Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

QUOTE(Mazasvoriukas @ 2009 12 22, 11:49)
todel, kad nezinai, kiek drauge gali tam skirti. ar pasiaiskinti pinigines turini ir tada sakyt "noreciau praktisko daikto uz tavo turimus 15 lt"? ar "noreciau praktisko daikto, kuriam isleistum savo 300lt, be kuriu mano nuomone galetum ir apsieiti del manes"?

Šitaip nereikia. Jei bloga piniginė situacija, gal tuomet geriau pasakyti, kad dovanos nereikia ir kartu draugiškai nueiti kur pasėdėti, paplepėti ir viskas? Nes kas iš to, kad ji gal išleidžia sunkiai turimus pinigus ant dovanos, kurią paskui išmeti į šiukšlių dėžę? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 12 22, 12:03)
Šitaip nereikia. Jei bloga piniginė situacija, gal tuomet geriau pasakyti, kad dovanos nereikia ir kartu draugiškai nueiti kur pasėdėti, paplepėti ir viskas? Nes kas iš to, kad ji gal išleidžia sunkiai turimus pinigus ant dovanos, kurią paskui išmeti į šiukšlių dėžę? rolleyes.gif

nu tai va smile.gif kai pati esu tokioj situacijoj, tai numezgu ka nors ir dar niekas neisizeide del to biggrin.gif dar esu girdejusi ideja, kad gera ranku darbo dovana yra mandarinu maisiukas, ant kuriu nupiestos akytes ir sypsenele.
Atsakyti
QUOTE(Mazasvoriukas @ 2009 12 22, 12:07)
nu tai va smile.gif kai pati esu tokioj situacijoj, tai numezgu ka nors ir dar niekas neisizeide del to biggrin.gif dar esu girdejusi ideja, kad gera ranku darbo dovana yra mandarinu maisiukas, ant kuriu nupiestos akytes ir sypsenele.

Va, tokie variantai irgi geri smile.gif Nors kaip kažkada čia kažkas išsireiškė, kad kitiems tai, kad į dovaną įdėsi širdį, dūšią, nieko nereiškia. Stenkis nesistengęs, kaip sakant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 12 22, 12:12)
Va, tokie variantai irgi geri smile.gif  Nors kaip kažkada čia kažkas išsireiškė, kad kitiems tai, kad į dovaną įdėsi širdį, dūšią, nieko nereiškia. Stenkis nesistengęs, kaip sakant rolleyes.gif

tai cia NEdraugai, dzin situ nuomone.
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 12 22, 11:03)

nu cia laaabaaaai nedaug zmoniu galetu pasakyt "aa,sakai tau nieko nereikia? nu gerai,nieko tada nedovanosiu,nes tikrai nelabai turiu lituku.tai ka? einam i ciliaka ? " schmoll.gif nors as pati sakiau,kad tikrai nieko man nedovanokit,va be darbo likai..tikrai nieko nereikia,bet..vis tiek tas zmogus ateina su dovanele,uz 2lt,uz 20lt,ar 300lt as nezinau..bet jei ir uz 2lt vis tiek nesinori,kad dovanotu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina-i @ 2009 12 22, 12:34)
nu cia laaabaaaai nedaug zmoniu galetu pasakyt "aa,sakai tau nieko nereikia? nu gerai,nieko tada nedovanosiu,nes tikrai nelabai turiu lituku.tai ka? einam i ciliaka ? "  schmoll.gif  nors as pati sakiau,kad tikrai nieko man nedovanokit,va be darbo likai..tikrai nieko nereikia,bet..vis tiek tas zmogus ateina su dovanele,uz 2lt,uz 20lt,ar 300lt as nezinau..bet jei ir uz 2lt vis tiek nesinori,kad dovanotu..  rolleyes.gif

Čia nuo kiekvieno žmogaus skirtingai atrodys kaip jis tai pasakys. Jūsų parašytas pavyzdys rodo, kad žmogus tik apsidžiaugs, kad nereikia nieko dovanoti. Tai ar smagu būtų iš tokio gauti dovaną? Man ne.
Tiesa, o jūsų postai kartais prieštarauja vienas kitam, kas liečia dovanas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 22 gruodžio 2009 - 11:39
QUOTE(klik @ 2009 12 22, 11:38)
Čia nuo kiekvieno žmogaus skirtingai atrodys kaip jis tai pasakys. Jūsų parašytas pavyzdys rodo, kad žmogus tik apsidžiaugs, kad nereikia nieko dovanoti. Tai ar smagu būtų iš tokio gauti dovaną? Man ne.
Tiesa, o jūsų postai kartais prieštarauja vienas kitam, kas liečia dovanas rolleyes.gif

