Įkraunama...
Įkraunama...

Mažvydo pagrindinė mokykla

QUOTE(MUDU @ 2009 08 28, 15:52)
Taip sakant kol savu kailiu nepatirsiu,nepamatysiu,t.y.kol vaikas nepasakys,kad "kažkas" vyksta,tol keliausim į šią mokyklą,jei tikrai taip kaip sakot yra blogai yra tam tikros institucijos ,kurios tikrai tvarką gali greit padaryti tarpe mokytojų,jei jau jie šiokie,tokie ir anokie ax.gif
ir dar iš senų laikų pamenu,kad klasėj visada buvo vienas pasmerktasis,deja toks gyvenimas ir taip buna,o kad kas pasakytu kodel cool.gif Jei jau taip atsitiktu jog butent manasis ,tikrai begsim kitur  ir nelauksim 3m,kaip kad Jūsų ax.gif

Oho tai musu klaseje,visos merginos buvo pasmerktos?Gerai skamba..As tai jusu vaikui linkiu sekmes,nes jei jis toks pats kaip ir as ir mano kiti pazystami,kurie nenori veltis i konfliktus,niekada nekels ,,hajaus'' tai varge,varge..sunku jam ten bus..net nezinot kiek per pastaruosius metus Mazvyde sumazejo mokiniu,o varge..o ir siaip,jau yra planai Mazvyda palikt desimtmete,manau suprantat del ko?Del agresyviu paaugliu,didelio skaiciaus pabegusiu mokiniu,del prasto mokymosi lygio..
Papildyta:
QUOTE(Murke @ 2009 08 31, 08:19)
O gal kas žino kurią valandą rytoj rugsėjo 1 šventė?

Pamenu,kai as mokydavausi tai budavo tradiciskai 10h.Siaip visada raso ant mokyklos duru.
Atsakyti
charizsma, pritariu jau, kad sumažėjo mokinių, tai tikrai , kad sumažėjo buvo trys 8 klasės beliko viena 9 klasė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Gitana~: 01 rugsėjo 2009 - 00:44
Pasireikšiu ir aš. Pradines klases prisimenu su nuostabiais prisiminimais. 5,6 klasę pratempiau... Ant tiek "užsigrūdinau",kad net netikėjau,kad kitur gali būti geriau. Perėjus į gimnaziją,pirmą kartą gyvenimo aš džiaugiausi,kad reikia eit į mokyklą. O Jūs neįsivaizduojat,kaip mane bandė sulaikyti.. Vienai mokytojai prasitariau,kad išeinu..Jin man pareiškė,kad būčiau anksčiau pasakius jog išeinu,būtų nevedę aukštesnio pažymio. kad tik manęs nepriimtų kitur. Per pamokos mokinių koliojimąsis su mokiniais buvo kasdienybė. Smirdanti nuo rūkalų klasė-taip pat. Ne kartą kolidoriuje esu gavus.. Ne kartą esu davus atgal.. Manot kasnors įvyko? Nieko. Paskambino tėvam,mano mama atėjo, kito berno ne. Ir kas iš to? Poto vistiek viskas liko taip pat.
Tokioje aplinkoje, labai greitai vaikas gali nueiti kitokiais keliais. Klasėje ant vienos rankų pirštų eidavo suskaičiuoti vaikus,kurie nerūko ir negeria per pertraukas.
Atsiminimai kuo blogiausi.
Mokytojai ne ką geresni,nes per triukšmadarius laiko gabesniem nėra..pastovus rėkimas..keiksmai....muštynės...suaugusiųju abejingumas.. Nemalonu prisiminti net.
Atsakyti
QUOTE(Pakvaisus @ 2009 09 01, 15:10)
Pasireikšiu ir aš. Pradines klases prisimenu su nuostabiais prisiminimais. 5,6 klasę pratempiau... Ant tiek "užsigrūdinau",kad  net netikėjau,kad kitur gali būti geriau. Perėjus į gimnaziją,pirmą kartą gyvenimo aš džiaugiausi,kad reikia eit į mokyklą. O Jūs neįsivaizduojat,kaip mane bandė sulaikyti.. Vienai mokytojai prasitariau,kad išeinu..Jin man pareiškė,kad  būčiau anksčiau pasakius jog išeinu,būtų nevedę aukštesnio pažymio. kad tik manęs nepriimtų kitur. Per pamokos mokinių koliojimąsis su mokiniais buvo kasdienybė. Smirdanti nuo rūkalų klasė-taip pat. Ne kartą kolidoriuje esu gavus.. Ne kartą esu davus atgal.. Manot kasnors įvyko? Nieko. Paskambino tėvam,mano mama atėjo, kito berno ne. Ir kas iš to? Poto vistiek viskas liko taip pat.
Tokioje aplinkoje, labai greitai vaikas gali nueiti kitokiais keliais. Klasėje ant vienos rankų pirštų eidavo suskaičiuoti vaikus,kurie nerūko ir negeria per pertraukas.
Mokytojai ne ką geresni,nes per triukšmadarius laiko gabesniem nėra..pastovus rėkimas..keiksmai....muštynės...suaugusiųju abejingumas..  Nemalonu prisiminti net.

