QUOTE(MUDU @ 2009 09 12, 10:12)
Jus rasete apie save,neminejote jog visos
Vydūno mokykla irgi 10-metė ir ka ,yra panaikintų mokyklų,mokinių skaičius statiškiškai visuomet mažėjantis,gaila bet taip yra...Gimnazijos visada buvo alia prestižinės ,ir dabar manau tokiomis išliko,vien vardas ką reiškia
tačiau kol kas mums viskas gerai ir tikiuosi,jog pradinėse klasėse išvengsim nesusipratimų

tikrai nenorėčiau vaiko vežioti "kažkur"(net neturiu variantų kuri mokykla galėtų būti kita,jei jau kas....).Toks vaizdas ,kad abiejose ir Vydūno,ir Mažvydo mokyklose lankosi konfliktiniai vaikai,nes muštynes teko matyti ir prie vienos ir prie kitos
Keista,kad iš mūsų aplinkos žmonių baigusių šias mokyklas tikrai nėra tokių blogų atsiliepimų.Gal mes jau senesnės kartos esam
Mano mama baige Mazvyda,vien del to leido mane i ji.Taip pradines klases pirmieji metai,kiek pamenu buvo grazus,toliau bernai isdrasejo ir viskas isivaziavo,aciu dievui turejom gera aukletoja,kuri stovejo muru uzmus.Kai jau perejau i 5klase,vaje vaje..nenoriu net prisimint.Kodel neminejau kitu 4merginu,del to,kad ju taip ziauriai neliete ,kaip manes..Tiesa sakant esu pora kartu gavus ir nuo merginos-klasiokes..Bet taip gavus,kad oioioi.Ir spekit,kviete mus pas direktore (pirma karta)! Kadangi as nesijaucianti kalta,rekiu einam,o ta mergaite,ne neeisiu.Galiausiai nuejom,ir ka jus manot,as smulkesne,zemesne uz ja ir aplamai kuri ir verzesi eiti issiaiskinti,likau kalta,kad as ja sumusiau,ir nesvarbu,kad visos mano rankos buvo sudraskytos.Tai dar dabar pamenu,kai ta pacia diena atsiduriau ligoninej,gydytojas klause,ar cia taip nuo medzio,kai kritau sudraske man rankas,ne sakau klasioke.Tai gydytojas svelniai tariant buvo pasiurpes..
Zinot 20 metu atgal viskas buvo kitaip.Sitokio ziaurumo pas mokinius nebuvo.Nesakau buna visokiu tu kivirircu ,bet gal ne iki tokio lygio?Kad klupi ant zemes,ir mastai ,kaip cia dabar parejus namo.O buna ir taip,kad mastai,ai dar pagulesiu ant zemes,atsikvept reik..Kai perejau i gimnazija,kad ir sakot neva prestizine.Bet eina sau,koks lygis,iskart skirias..Mokinys visai nepazystamas truputeli primynes koja ,jau puola atsiprasyti,visi draugiski,sustabdysi paklausi,visa laika atsakys.Nors gimnazija ik keturmete,bet vieni kitus puikiai pazysta,toks tarsi bendras katilas,nesvarbu,kad yra atskiros klases.Atmosfera visai kitokia.Neduok ,Dieve,kazka ne taip padarysi,gausi ispejimus ir papeikimus,kuriu surinkus 3 tave ismes.Jau ne vienas uz viena konflikta priejusi prie mustyniu buvo iskart pasalintas..Va kur gyvenimas,kai mokaisi ir nebijai..ir jautiesi,kaip baltas zmogus..
Dar dabar,karts nuo karto tenka man pro Mazvyda praeit..Tai ir matau tuos baisiai nusiteikusius vaiku veidus..O ir prie mano akiu ne syki prisimuse buvo.Nesakau,kad gimnazijose neruko.Ruko,bet bent jau slepiasi..O cia,prie pat langu,ir ne tik ruko,bet ir pageria,ir dar narkotikiuko uzismeta.baisu