Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

Na man pati nevykiškiausia dovana, tai pinigai. Juk pats paparasčiausias ir atmestiniausias dalykas.

Neseniai buvo mano dukrytės gimtadienis ir vienas iš svečių jai padovanojo karoliukus. Na karoliukai kaip karoliukai panelei patinka puoštis, jei nepasakyta tos dovanotojos frazė doh.gif doh.gif : " Na kaip man jie patiko,. kokie jie man mieli buvo ir kaip aš juos nešiojau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif .
Na jau geriau nebūtų prasižiojus. Nesuprantu , tai ką jai buvo sunku suvert naujus, tuo labiau , kad pati juos verinėja
Atsakyti
O pas mus pliušiniai žaislai tai gėris... Matyt nuo vaiko priklauso.
Aišku tenka praretinti jų gretas, bet visi yra labai mylimi tongue.gif

Labiausiai netikusi dovana vaikui (apie 2 m) buvo saldainiai su ... likeriu....
Na vaikų turi ir ne vieną, todėl niekaip nesupratau kaip sugalvojo tuos saldainius su likeriu atnešti...
Teko po to iš vaiko vilioti manais į kitus saldumynus. Jau mandagi nepasirodžiau doh.gif
Atsakyti
mane tai nervina, kai visokius paveiksliukus ant sienos dovanoja.. kur man juos po to sukišti? sodo tai neturiu, kurio namelio sienas nukabinėti galėčiau doh.gif
Atsakyti
Na, is panasios serijos - siemet gimtadieniui nuo vyro tevu gavau siaudini na.... BAUBA. nei ten lelyte, nei kaip tradicinis lietuviskas "sodas"... jetus, su vyru visus namus apejom ir neradom, kur padet.... o vyro tevai gi lankosi pas mus gan daznai... doh.gif

zodziu - siaip stengiames jei rengiam ar gimtadienio svente, ar siaip svente, tai sveciams uzsiminti, kad to ir to butu gerai dovanu arba to ir to atsinesti ( pvz nesineskit maisto, neskites vyno; dovanokit dovanu cekiukus butent tos parduotuves, nes ten esam kai ka nusiziureje).. tai labai dideliu "kaktusu" jau kuris laikas isvengiam. na, gaunam rubeliu ne pagal dydi ar sezona dukrytei, bet graziai kazkam perleidziam ir viskas. Zaislus irgi - na, ta diena lai dukra pazaidzia musu priziurima, o paskui jie ramiai iskeliauja pirma i garaza, paskui labdarai ar kam is pazistamu, kam tai pasirodo naudinga....
Atsakyti
Prisiminiau ir as viena dovana nuo anytos...siaip musu skoniai panasus, tad dazniausiai pataiko, bet kas jai sove takart i galva vienas Ponas Dievas tezino:D kiekvienais metais anyta atostogauja pas savo dukteri Prancuzijoj, tai berods pernai lauktuviu man parveze toki plastikiniu priklijuojamu nagu rinkinuka kartu su klijais lotuliukas.gif toki kaip is kiosko, su kiciniais rastais. Ir iteike sakydama: 'gal i baliu kur eisi, pasipuosi'. Siaip as savo nagais nesiskundziu ir juokingiausia, kad anyta ne karta juos gyre, kad va, atseit kokios grazios formos, naturalus lotuliukas.gif todel takart dovana is karto atsidure siuksliu kibire:)
Atsakyti
pas mus tai priimta dovanoti cekius arba grynuosius tai neteko nusivilti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2012 08 21, 13:52)

Labiausiai netikusi dovana vaikui (apie 2 m) buvo saldainiai su ... likeriu....
Na vaikų turi ir ne vieną, todėl niekaip nesupratau kaip sugalvojo tuos saldainius su likeriu atnešti...
Teko po to iš vaiko vilioti manais į kitus saldumynus. Jau mandagi nepasirodžiau  doh.gif

ką turėjo " po ranka" tą ir atnešė biggrin.gif ...žodžiu sutaupė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Echmėja @ 2012 05 13, 18:09)
o va as jau tokiu turiu man pati blogiausia dovana yra kvepalai,kvapo visiskai nepataiko,

pagal etiketą nedera dovanoti kvepalų drinks_cheers.gif
Atsakyti
alkoholiniai gėrimai.
Atsakyti
QUOTE(F @ 2012 10 20, 20:59)
alkoholiniai gėrimai.