butent kur? ax.gif
tiesiog yra didelis,labai didelis skirtumas kaip as pati darau ir kaip as noreciau kad padarytu kitas zmogus.todel ir iseina,kad priestarauja.man yra normalu zmogui pasiulyti,kad tas nieko nedovanotu ir labai butu smagu,jeigu tas taip ir padarytu,BET..as pati taip niekad nepadaryciau,pasiskolinsiu pinigelius ir nupirksiu ne ka nors,o pasistengsiu ,kad dar jam patiktu.jus tik cia pastebejot skirtuma? jeigu taip,tikiuosi as viska paaiskinau,jeigu ne-tada parodykit kur dar pristarauja postai vienas kitam mirksiukas.gif

O! parasiau ir pati pastebejau,kad ir jus priestaraujat pati sau biggrin.gif is pradziu pasaket,kad reikia pasiulyti zmogui,kad tas ale nieko nedovanotu (savaime suprantame,kad jeigu siulai tai yra galimybe,kad atsakymas bus teigiamas,nes kitaip nera prasmes siulyti) bet jeigu tas sutinka..jus ir nenoretumete nieko is jo gauti (butu nesmagu © )blush2.gif tai kam siulyti,jeigu vienas is atsakymu jums nepriimtinas? blush2.gif arba cia kaip patikrinimas kazkoks... g.gif zodziu,uzburtas ratas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irina-i: 22 gruodžio 2009 - 12:31
QUOTE(Irina-i @ 2009 12 05, 14:52)
jus sudekit visa savo dushe,savo sirdi ir dar ka nors i pvz..10kiausiniu,ir padovanokit smile.gif sita dovana taps geresne? idomesne?  biggrin.gif  galima dushe sudet,jeigu tai dovana,kuri tikrai reikalinga,ar bent patiks.bet jeigu tai degtukai,vyr.kvepalai,uzhrashu knygute 30metei,tai ka zinau ar verta sneketi apie dushe.
tai autores ir pasakoja apie tai..kad pvz vyras padovanojo vyr.kvepalus,net neabejoju,kad sudejo visa savo dushe,ir kas dabar? smile.gif zmona pasijuoke  lotuliukas.gif  geriau dushe sudet i cekiuka,jeigu nemegstat dovanoti pinigu.bet dovanoti tapkes(su duse),kuriu visiskai nereikia nezinau ar teisingai  drinks_cheers.gif

QUOTE(Irina-i @ 2009 12 22, 09:21)
cia jau ,matot, kazkam cia smulkmena,o kazkam didziausia beda..nebutinai gi nori zmogus ishsisukti..tik va pagalvojo,kad taip,jums patinka drambliukai,bet sitaaaaa varle,tokia miela,grazi jums tikraaaai patiks,ji gi tokia fainute  wub.gif  jis gi nenupirko pulta nuo teliko..kartais buna,kad ta varle jis jau menesi ieskojo,nes pamate,kad jo bendradarbis nupirko savo zmonai..

QUOTE(Irina-i @ 2009 12 22, 13:26)
butent kur?  ax.gif
tiesiog yra didelis,labai didelis skirtumas kaip as pati darau ir kaip as noreciau kad padarytu kitas zmogus.todel ir iseina,kad priestarauja.man yra normalu zmogui pasiulyti,kad tas nieko nedovanotu ir labai butu smagu,jeigu tas taip ir padarytu,BET..as pati taip niekad nepadaryciau,paskolinsiu pinigelius ir nupirksiu ne ka nors,o pasistengsiu ,kad dar jam patiktu.jus tik cia pastebejot skirtuma? jeigu taip,tikiuosi as viska paaiskinau,jeigu ne-tada parodykit kur dar pristarauja postai vienas kitam  mirksiukas.gif

Pacitavau postus, kur jūsų nuomonė visiškai skiriasi. Nes viename rašote, kad kas iš to jeigu žmogus stengsis, ieškos dovanos, įdės į ją savo dūšią, daiktas vis tiek nepatiks.
Antrąjamą, rašote, kad jeigu jam gražu, jis ilgai ieškojo ir stengėsi, reikia tą dovaną priimti, kas kas nepatiko.
Tad, kaip supratote, skirtumą pastebėjau ne ten, kur jūs manote smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Irina-i @ 2009 12 22, 13:26)
O! parasiau ir pati pastebejau,kad ir jus priestaraujat pati sau  biggrin.gif  is pradziu pasaket,kad reikia pasiulyti zmogui,kad tas ale nieko nedovanotu (savaime suprantame,kad jeigu siulai tai yra galimybe,kad atsakymas bus teigiamas,nes kitaip nera prasmes siulyti) bet jeigu tas sutinka..jus ir nenoretumete nieko is jo gauti  (butu nesmagu ©   )blush2.gif  tai kam siulyti,jeigu vienas is atsakymu jums nepriimtinas?  blush2.gif  arba cia kaip patikrinimas kazkoks...  g.gif  zodziu,uzburtas ratas  biggrin.gif

