Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

QUOTE(Subjektyvi @ 2013 11 20, 10:22)
Vienai? Dar suprasčiau, jei du bilietai, bet vienas ir dar tokią dieną, tai kiek tame gerumo.

Dviems būtų buvę per brangu. Netaktiškai kažkaip.
Atsakyti
Pernai metais, kai laukiausi, musu seimos finansine padetis buvo nelabai gera, gyvenom kukliai, taupem pinigus vaikeliui. Atsitiko toks dalykas, kad mums prireike nusipirkti viena buitini prietaisa (negaliu rasyti koki, nes galiu buti demaskuota dovanotojo smile.gif ). Kazkaip is kalbos isejo ir apie savo planus pirkti ji pasakem vyro sesei. Sesers seima gyvena gana pasiturinciai, pinigai jiems nera problema, todel pati pasisiule, kad mums jie ta prietaisa padovanos, nes artejo vyro jubiliejus, o mes geriau uz tuos pinigus ka nors nupirktume vaikui. Nelabai norejom sutikti, nes vis tiek gauti brangias dovanas yra nemalonu... Bet sese labai itikinejo, kad cia gera ideja ir galiausiai sutikom. O kai gavom ta dovana buvom lengvam soke. Isrinko pati pigiausia ir pati prasciausia daigta is visos pasiulos, kurio puse funkciju nustojo veikti vos kelis kartus panaudojus... Jeigu mes perkames kazkoki daigta, tai apie ji paskaitom ir tikrai neperkam pigiausio varianto, nes norisi, kad daigtas tarnautu ilgai. As garantuoju, kad sese sau tokios kokybes prietaiso nei uz ka nepirktu, o mum tipo jau tiko... Jeigu gaili pinigu, tai kam tada is viso siulytis ji dovanoti? Su vyru tiesiog nusipirkom nauja toki, kokio norejom ir kuris puikiai tarnauja po siai dienai.
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2013 12 17, 13:07)
Pernai metais, kai laukiausi, musu seimos finansine padetis buvo nelabai gera, gyvenom kukliai, taupem pinigus vaikeliui. Atsitiko toks dalykas, kad mums prireike nusipirkti viena buitini prietaisa (negaliu rasyti koki, nes galiu buti demaskuota dovanotojo smile.gif ). Kazkaip is kalbos isejo ir apie savo planus pirkti ji pasakem vyro sesei. Sesers seima gyvena gana pasiturinciai, pinigai jiems nera problema, todel pati pasisiule, kad mums jie ta prietaisa padovanos, nes artejo vyro jubiliejus, o mes geriau uz tuos pinigus ka nors nupirktume vaikui. Nelabai norejom sutikti, nes vis tiek gauti brangias dovanas yra nemalonu... Bet sese labai itikinejo, kad cia gera ideja ir galiausiai sutikom. O kai gavom ta dovana buvom lengvam soke. Isrinko pati pigiausia ir pati prasciausia daigta is visos pasiulos, kurio puse funkciju nustojo veikti vos kelis kartus panaudojus... Jeigu mes perkames kazkoki daigta, tai apie ji paskaitom ir tikrai neperkam pigiausio varianto, nes norisi, kad daigtas tarnautu ilgai. As garantuoju, kad sese sau tokios kokybes prietaiso nei uz ka nepirktu, o mum tipo jau tiko... Jeigu gaili pinigu, tai kam tada is viso siulytis ji dovanoti?  Su vyru tiesiog nusipirkom nauja toki, kokio norejom ir kuris puikiai tarnauja po siai dienai.

Na gaila ištikrųjų,kad taip pasielgė,dovanodami pigų daiktą,tada geriau jau būtų visai nedovanoję doh.gif o čia gavosi ,kaip vos nepasityčiojimas verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Red Charm @ 2014 01 03, 21:40)
Na gaila ištikrųjų,kad taip pasielgė,dovanodami pigų daiktą,tada geriau jau būtų visai nedovanoję doh.gif  o čia gavosi ,kaip vos nepasityčiojimas verysad.gif

ne visada brangus daiktas yra kokybiskas ir negendantis, ir ne visada pigus daiktas prastai veikia ir greitai sugenda schmoll.gif Tai neteisinga ir manyti, jog kazkas tyciojasi, jei per ka sau ar kazkam kitam ne brangiausia daikta schmoll.gif

Kazkada man reikejo dulkiu siurblio, sunkiai tada buvo su pinigais, bet namie suo, tai negalejau issiverst. Pirkau pati pigiausia, koki tik radau mieste. Naudojau ji 8 metus. ir nesugedo. Tik dabar savo buta nuomoju ir siurblys uzrakintas sandeliuky tupi bigsmile.gif
Atsakyti
skaitinėjau temą ir prisiminiau, apie man nepatikusią dovaną. nors šiaip l.daug netikusių dovanų nepamenu, gal kai kurias tuo metu nevertinau.

