai daug metu. Viskas del to, kad su draugem kalbam ne tik apie ora ir bites, bet ir pvz. kokias dovanas megstame/vertiname, o kokiu pakesti negalime ir nenoretume gauti. O jei reikia dovanoti kazkam maziau pazistamam, tiesiog paskambinam ir paklausiam. Juk kaip kitaip zinoti, kad pati nepadovanosi kokio slamsto, o paskui cia, sitam forume neperskaitysi, koki sss...dovanu gavo
Kazkas rase, kad megsta nerti servieteles, bet nesiriztu ju niekam dovanoti. O as noreciau gauti tokia dovana. Ypac servietele-takeli, kur per visa palange, arba komplekteli mazesniu servieteliu, kad po kavos puodeliu butu galima pasideti. Noreciau ir saldainiu maiseli gauti, nes sventem kepu pyragus, o saldainiu mes nelabai perkam. O vat vaisu nenoreciau, nes ju perkam tikrai daug, tai gali pasitaikyti tikimybe, kad nespesim suvalgyti, vaisiai supus ir teks ismest. Tai va, kas vienam gera ir laukiama dovana, kitam gali buti nevykusi dovana. Tai as noreciau paklausti O IS KUR JUS ZINOT, KAD NEDOVANOJAT SLAMSTO?
turbut zino tie,kurie dovanoja vokus arba cekius