Aš savo žgutą nėriau ant siūlo

QUOTE(reida @ 2008 10 02, 13:56)
BabyGrite, labai grazus
Gal schemute kartais turi sio grozio?
R.A. Grazu labai, man zalia spalva

R.A. Grazu labai, man zalia spalva

Veriu as ant siulo,o schemutes as neturiu,cia siaip paprastas zgutas is 7 karoliuku,as kazkaip sita ismokau ir dabar tik betkokiais rastais eksperimentuoju

QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2008 09 28, 15:39)
pirmas

QUOTE(Shangri La @ 2008 09 29, 17:50)
labai gražus turkinis

QUOTE(R.A. @ 2008 10 01, 00:04)
koks elegantiškas ir jaukus

QUOTE(chimera @ 2008 10 01, 08:38)
paskutinis

Rodau mamai suvertą vėrinį iš jaspių bei sidabro.

Vakar buvau vienoje karoliuku parduotuveje pas mus,ji uz dublino randasi,tai kai pamaciau panasiu verinuku kainas
,ten pardaveja pati veria,ir tokie paprastuciai
,o nei vieno kaina nebuvo zemesne nei 50-60
Tai kiek jus cia mergaites galetumet uzdirbt

BabyGrite, aš ta patį galiu pasakyt apie auskariukus. matos, kad rankų darbas. o kainos tikrai aukštos. na bet gal taip ir reik... gal čia mes labai jau nusipiginam

Na man tai kazkaip abidna,kad musu mergaites tikrai grazesniu ir kokibiskesniu darbeliu padaro,o kainos skirtumas nerealus
O kodel toms kurios prekiauja nepasidarius savo tinklapiu ir anglu kalba,manau kad atsirastu norinciu pirkti ir is kitu saliu,o juk nieko neprarandate

O kodel toms kurios prekiauja nepasidarius savo tinklapiu ir anglu kalba,manau kad atsirastu norinciu pirkti ir is kitu saliu,o juk nieko neprarandate

Koralas

Koralas

Tigro akis

Koralas

Tigro akis

Koralas ir tigro akis

laimasalt visi superiniai

Laimasalt, visi saunus, puikus
BabyGrite, gal todel ir btangus, kad musu pinigu santykis kitoks. Pas mus simta litu, o pas jus simtas euru.
Bet mintis anglu puslapiuka pasidaryti tai

BabyGrite, gal todel ir btangus, kad musu pinigu santykis kitoks. Pas mus simta litu, o pas jus simtas euru.
Bet mintis anglu puslapiuka pasidaryti tai