Aaa, tai dabar ieškot, kur prie manęs prikibti? biggrin.gif blogai jūs vadinasi supratote mano šituos postus. Taip, aš rašiau, kad galima žmogui pasakyti, jog nieko nedovanotų. Bet tai nereiškia, kad aš laukčiau jo pasakymo, kad "ak, kaip smagu, kad nieko nereikia dovanoti, einam i čiliaką". Jis turėtų tai pasakyti kur kas gražiau, kitaip ir aš suprasčiau. Turėjau galvoje, kad nuo šitaip pasakiusio žmogaus, kuris apsidžiaugia, kad našta nukrinta ir nereikia nieko dovanoti, aš nenorėčiau išvis nieko gauti, gali jis ką nors padovanoti ar negali.
Bet kažkodėl atrodo, kad jūs ir šito mano posto nesuprasit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 22 gruodžio 2009 - 12:41
Netikusiu dovanu is draugiu nesu gavusi jau labai labai daug metu. Viskas del to, kad su draugem kalbam ne tik apie ora ir bites, bet ir pvz. kokias dovanas megstame/vertiname, o kokiu pakesti negalime ir nenoretume gauti. O jei reikia dovanoti kazkam maziau pazistamam, tiesiog paskambinam ir paklausiam. Juk kaip kitaip zinoti, kad pati nepadovanosi kokio slamsto, o paskui cia, sitam forume neperskaitysi, koki sss...dovanu gavo biggrin.gif
Kazkas rase, kad megsta nerti servieteles, bet nesiriztu ju niekam dovanoti. O as noreciau gauti tokia dovana. Ypac servietele-takeli, kur per visa palange, arba komplekteli mazesniu servieteliu, kad po kavos puodeliu butu galima pasideti. Noreciau ir saldainiu maiseli gauti, nes sventem kepu pyragus, o saldainiu mes nelabai perkam. O vat vaisu nenoreciau, nes ju perkam tikrai daug, tai gali pasitaikyti tikimybe, kad nespesim suvalgyti, vaisiai supus ir teks ismest. Tai va, kas vienam gera ir laukiama dovana, kitam gali buti nevykusi dovana. Tai as noreciau paklausti O IS KUR JUS ZINOT, KAD NEDOVANOJAT SLAMSTO?
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 12 22, 12:40)
Pacitavau postus, kur jūsų nuomonė visiškai skiriasi. Nes viename rašote, kad kas iš to jeigu žmogus stengsis, ieškos dovanos, įdės į ją savo dūšią, daiktas vis tiek nepatiks.
Antrąjamą, rašote, kad jeigu jam gražu, jis ilgai ieškojo ir stengėsi, reikia tą dovaną priimti, kas kas nepatiko.
Papildyta:

Aaa, tai dabar ieškot, kur prie manęs prikibti? biggrin.gif blogai jūs vadinasi supratote mano šituos postus. Taip, aš rašiau, kad galima žmogui pasakyti, jog nieko nedovanotų. Bet tai nereiškia, kad aš laukčiau jo pasakymo, kad "ak, kaip smagu, kad nieko nereikia dovanoti, einam i čiliaką". Jis turėtų tai pasakyti kur kas gražiau, kitaip ir aš suprasčiau. Turėjau galvoje, kad nuo šitaip pasakiusio žmogaus, kuris apsidžiaugia, kad našta nukrinta ir nereikia nieko dovanoti, aš nenorėčiau išvis nieko gauti, gali jis ką nors padovanoti ar negali.
bet kažkodėl atrodo, kad jūs ir šito mano posto nesuprasit smile.gif

as vis tiek nesupratau butent kur priestarauju,gal is sono taip ir atrodo,nieko nesakau.pirmas postas ten buvo konkretus atvejis,del vyr,kvepalau ir man tas atvejis panashus i atvejis su varle wub.gif ir ten ir ten (as taip galvoju) vyras stengesi ir tikrai nenupirko bele ka..kaip jau sakiau,gal del to bendradarbio,gal ta zmona labai apsidziauge ir pagalvojo,kad visos moterys bus 9 danguj del sitos varlytes.bet..nelabai kas pastebejo,nera svarbu ,kad stengesi,ieskojo,,faktas ,kad nepataike..as turbut blogai aiskinu,todel ir galima pagalvoti,kad siandien sakau taip,o rytoj kitaip smile.gif nu bet yra kaip yra,malonu nors,kad atidziai skaitote ir galite greitai prisimint koks nicka ka rase (nes as retai ziuriu i nickus blush2.gif ) drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(klik @ 2009 12 22, 12:40)
Papildyta:

