Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Dasha @ 2008 08 23, 22:40)
na zinokit tusas, kurio pakuote panasi i Dior Show - tikrai neblogas, kaip pirmam kartui tai super, tikiuosi patirstes ir bus dar geresnis good.gif netepe, gerai uzsidaze, netrupejo, nealergizuoja, idomu kaip nusivalys

ar apie šitą kalbi?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 08 24, 14:40)
ar apie šitą kalbi?
user posted image

aham, anoj temoj panos apie kita kalbejo, labai gyre, bet to nebuvo kai pirkau, tai sita emiau. ir biski pailgino ir patankino ir nesulipino. bet tikiuosi patirstes ir bus dar geresnis. mirksiukas.gif
Atsakyti
kažkur gyrė šitą, mačiau jo šepetėlis guminis (kaip max faktor masterpiece max)
user posted image
norėčiau kažkurį iš jų pabandyti arba šitą orandžinį arba lash mania mastau.gif
Atsakyti
as jau ir nusprendziau, kad sekantis mano pirkinys is essence bus tusas tik neapsisprendziu ar tas isgirtasis maximum definition ar toks berods violetinis, irgi su tokiu idomu guminiu sepeteliu (gaila nepamenu pavadinimo doh.gif , bet dabar, atrodo, jis kaip naujiena pristatomas yra) gal yra bandziusiu, galetu sulygint? smile.gif visada kazkaip apeidavau essence stenda, kol Jusu visu pagyru neprisiskaiciau mirksiukas.gif dziaugiuosi atradusi tokia pigia ir visai neprasta kosmetika ax.gif
Atsakyti
Na man asmeniskai catrice su guminiu sepeteliu niekuo nenusileidzia MF tusams, tai gal tas pats ir su essence, nemanau, kad verta pirkt brangesni, as tikrai nebepirksiu, tai mano didysis atradimas buvo thumbup.gif clap.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2008 08 24, 14:55)
nebera blizgesiuku melynu verysad.gif  oranzinis man nepatiko sad.gif paemiau rausma ,ziuresiu kaip bus

VCUP'e dar maciau viena melynaji, o man kaip tik oranzinis labiau patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 24, 08:24)
Man irgi is karto nenuima, bet po kurio laiko pabala, o jums taip nera? mirksiukas.gif

Visai ne. O po kiek laiko tau pabąla?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fresh: 25 rugpjūčio 2008 - 01:01
QUOTE(fresh @ 2008 08 25, 02:00)
Visai ne. O po kiek laiko tau pabąla?

Na mazdaug po 10-15 min mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai koks tusas is essence geriausias? As noriu , kad blakstienas ilgintu bigsmile.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien tusa Maximum Definition tai ryt jau isbandysiu ax.gif Dar buvo akcija perki dvi essence prekes ir trecia kainuoja tik 1ct., tai dar prigriebiau akiu piestuka. Tada pardaveje atnese toki krepseli, kad issirinkti ta trecia preke uz 1ct ir kaip manot ar ten ko nors gero dar buvo doh.gif Viskas jau buvo isrinkta, tai teko pasiimti kreminius seselius high shine ax.gif
Atsakyti
O prieziuros priemoniu stendas yra tik Akropolyje ar dar kur? unsure.gif Nes Akre tai nusiaubtas jis doh.gif
Atsakyti
Tai gal kuri is essence patars visdelto koki tusa geriau pirktis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 08 26, 09:50)
Tai gal kuri is essence patars visdelto koki tusa geriau pirktis?  ax.gif

galiu parašyti apie šitą atsiliepimus
user posted image
pirmiausia tai išgąsdino šepetuko dydis swoon.gif o ir pats tušas nepatiko, nežinau ką jis turi daryti (rašo ULTRA VOLUME) bet jis gal šiek tiek paiilgina (o norėčiau kad ir patankintų, nes balkstienos tokios tik susivelia, susiklijuoja, ir labai retos atrodo doh.gif nu dar tokio blogo nesu turėjusi, ir skystas jis man pasirodė verysad.gif
Atsakyti