Visu 100 % drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakvaisus @ 2009 09 01, 15:10)
Pasireikšiu ir aš. Pradines klases prisimenu su nuostabiais prisiminimais. 5,6 klasę pratempiau... Ant tiek "užsigrūdinau",kad  net netikėjau,kad kitur gali būti geriau. Perėjus į gimnaziją,pirmą kartą gyvenimo aš džiaugiausi,kad reikia eit į mokyklą. O Jūs neįsivaizduojat,kaip mane bandė sulaikyti.. Vienai mokytojai prasitariau,kad išeinu..Jin man pareiškė,kad  būčiau anksčiau pasakius jog išeinu,būtų nevedę aukštesnio pažymio. kad tik manęs nepriimtų kitur. Per pamokos mokinių koliojimąsis su mokiniais buvo kasdienybė. Smirdanti nuo rūkalų klasė-taip pat. Ne kartą kolidoriuje esu gavus.. Ne kartą esu davus atgal.. Manot kasnors įvyko? Nieko. Paskambino tėvam,mano mama atėjo, kito berno ne. Ir kas iš to? Poto vistiek viskas liko taip pat.
Mokytojai ne ką geresni,nes per triukšmadarius laiko gabesniem nėra..pastovus rėkimas..keiksmai....muštynės...suaugusiųju abejingumas..  Nemalonu prisiminti net.

Pradine iki 4klases,nes, 4klases nepamenu,teko praleist ligoninej doh.gif
Bet 100%. Nes auksine aukletoja buvo.Muru stovedavo uz mus paneles,kuriu klasej buvo vos 4..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charizsma: 02 rugsėjo 2009 - 18:31
QUOTE(charizsma @ 2009 08 31, 14:08)
Oho tai musu klaseje,visos merginos buvo pasmerktos?Gerai skamba..As tai jusu vaikui linkiu sekmes,nes jei jis toks pats kaip ir as ir mano kiti pazystami,kurie nenori veltis i konfliktus,niekada nekels ,,hajaus'' tai varge,varge..sunku jam ten bus..net nezinot kiek per pastaruosius metus Mazvyde sumazejo mokiniu,o varge..o ir siaip,jau yra planai Mazvyda palikt desimtmete,manau suprantat del ko?Del agresyviu paaugliu,didelio skaiciaus pabegusiu mokiniu,del prasto mokymosi lygio..

Jus rasete apie save,neminejote jog visos ax.gif
Vydūno mokykla irgi 10-metė ir ka ,yra panaikintų mokyklų,mokinių skaičius statiškiškai visuomet mažėjantis,gaila bet taip yra...Gimnazijos visada buvo alia prestižinės ,ir dabar manau tokiomis išliko,vien vardas ką reiškia cool.gif

tačiau kol kas mums viskas gerai ir tikiuosi,jog pradinėse klasėse išvengsim nesusipratimų cool.gif tikrai nenorėčiau vaiko vežioti "kažkur"(net neturiu variantų kuri mokykla galėtų būti kita,jei jau kas....).Toks vaizdas ,kad abiejose ir Vydūno,ir Mažvydo mokyklose lankosi konfliktiniai vaikai,nes muštynes teko matyti ir prie vienos ir prie kitos doh.gif
Keista,kad iš mūsų aplinkos žmonių baigusių šias mokyklas tikrai nėra tokių blogų atsiliepimų.Gal mes jau senesnės kartos esam g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2009 09 12, 10:12)

Keista,kad iš mūsų aplinkos žmonių baigusių  šias mokyklas tikrai nėra tokių blogų atsiliepimų.Gal mes jau senesnės kartos esam g.gif  blush2.gif

