Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos

QUOTE(amazonke @ 2008 12 04, 09:28)
Sveikos mergaites,

Prisijungsiu ir as prie jusu kovos su tuo siaubu celiulitu  box.gif...as taip pat daug ka isbandziau, nusipirkau Cellules aparaciuka ir su juo masazavausi...taciau nusprendziau, kad pirmiausia reikia pavaiksciot i masazus nuo celiulito su Starvac aparatu (eisiu 10 kartu, jau 4 buvau  ax.gif  ). Ir galiu pasakyti po 4 kartu masazo efektas labai puikus, duobuciu plika akimi ant koju jau nebesimato  thumbup.gif ...na o kai baigsiu visa kursa, eisiu tik karta i menesi pas masaziste, o profilaktiskai pasimasazuosiu su savo puikuoju aparaciuku, kuriuo esu labai patenkinta  mirksiukas.gif . Taigi linkiu ir jums visoms panaikinti ta bruda...o va del striju, tai gaila, kad ju islaikinti negelima  schmoll.gif ...

o kiek mazdaug tokio 10 kartu kurso kaina? smile.gif
Atsakyti
As i masazus einu karta i savaite. Vienas kartas man kainuoja 45 litukai. Tai 10 katu kainuos 450lt. Bet kai reikia i savaite tik 45 sumoket, tai taip nesijaucia ax.gif ...o su Cellules aparaciuku...veikimas tai toks pats beveik, bet ejau tik del to, kad kojas ismasazuotu profesionali masazuotoja, o as tik po visko galesiu profilaktiskai pasimasazuoti. Be to paciai masazuotis uzpakalio dali, labai nepatogu doh.gif , reikia nebent gimnaste but rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(amazonke @ 2008 12 05, 08:53)
As i masazus einu karta i savaite. Vienas kartas man kainuoja 45 litukai. Tai 10 katu kainuos 450lt. Bet kai reikia i savaite tik 45 sumoket, tai taip nesijaucia  ax.gif ...o su Cellules aparaciuku...veikimas tai toks pats beveik, bet ejau tik del to, kad kojas ismasazuotu profesionali masazuotoja, o as tik po visko galesiu profilaktiskai pasimasazuoti. Be to paciai masazuotis uzpakalio dali, labai nepatogu  doh.gif , reikia nebent gimnaste but  rolleyes.gif .

kokiam mieste eini? as ir lb noreciau tik dar neapsisprenciu kur eiti... ir koki masazavimo buda pasirinkti g.gif
Atsakyti
na nuejau i camelijos vaistine,tu mumijo tai viena is vis nera tokiu girdejus,o kita pasake pas mus nebuna vaistinese,tai kur dar buna be vaistiniu?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 05, 15:45)
na nuejau i camelijos vaistine,tu mumijo tai viena is vis nera tokiu girdejus,o kita pasake pas mus nebuna vaistinese,tai kur dar buna be vaistiniu?

internetu galima uzsakyt bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2008 12 05, 19:15)
internetu galima uzsakyt  bigsmile.gif  bigsmile.gif

o kokiam puslapi?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 05, 19:32)
o kokiam puslapi?

cia
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2008 12 05, 19:36)

o kur tu ten matai?man rodo kad nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 05, 19:50)
o kur tu ten matai?man rodo kad nera g.gif

jau radau
prisisakiau is cia visokiu dalykeliu,nuo celiulito,striju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 05 gruodžio 2008 - 22:18
Pabandykit medus + kava,labai geras skrabas,jei neturit medaus tada su duse zele sumaisykit kava,ne tirscius,o tiesiog paprasta kava thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2008 12 05, 14:19)
kokiam mieste eini? as ir lb noreciau tik dar neapsisprenciu kur eiti... ir koki masazavimo buda pasirinkti  g.gif

Sveikute, Kaune as einu. Jei sudomino i az galeisu parasyti kur smile.gif...kad neprisikabintu del blush2.gif reklamos
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2008 12 03, 05:36)
as viska puikiai suprantu,kad stebuklu nebuna,bet kam tada zadet???  g.gif cia jau neteisinga klientes atzvilgiu  unsure.gif nemanot?????  g.gif
man buvo pazadeta,kad jau po pirmuju masazu oda stangres ir apimtys mazes...o to nesulaukiau net po 5seansu  schmoll.gif

Prasau pasakykite, o tam skrabui ar kaip ten jis tiks jurine stambi druska (tik tokia naudojame, akmens druskos nevartojame), jei ne tai kokia tiksliai tiktu ir kur gauti, Ir dar, man po gimdymo ir maitinimo krutimi labai pakrito svoris: pilvas grazutis paliko, su slaunimis taip pat viskas tvarkoj, bet uzpakaliukas nukentejo: nelygus ir striju pilna, oj kaip negrazu, kreminuos kas kart itrindama medetku-apelsinu aliejais ir TBS melyniu sviesto bonka sutepiau,ta oda lyg ir standri, bet tokia nevientisa, nu nemoku paaiskint, gal ka supratot, gimdziau pries pusantru metu, patarkit, prasau mirksiukas.gif
Atsakyti