jargutėliau doh.gif negi kas dar sumąsto MOTERIAI alkoholį dovanot alc.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Kai su mb pradėjom kartu gyvent tai jau per pirmas kalėdas iš kai kurių artimųjų (ypač pagyvenusių) prisirinkau indų, o jis kvepalų. Atėjo gimtadieniai - aš ir toliau gaunu visokias lėkštes, taures ir t.t., o jis kvepalus, sąsagas, skutimosi reikmenis ir pan...
Suprantu, kai tokie dalykai dovanojami abiem bendrai, nes juk abu jais naudojamės, o ne kai vyras gauna dovaną sau, o moteris - namams. Šiaip kol kas man tik juokingos tokios situacijos (vis grasinu, kad neduosiu iš SAVO indų valgyt ir gert lotuliukas.gif ), bet kai pagalvoju, kad jei taip visą gyvenimą? doh.gif. Nes kai permetu savo gimines ir artimuosius tai tikrai, moterys labai dažnai gauna visokias keptuves ir servizus, o vyrai tik kvėpinasi, skutasi, puošiasi, vėl kvėpinasi... Juk retai kam šauna į galvą vyrui padovanot keptuvę...tarsi jiems keptuvės nereikia bigsmile.gif

Taigi, kodėl tokios bendro naudojimo dovanos dovanojamos būtent moteriai? Ar pačios gaunat tokių dovanų? Ar džiaugiatės, nesijaučiat truputį nuskriaustos? Ar čia man vienai "abydna"? blush2.gif Ar dovanojat pačios tokius dalykus?
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 11 22, 11:23)
Taigi, kodėl tokios bendro naudojimo dovanos dovanojamos būtent moteriai? Ar pačios gaunat tokių dovanų? Ar džiaugiatės, nesijaučiat truputį nuskriaustos? Ar čia man vienai "abydna"?  blush2.gif Ar dovanojat pačios tokius dalykus?

as tai atsiklausiu ka zmogus noretu gauti. Ir tikrai jausciausi nuskriausta, jei vyrui dovanos JAM, o man dovanos NAMAMS.
Pamenu, kaip viena bendradarbe liejo darbe sirdgela, kad vyras jai jubiliejaus proga saldytuva nupirko ir nesuprato kodel ji neapsidziauge. Kaimynas savo zmonai skalbimo masina nupirko, tai ta irgi nebuvo ypac suzaveta, nors daiktas kaip ir reikalingas. Kazin ar kuris vyras labai apsidziaugtu, jei gimtadieniui nuo zmonos gautu orkaite ar kilimeli prie duru.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 10 21, 18:39)
jargutėliau  doh.gif negi kas dar sumąsto MOTERIAI alkoholį dovanot  alc.gif

Manau priklauso nuo to kaip tas alkoholis pateiktas g.gif . Esu gavusi laaabai originaliai ipakuota brangaus vyno buteli, ir man tai pasirode labai gera dovana, dar dabar vel atgal supakavusi laikau, groziuosiu, laukiu progos.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2012 11 24, 20:27)
as tai atsiklausiu ka zmogus noretu gauti. Ir tikrai jausciausi nuskriausta, jei vyrui dovanos JAM, o man dovanos NAMAMS.
Pamenu, kaip viena bendradarbe liejo darbe sirdgela, kad vyras jai jubiliejaus proga saldytuva nupirko ir nesuprato kodel ji neapsidziauge. Kaimynas savo zmonai skalbimo masina nupirko, tai ta irgi nebuvo ypac suzaveta, nors daiktas kaip ir reikalingas.

Jomajo tai dovanos doh.gif .
Atsakyti