O jau del klozetu ir kriaukliu nuspresta. Du vonios kambariai bus su Gustavsberg santechnika, o pagrindinis - Duravit. Tikiuosi neprasovem
Aidaja, uzsiminet apie Duschy... Kaip tik buvom ju duso kabinas apziureje. Kainos, tai labai patrauklios, bet jei sakot, kad kokybe nelabai... O ka rekomenduotumet del duso kabinu? Vidutinem kainom ir gera kokybe?
O jau del klozetu ir kriaukliu nuspresta. Du vonios kambariai bus su Gustavsberg santechnika, o pagrindinis - Duravit. Tikiuosi neprasovem
ojei kokių didelių sumų prisiskaičiau
Žinoma, kaina labai daug priklauso nuo pasirinktų medžiagų, bet dar nemažai prideda ir paruošimai- pvz bute gal užtenka plyteles pakeisti, o naujam name reikia ir šiltinimo, ir gipso, be to, nemaža dalis tenka meistrams. Mes nemažai sutaupėm nesamdydami meistrų
Labai gražu
Aš mąstau kokią gėlę pastatyti WC, nes ten daug vietos ir bus sienelė ar kažkas panašaus tarp wc ir skalbenkės
Jei yra langas, tai auga ne tik orchidėjos, galima bet kokias gėles auginti
QUOTE(westa @ 2008 09 17, 08:42)
parodysiu vaikų vonią.. dabar ji labiau išbaigta, yra veidrodukai, takelis.. norėjau vaikams šviesios vonios, su vaikiškom plytelėm, kurios tiktų ir suaugusiam vaikui.. taip atsirado vonioj jūriniai motyvai
Labai gražu
QUOTE(TUSINA @ 2008 09 17, 20:10)
o jei nera naturalios sviesos Neauga net paparciai Shishi dirbtinos geles tokios kokybes, kad nepalietus neatskirtum Tik vat nepasitikiu savo skoniu-vonia ir geles
Aš mąstau kokią gėlę pastatyti WC, nes ten daug vietos ir bus sienelė ar kažkas panašaus tarp wc ir skalbenkės
QUOTE(Will @ 2008 09 18, 10:01)
tai va klausimas buvo jeigu langas uzdarytas roletais visalaik ar tuomet tinka bet kokia gele...siaip vonioje man geles grazu, priduoda jaukumo
QUOTE(emrata @ 2008 09 18, 13:56)
tai va klausimas buvo jeigu langas uzdarytas roletais visalaik ar tuomet tinka bet kokia gele...siaip vonioje man geles grazu, priduoda jaukumo
Na, roletą, kai nesimaudoma, dieną, pvz, juk galima ir pakelti
Mes dabar su vyru sprendziam klausima koki dusa statyti, norim su giliu padeklu ir 90x90
Bet as noriu Ravak, jis kazkur 2000 su trupuciu, o vyras Duschy , zinoma kad jo siulomas tik 800Lt
Jis mane itikineja, kad tas pats ir Duschy irgi geri, bet man norisi Ravak, padekit man jam svariu argumentu sugalvot.
\beje o gal as irgi ne ka issirinkau
Bet as noriu Ravak, jis kazkur 2000 su trupuciu, o vyras Duschy , zinoma kad jo siulomas tik 800Lt
\beje o gal as irgi ne ka issirinkau
QUOTE(aidaja @ 2008 09 17, 19:11)
Dėl aukšto maišytuvo - kaip merginos ir minėjo, jei protingai leisi vandenį, nesitaškys (GB maišytuvai turi "protingo leidimo" funkciją, jį atidarius, nebus didžiausios vandens srovės, reikia specialiai kilstelti į viršų), nors jeigu derinsite Talis S su Laufen Living praustuvu, taškys neabejotinai, nes nors ir labai dailus praustuvas, bet labai nepraktiškas ir negilus. Bijau, kad taškyti gali ir su neaukštu maišytuvu.
Dėl GB dangos - tiesą sakant, nesu užsakiusi nei vieno wc su soft close dangčiu ar spec danga
Nes einamiausi variantai yra jau su dangčiais, o jie tik kieti, bet neturi soft mechanizmo funkcijos
Jeigu klientas klausia, kuo išskirtinis GB, visada galvoju taip pat - tiesiog dizainas, jei tinka, tai valio.
O apie Keramag, galbūt deklaruojama, kad tai vokiška santechnika, bet Lietuvos rinkoje tai tikrai nėra brandas ir gamintojas, kuris turi savo vietą. Nieko blogo negaliu pasakyti, nes nesusidūriau, na bet jeigu tavo vardo nemini nei gerai, nei blogai - tavęs visiškai nėra, o patikėkit, nesu per darbo metus su juo susidūrusi (gal per mažai mačiau:)). O kas liečia "pagaminta Vokietijoje", tai labai atsargiai, nes Duschy irgi yra "Švedijos" kompanija, tik gaminiai vargu ar ten gaminami, o ir skandinaviša kokybe nepasižymi
Linuse, na jau žmogutis įkompomuotas tai
Dėl GB dangos - tiesą sakant, nesu užsakiusi nei vieno wc su soft close dangčiu ar spec danga
O apie Keramag, galbūt deklaruojama, kad tai vokiška santechnika, bet Lietuvos rinkoje tai tikrai nėra brandas ir gamintojas, kuris turi savo vietą. Nieko blogo negaliu pasakyti, nes nesusidūriau, na bet jeigu tavo vardo nemini nei gerai, nei blogai - tavęs visiškai nėra, o patikėkit, nesu per darbo metus su juo susidūrusi (gal per mažai mačiau:)). O kas liečia "pagaminta Vokietijoje", tai labai atsargiai, nes Duschy irgi yra "Švedijos" kompanija, tik gaminiai vargu ar ten gaminami, o ir skandinaviša kokybe nepasižymi
Linuse, na jau žmogutis įkompomuotas tai
Na matai, dirbu toj srity, todėl už savo žodžius atsakau.
QUOTE(astisius @ 2008 09 07, 14:12)
Senai varvinu seile i sitas DK plytukes
astisius, kaip grazu
As irgi is pradziu sitas plyteles buvau nusiziurejus,bet kai pamaciau ju nauja VETRI kolekcija iskart persigalvojau.Dabar bus sampaniniu ir baltu derinukas.Kataloge nerealiai atrode,naturoj gal kiek blankesnes atrodo,bet bendras vaizdas turetu but
nes dekoras gana ryskus(o beto jau nupirktos ,tai turi patikt niekur nesidesiu
)
Labai panašus yra Laufen Alessi, arba keramago 500 by Antonio Citterio.
QUOTE(zebrina @ 2008 09 19, 14:16)
As irgi is pradziu sitas plyteles buvau nusiziurejus,bet kai pamaciau ju nauja VETRI kolekcija iskart persigalvojau.Dabar bus sampaniniu ir baltu derinukas.Kataloge nerealiai atrode,naturoj gal kiek blankesnes atrodo,bet bendras vaizdas turetu but
nes dekoras gana ryskus(o beto jau nupirktos ,tai turi patikt niekur nesidesiu
)
Labai gražios Vetri kolekcijos plytelės. Viską ėmėt Vetri kolekcijos - plyteles ir dekorus ar derinot iš skirtingų?
QUOTE(zujka @ 2008 09 19, 16:28)
Nius Laufen Alessi tai mano silpnybė dabar