Bet kažkodėl atrodo, kad jūs ir šito mano posto nesuprasit smile.gif

nea,nieko neieskau,todel ir parasiau dideli smaila smile.gif nes kazkaip ir pagalvojau,kad reakcija bus butent tokia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 12 22, 12:44)
Netikusiu dovanu is draugiu nesu gavusi jau labai labai daug metu. Viskas del to, kad su draugem kalbam ne tik apie ora ir bites, bet ir pvz. kokias dovanas megstame/vertiname, o kokiu pakesti negalime ir nenoretume gauti. O jei reikia dovanoti kazkam maziau pazistamam, tiesiog paskambinam ir paklausiam. Juk kaip kitaip zinoti, kad pati nepadovanosi kokio slamsto, o paskui cia, sitam forume neperskaitysi, koki sss...dovanu gavo  biggrin.gif
Kazkas rase, kad megsta nerti servieteles, bet nesiriztu ju niekam dovanoti. O as noreciau gauti tokia dovana. Ypac servietele-takeli, kur per visa palange, arba komplekteli mazesniu servieteliu, kad po kavos puodeliu butu galima pasideti. Noreciau ir saldainiu maiseli gauti, nes sventem kepu pyragus, o saldainiu mes nelabai perkam. O vat vaisu nenoreciau, nes ju perkam tikrai daug, tai gali pasitaikyti tikimybe, kad nespesim suvalgyti, vaisiai supus ir teks ismest. Tai va, kas vienam gera ir laukiama dovana, kitam gali buti nevykusi dovana. Tai as noreciau paklausti O IS KUR JUS ZINOT, KAD NEDOVANOJAT SLAMSTO?

turbut zino tie,kurie dovanoja vokus arba cekius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina-i @ 2009 12 22, 13:47)
as vis tiek nesupratau butent kur priestarauju,gal is sono taip ir atrodo,nieko nesakau.pirmas postas ten buvo konkretus atvejis,del vyr,kvepalau ir man tas atvejis panashus i atvejis su varle  wub.gif  ir ten ir ten (as taip galvoju) vyras stengesi ir tikrai nenupirko bele ka..kaip jau sakiau,gal del to bendradarbio,gal ta zmona labai apsidziauge ir pagalvojo,kad visos moterys bus 9 danguj del sitos varlytes.bet..nelabai kas pastebejo,nera svarbu ,kad stengesi,ieskojo,,faktas ,kad nepataike..as turbut blogai aiskinu,todel ir galima pagalvoti,kad siandien sakau taip,o rytoj kitaip smile.gif

Negi čia man pasirodė? g.gif Nes pirmąjame poste jūs išsijuokėt iš to, kas kad dovaną dovanoja iš dūšios, bet ji vis tiek gali būti netikusi. O paskui jau kalbate kitaip. Ai, tiek to irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina-i @ 2009 12 22, 08:25)
dar pagalvojau apie viena dovana...
man padovanojo cekiuka 50lt i parduotuve,kurioje kainos prasideda nuo 200-250lt(bet man patiko preke virs 300lt  doh.gif  kurios po 250lt ne mano skonio) , bet nelabai dabar rasciau tuos 200lt,o galioja cekas iki vasario pabaigos  ax.gif  abejoju,kad po 2men turesiu 200lt kuriuos galeciau palikt sitoj parduotuvej,nes be sitos prekes gyvenau kazkaip iki siol ir dar gyvenciau 100metu  unsure.gif
kaip galvojate,ar gera sita dovana? t.y ar apgalvota?
iskart atsakau toms,kurios pasakys "e,girdi,tu ishvis padekok,kad kazka gavai"  biggrin.gif  as tikrai dekoju  drinks_cheers.gif

Čia tikrai negražiai paiselgta schmoll.gif Jei nepanaudosit specialiai laikykit tą čekį matomoj viejot kad žmogus atėjęs pamatytų, ir kai paklaus ar dar nepanaudojot sakykit neturiu laisvų 300 litų kad damest.Gal susimąstys tada, nes įsižeist tikrai nėra čia ko- gėda tik tam žmogui turi būt.
Atsakyti