Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Mercilon

Sveiki,daktare!
6 men. vartoju Mercilon kontraceptikus.Per ta laika 2 kartus buvo ciklo sutrikimai,t.y. menesines prasidejo 1 savaite anksciau,nei baigiau gerti pakuote.Del ko tai yra? Ar tai nepadidina rizikos pastoti? Gal reikia pakeisti vaistus?
Aciu!
Atsakyti
Tokie sutrikimai gali būti,jei truputi nepakankama hormonų dozė.Tai visiškai nepavojingair,jei Jūsų nevargina vaistų galite nekeisti. Žinoma,jei tai kartosis nuolat,galbūt ir vertėtų pasirinkti kitą preparatą.O rizikos pastoti tai tikrai nedidina.
Atsakyti
Sveiki,
geriu merciloną, bet tik tam kad nebūtų tų cistų. Ar yra kažkokia alternatyva negerti tų KT ir kad neugtų cistos...Patarkite prašau..
Ir kodėl nuolat tai paaštrėja tai ne tas žuvies išskyrų kvapas..pavartoju Klion ir vėl tas pats..
Ir vakar po lyt. santykių truputį kraujo pasirodė..Niekad nebuvo..Kodėl??
Turiu žaizdelę, gal nuo jos? Dariau citologinį tyrimą viskas ok.
esu nevilty siaubingoj cry.gif
Atsakyti
Jei iš tiesų labai sutrikusi kiaušidžių funkcija ir susidaro nemažos(5 cm ir didesnės)cistos,nepraeinančios kelis ciklus,tuomet alternatyvos šiam gydymui gal ir nėra.Tačiau tikrai galite pabandyti nebegerti KT,sveikai gyventi,sveikai maitintis sureguliuoti darbo ir poilsio režimą ir stebėti kiaušidžių būklę.
O nemalonaus kvapo išskyrų tirai nederėtų gydyti pačiai. Jei tai nuolat kartojasi,būtini nuodugnesni tyrimai.
Kraujas po lytinių santykių galėjo pasirodyti dėl pakitimų gimdos kaklelyje,tačiau jei jums atliktas onkocitologinis tyrimas,nerimauti tikrai nėra pagrindo.
Atsakyti
Pries du metus pradejau vartoti KT Mercilon, jas man patare ginekologe. po vieneriu metu nutraukiau nes isvaziavau i uzsieni. 2005m vasara 4men. vel pradejau varoti KT, po to vel nutrauliau. dabar vel noriu pradeti vartoti, ar galiu vartoti, ar bus jos tokios pat veiksmingos?
Atsakyti
Taip, galite. Tikrai bus veiksmingos.
Atsakyti
ar šie vaistai Norbactin, trichopol,5-nok ir betadine žvakutės gali susilpninti mano geriamų kontraceptikų Mercilon poveikį?
ačiū
Atsakyti
Taip, gali. Jų gėrimo metu, ir dar savaitę saugokitės papildomai.
Atsakyti