O apie pasakyma kokias dovanas dovanoti, pasakem mociutei kad visai nieko butu paspirtukas, nu jinai ir nupirko, vyresniems vaikams kur vazinetis su dvejais ratais-maziukams yra su trijais ratasi, kad nenukristu, nu tai ir guli kampe, nes vaikas jo net dorai pakelti negali .
Man ziaurus atvejis yra visi tie virtuviniai rinkiniai mergaitems, puodai puodeliai, turim tris setsu kiekviename apie 60detaliu, mano brangioji ismeto po kambari ir nezaidzia , kambarys kaip pokaro, esu uzsiminusi ir tevam ir kuminam kaip sunku su tokiais zaislais, ir ka jus manot vel gavom
O apie pasakyma kokias dovanas dovanoti, pasakem mociutei kad visai nieko butu paspirtukas, nu jinai ir nupirko, vyresniems vaikams kur vazinetis su dvejais ratais-maziukams yra su trijais ratasi, kad nenukristu, nu tai ir guli kampe, nes vaikas jo net dorai pakelti negali .
QUOTE(Beža @ 2011 11 14, 15:17)
Dar dabar namie guli maišas palėpėj pilnas su pliušiniais žaislais,vaikams jie visai nerūpi 
Visikai sutinku iskur ta mada su tais minkstais zaislais. Visikai nezaidzia su jais. Bandysiu iskist i darzeli. Manau geriausiai kudykiams nesti pinigais arba pampersais. Vaikams reikia klausti pas teveliu.
Mano vaikams vis atnesa maisais saldainiu, tai suvalgo po viena visa kita kai niekas nemato ismetu i siuksliu deze, va tokia ir diplomatija
QUOTE(gegne2 @ 2011 11 22, 13:09)
Visikai sutinku iskur ta mada su tais minkstais zaislais. Visikai nezaidzia su jais. Bandysiu iskist i darzeli. Manau geriausiai kudykiams nesti pinigais arba pampersais. Vaikams reikia klausti pas teveliu.
Mano vaikams vis atnesa maisais saldainiu, tai suvalgo po viena visa kita kai niekas nemato ismetu i siuksliu deze, va tokia ir diplomatija
Nezinau ar taip supratau..Jus saldainius ismetat?
Jei tik gaunu netinkama,arba jau turima dovana,nuvykstu i parduotuve ir pakeiciu ant kazko kito ir ner jokios problemos.
QUOTE(DijaDeima @ 2011 11 29, 01:10)
Jei tik gaunu netinkama,arba jau turima dovana,nuvykstu i parduotuve ir pakeiciu ant kazko kito ir ner jokios problemos.
O tai jum dovanoja dovaną kartu su pirkimo kvituku?
QUOTE(gegne2 @ 2011 11 22, 13:09)
Visikai sutinku iskur ta mada su tais minkstais zaislais. Visikai nezaidzia su jais. Bandysiu iskist i darzeli.
Palaukit iki kokių 5-6-7 metų- prisireiks būtent minkštų žaislų. Maniškis jau 9-erių, o dar su jais miega... ir dar prašo, kad nupirkčiau, jei kokį simpatišką pamato...
Minksti zaislai tik dulkes renka, maniske nezaidzia, na, nebent tas zaislas koki garseli leidzia, bet vietoj minksto zaislo geriau sokolada dovanoti:)
QUOTE(Akvilchikas @ 2011 12 01, 16:36)
Minksti zaislai tik dulkes renka, maniske nezaidzia, na, nebent tas zaislas koki garseli leidzia, bet vietoj minksto zaislo geriau sokolada dovanoti:)
Pritariu jums kad labai surenka dulkes
mes lyg ir negavom nereikalingu. dauguma pinigeliu duodavo,nes zinojo,kad tevai labiau zino,ko maziukams reikia. kai gavom antra vonios termometra,tai draugei padovanojau