žodžiu artėjo mano gimtadienis, buvau svečiuose pas draugą, kadangi buvau viena - pašniukštinėjau. ir... tadam... randu kvepalus, nauji, dėžutėje. tik kiek pamenu jie buvo be to permatomo popieriaus, kur dabar būna kvepalai dar supakuoti. pauostau lotuliukas.gif o siaube doh.gif koks baisus kvapas. toks moteriškas tradicinis kvapas. ir ką Jūs manote, per savo gimtadienį gaunu aš juos dovanų doh.gif doh.gif
dar gerai pamenu, mano geriausia draugė uosto ir sako: "kaip skaniai kvepia", nors tiksliai žinau, kad ji pataikauja tam žmogui.
tuos kvepalus berods perleidau mamai, va ji tai buvo l.patenkinta biggrin.gif

dar pamenu, kad tais anais laikais Kalėdų dovanos neatitikdavo norų, tai teko kelis kartus nusivilti. bet čia vaikystė ir anie laikai ax.gif

gaunu l.dažnai įvairiom progom rankšluosčius, bet jie juk ne visi vienodi, tai manęs nenuvilia, gal ne svajonių dovana, bet praktiška ir geriau nei "skanūs" kvepalai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pritariu kad kvepalus reikia dovanoti l.l.l.l.atsargiai
Atsakyti
Turėjau be galo taupią bendradarbę, nors jos atlyginimas ir nebuvo iš mažųjų, bet ji buvo iš tų, taupiųjų iš prigimties, tai per kitos bendradarbės gimtadienį ta taupioji padovanojo pusę buteliuko šampūno su pasibaigusiu galiojimo laiku, spėju, pusę šampūno sunaudojo, o likusį buvo gaila išmesti biggrin.gif

O aš nesu vien praktiškų dovanų mėgėja, bet man labai nepatinka žvakės, žvakidės, paveiksliukai ir statulėlės, na, kur jas dėti? Nebent kokį muziejų ar parodą atidaryti biggrin.gif
Atsakyti
Man tai ne dovanos labiausiai kliuva (panaudoto sampuno gavus dar nesu), bet atvirutes. Vaikiskos. Kaledu ar gimtadienio proga. Na, suprantu, drauge istekejo, vaika pasigimde, gal pati kiek suvaikejo, bet kuriu galu man, kuriai jau gerokia per 30, staiga pradeda siusti vaikiskas atvirutes??? Visad viena kita sveikinam su atvirutem, visad jos budavo pagal amziu, bet kai vaikai draugiu gyvenimuose atsirada, kazkaip pamirsta pacios kiek mums metu unsure.gif Nepatinka.
Atsakyti
4u.gif
Mociute,anukei,16 gimtadienio proga ziuronus padovanojo,tokius kioskinius.

Prieskoniu paciu aitriausiu,nors zino,kad nei tokiu nei kitokiu nenaudoja. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RŪGŠTYNĖ: 04 vasario 2014 - 15:30
pas mane jau dvi lentynos visokių niekučių pridėta
ir kur juos dėti g.gif
Atsakyti
jei lentynose laikot, tai zmones galvoja, kad jus juos kolekcionuojat, tai ir dovanoja. I stalciu! Arba isdalint.
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 02 14, 12:59)
pas mane jau dvi lentynos visokių niekučių pridėta
ir kur juos dėti  g.gif

mest lauk, jei nepatinka
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 02 15, 11:51)
mest lauk, jei nepatinka

jei bute gyvena, galima laiptinej ant palanges sudet. Kas nores - issidalins.
O kai ateini pas zmogu ir pamatai, kad visi kampai mazmoziais apkrauti, iskart kyla mintis, kad jam tos smotkes tiesiog labai patinka.
Atsakyti