oi kiek prirašėt apie tą užbaigimą.... kiek žmonių, tiek nuomonių
aišku, kad nenoriu aš jokių metaliukų, bet jei jie labai neblizgės...
na manau už poros savaičių bus baigtos ir musiškė ir vaiko vonia, tada ir aš dėsiu nuotraukytes
QUOTE(driu @ 2008 09 11, 06:15)
na manau už poros savaičių bus baigtos ir musiškė ir vaiko vonia, tada ir aš dėsiu nuotraukytes 
patikekit manim, tikrai neblizges, dar galiu namuose nufotkint is arciau kaip atrodo jie
QUOTE(driu @ 2008 09 11, 08:15)
Neblizga jie, matiniai tokie...Nebent plytelės bus juodos, o užbaigimas su metaliuku, kuris baisiai krenta į akis. Beje kai būna užbaiginėjami plintusai, bent jau man gražiau tik su metaliuku
QUOTE(Stikline @ 2008 09 11, 08:10)
Neblizga jie, matiniai tokie...Nebent plytelės bus juodos, o užbaigimas su metaliuku, kuris baisiai krenta į akis. Beje kai būna užbaiginėjami plintusai, bent jau man gražiau tik su metaliuku 
vienoje vonioje plytelės baltos, o kitoje tokios truputį smėlinės, todėl manau, kad jie labai nekris į akis
QUOTE(driu @ 2008 09 11, 09:22)
vienoje vonioje plytelės baltos, o kitoje tokios truputį smėlinės, todėl manau, kad jie labai nekris į akis 
Tokiu atveju visiškai nesijaudinčiau
QUOTE(driu @ 2008 09 11, 07:22)
tai nera tada del ko jaudintis
Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2008 09 11, 07:23)
ačiū, ramiau lauksiu galutinio rezultato
Sveikutes, kaip tik siuo metu irgi isirengineju vonia. Kadangi MB nelabai moka klijuoti plyteles, tai ieskomes meistro. Gal galit pasakyk kokios dabar kainos uz 1kv.m. Na kad nepermoketume
Aciu is anksto
QUOTE(Daivuliau @ 2008 09 11, 07:44)
Sveikutes, kaip tik siuo metu irgi isirengineju vonia. Kadangi MB nelabai moka klijuoti plyteles, tai ieskomes meistro. Gal galit pasakyk kokios dabar kainos uz 1kv.m. Na kad nepermoketume
Aciu is anksto 
netingekit pora puslapiu atgal atversti ir pamatysit viska
Tai va, kad skaiciau viska nuo pradziu iki kokio vidurio ir niekur neradau jog apie tai kalbetumet
o pasirodo viskas gale buvo. Dekui
QUOTE(westa @ 2008 09 11, 08:39)
Nanda kaip tik šiandien kai prausiaus apžiūrėjau savo maišytuvą.. Jis JADO firmos.. visai buvau pamiršus, kad ten ėmiau kitokį .
.. bandysiu surast inete, kaip iš arčiau atrodo
radau, JADO Glance

patiko, kad vanduo per jį bėga ne viena, o keturiom srovelėm
radau, JADO Glance

patiko, kad vanduo per jį bėga ne viena, o keturiom srovelėm
ojei kaip fainai