Mano mama baigė Vydūną,tai irgi be jokių blogų atsiliepimų. Aš pati baigiau gimnaziją,bet 8 metus mokiausi Mažvyde. Apie pradines klases tikrai,kuo geriausi atsiminimai. 4u.gif 4u.gif Na,5klasė dar pakenčiama irgi buvo smile.gif
Muštynės nemanau,kad pati didžiausia problema mokyklos(Aš apie Mažvydą). Patyčios, visokie pravardžiavimai-va kur didžiausia problema. Net tas masinis rūkymas,bėgimas iš pamokų ar mokymosi lygis,kai puse pamokos prarėkiama ištisai. Na tiek to, galbūt vaikas bus stiprus ir mąstantis,jog nenueitų tais keliais,jeigu tėvai sugebės nepražiopsot to momento(kaip mano mama,už ką esu jai labai dėkinga.) ir kai reikia sutrumpinti pavadėlį viskas bus gerai. Bet tikrai labai svarbu nepaleisti vaiko,nes patikėkit manim,ten ne nuo kokios 8 klasės prasideda,truputį anksčiau,kas yra tikrai baisu. O patyčios, kai yra vienas,du ar trys vaikai pasirenkami kaip "aukos".. Dažniausiai tai būna tie,kurie mokosi ar nesutinka gerti,rūkyti..neišdrįsta mokytojo pasiųsti toli toli ar gerai akių padraskyti atsikalbinėjimais. Bet aš labai gerai atsimenu,visas tas patyčias.gerai,kad nebuvau ta iš kurios tyčiojasi,bet aš nesutikau taip daryti kitiems..Dėl to prasidėjo nesąmonės,kad aš išduodu "draugus", "savo klasę" ir panašiai. O buvau tokia,jog už save stovėsiu ir niekas man neaiškins ką turiu daryti(gal paaugliškas noras prieštarauti,o gal principai,nežinau. smile.gif ) prasidėjo muštynės, aš gaunu,atgal duodu. Na,niekam nelinkėčiau to patirti. Ir finale kai atėjo mano mama,socialinė darbuotoja,direktorė,anos mergaitės mama net nepasirodė. Nu ir kas? Ir vistiek viskas taip ir liko..
Žodžiu,aš niekam neperšu savo nuomonės apie šią mokyklą. 4u.gif Mamytės, bet tikrai labai svarbu,bendraukite su savo atžalom nuo pat mažų dienų,nepraleiskite to laiko,kai vaikai tampa uždaresni ir nepasakoja.. Visada kartokite,kad už tai ką jis pasakys pats jo nebausite. Kad ir pasakys jog rūkyti pabandė. Labai svarbu,kad jis nebijotų su Jumis bendrauti,Jums pasakyti,pasipasakoti. Stebėkite,su kuo vaikas bendrauja,kokie draugai. Sėkmės Jums. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2009 09 12, 10:12)
Jus rasete apie save,neminejote jog visos ax.gif
Vydūno mokykla irgi 10-metė ir ka ,yra panaikintų mokyklų,mokinių skaičius statiškiškai visuomet mažėjantis,gaila bet taip yra...Gimnazijos visada buvo alia prestižinės ,ir dabar manau tokiomis išliko,vien vardas ką reiškia cool.gif

tačiau kol kas mums viskas gerai ir tikiuosi,jog pradinėse klasėse išvengsim nesusipratimų cool.gif tikrai nenorėčiau vaiko vežioti "kažkur"(net neturiu variantų kuri mokykla galėtų būti kita,jei jau kas....).Toks vaizdas ,kad abiejose ir Vydūno,ir Mažvydo mokyklose lankosi konfliktiniai vaikai,nes muštynes teko matyti ir prie vienos ir prie kitos doh.gif
Keista,kad iš mūsų aplinkos žmonių baigusių  šias mokyklas tikrai nėra tokių blogų atsiliepimų.Gal mes jau senesnės kartos esam g.gif  blush2.gif

