QUOTE(night_ @ 2008 08 22, 15:13)
Tai gal reikėtų kokio kremuko matinį efektą suteikančio, o jei visai nedengia, gal laaabai jau mažai jos užsidedat ant veido? man nervinantis blizgesys išlenda tik per mmm, dabar kaip tik ir galvoju apie kokį matinį kremuką...

Turejau Avene su spalva tai susokdavo gabalais uzsitepus

QUOTE(Tučka @ 2008 08 22, 19:07)
Turejau Avene su spalva tai susokdavo gabalais uzsitepus
Idomu koks dar kremukas yra suteikiantis matini efekta (be spalvos ir ne Avene firmos) 

yra Garnier Pure Long-lasting shine control moisturiser, zydroj tubelej, jis spuoguotai, riebiai odai, tikrai gan ilgai matine oda lieka

QUOTE(Afterglow @ 2008 08 22, 17:30)
nepamenu straipsnio, nenorit - netikekit, man kas
o kad odai kenkia tai pritare ir kosmetologe kai pas ja dariausi veido proceduras, pagyre jog blakstienos tokios ilgos, tai pasakiau jog ricina naudoju, o ji sako: taip, blakstienoms ji labai gera, bet paciai odai-tikrai ne, sendina
beje, nuejau siandien i Eurokos ir apziurejau ta mineraline, tai visos spalvps tokios nenaturalios pasirode, tai per rausva, tai per oranzine, na manau nepirksiu
ir siaip tokia sausa, ta spalva negrazi...tai pirksiu arba Deborah, arba Bourjois 

beje, nuejau siandien i Eurokos ir apziurejau ta mineraline, tai visos spalvps tokios nenaturalios pasirode, tai per rausva, tai per oranzine, na manau nepirksiu

Na birios pudros bourjois, kuria turiu, tai irgi tik du atspalviai tera, bet ji tikrai nieko nemaskuoja, as ja dedu ant krempudros, kad matine oda padarytu ir tiek. Siaip nemanau, kad uz ja kuo prastesne yra essence, o dar kainas palyginus, tai bourjois neverta tokios kainos

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 23, 08:38)
Na birios pudros bourjois, kuria turiu, tai irgi tik du atspalviai tera, bet ji tikrai nieko nemaskuoja, as ja dedu ant krempudros, kad matine oda padarytu ir tiek. Siaip nemanau, kad uz ja kuo prastesne yra essence, o dar kainas palyginus, tai bourjois neverta tokios kainos
ir dar ne mineraline ji...Man idomiau butu catrice isbandyt, ten 4 atspalviai yra 

as Bourjois noriu ne birios o kremines, 10 hours sleep effect:) bet bijau kad nepilnai spuogelius uzmaskuos.. dar Deborah Color Copy domina, ta zymiai tirstesne, beveik putu konsistencijos, tai idomu ar neatrodytu kaip kauke

QUOTE(witchcraft @ 2008 08 22, 12:13)
siandien gal pasidazysiu, vnzo rasi mano nuomone cia siaip ar taip

QUOTE(Juxt @ 2008 08 22, 12:21)
aha, man ir patiko visai.

na zinokit tusas, kurio pakuote panasi i Dior Show - tikrai neblogas, kaip pirmam kartui tai super, tikiuosi patirstes ir bus dar geresnis
netepe, gerai uzsidaze, netrupejo, nealergizuoja, idomu kaip nusivalys

As is essence akiu seselius naudoju , tai tikrai
nei nubyra nei ka.. Visa diena laikos

QUOTE(fresh @ 2008 08 24, 04:52)
Nusipirkau Ibiza Lounge mėlyną lūpų blizgį, bet kažkodėl jis man visai nepablukina lūpų raudonio, kaip kai kurioms čia rašiusiom.
Bet šiaip labai patiko, gražiai bloza ir šaldomasis efektas malonus.

Man irgi is karto nenuima, bet po kurio laiko pabala, o jums taip nera?

Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2008 08 23, 22:40)
na zinokit tusas, kurio pakuote panasi i Dior Show - tikrai neblogas, kaip pirmam kartui tai super, tikiuosi patirstes ir bus dar geresnis
netepe, gerai uzsidaze, netrupejo, nealergizuoja, idomu kaip nusivalys

O ka jis daro? Ilgina, storina, atskiria ar kaip? Blakstienas dazo naturaliai ar ryskiai?