Mano mama baige Mazvyda,vien del to leido mane i ji.Taip pradines klases pirmieji metai,kiek pamenu buvo grazus,toliau bernai isdrasejo ir viskas isivaziavo,aciu dievui turejom gera aukletoja,kuri stovejo muru uzmus.Kai jau perejau i 5klase,vaje vaje..nenoriu net prisimint.Kodel neminejau kitu 4merginu,del to,kad ju taip ziauriai neliete ,kaip manes..Tiesa sakant esu pora kartu gavus ir nuo merginos-klasiokes..Bet taip gavus,kad oioioi.Ir spekit,kviete mus pas direktore (pirma karta)! Kadangi as nesijaucianti kalta,rekiu einam,o ta mergaite,ne neeisiu.Galiausiai nuejom,ir ka jus manot,as smulkesne,zemesne uz ja ir aplamai kuri ir verzesi eiti issiaiskinti,likau kalta,kad as ja sumusiau,ir nesvarbu,kad visos mano rankos buvo sudraskytos.Tai dar dabar pamenu,kai ta pacia diena atsiduriau ligoninej,gydytojas klause,ar cia taip nuo medzio,kai kritau sudraske man rankas,ne sakau klasioke.Tai gydytojas svelniai tariant buvo pasiurpes..
Zinot 20 metu atgal viskas buvo kitaip.Sitokio ziaurumo pas mokinius nebuvo.Nesakau buna visokiu tu kivirircu ,bet gal ne iki tokio lygio?Kad klupi ant zemes,ir mastai ,kaip cia dabar parejus namo.O buna ir taip,kad mastai,ai dar pagulesiu ant zemes,atsikvept reik..Kai perejau i gimnazija,kad ir sakot neva prestizine.Bet eina sau,koks lygis,iskart skirias..Mokinys visai nepazystamas truputeli primynes koja ,jau puola atsiprasyti,visi draugiski,sustabdysi paklausi,visa laika atsakys.Nors gimnazija ik keturmete,bet vieni kitus puikiai pazysta,toks tarsi bendras katilas,nesvarbu,kad yra atskiros klases.Atmosfera visai kitokia.Neduok ,Dieve,kazka ne taip padarysi,gausi ispejimus ir papeikimus,kuriu surinkus 3 tave ismes.Jau ne vienas uz viena konflikta priejusi prie mustyniu buvo iskart pasalintas..Va kur gyvenimas,kai mokaisi ir nebijai..ir jautiesi,kaip baltas zmogus..
Dar dabar,karts nuo karto tenka man pro Mazvyda praeit..Tai ir matau tuos baisiai nusiteikusius vaiku veidus..O ir prie mano akiu ne syki prisimuse buvo.Nesakau,kad gimnazijose neruko.Ruko,bet bent jau slepiasi..O cia,prie pat langu,ir ne tik ruko,bet ir pageria,ir dar narkotikiuko uzismeta.baisu unsure.gif
Atsakyti
Charizsma,Pakvaisus,bet kokiu atveju ačiū už savo išsakytas mintis,ir potyrius šioje mokykloje.Vaiką nuo pat pradžių laikysiu ant "trumpo" cool.gif ,kadangi,kai jau 2kl su cigaretėmis namo žingsniuojama,man tai nesuvokiama,visada sakiau ir sakysiu,nori kažką išmėginti,mėgink namie,nesislapstyk,jei kas nepatinka,vyksta sakyk.Taigi turime pirmą "užkabinimą"-aukštaūgis yra,tai jau antrokėliai prikibo,kad gal antrus metus tave paliko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2009 09 15, 10:15)
Charizsma,Pakvaisus,bet kokiu atveju ačiū už savo išsakytas mintis,ir potyrius šioje mokykloje.Vaiką nuo pat pradžių laikysiu ant "trumpo" cool.gif ,kadangi,kai jau 2kl su cigaretėmis namo žingsniuojama,man tai nesuvokiama,visada sakiau ir sakysiu,nori kažką išmėginti,mėgink namie,nesislapstyk,jei kas nepatinka,vyksta sakyk.Taigi turime pirmą "užkabinimą"-aukštaūgis yra,tai jau antrokėliai prikibo,kad gal antrus metus tave paliko doh.gif

Stebekit,nes viskas nuo to ir prasideda.Nuo menkniekiu kurie po to isauga i dideles problemas.Gerai jei vaikas netyli.Bet,kai matysit ,kad nesako,nedrista,gedinas,ar prigasdintas,kad nesiskustu,kamantinekit.Tokiais atvejais vaikiukas ir jo elgesys pasikeicia iskart. Sekmes drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmokė šiandien parėjo apdraskytom rankom verysad.gif bendraklasė apdraskė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murke: 22 rugsėjo 2009 - 15:11
Čia a ar b klasėj?
Atsakyti