Bet vis del to kaip tiek kremai visokie, kur reklamuoja
Reikes ir man pabandyt tuos kavos tirscius
nes ir pas mane ant slaunu yra to nelemto celiulito
ar verta pabandyt?
Bandau molio ir juros dumbliu ivyniojimus namie darytis. Kol kas tik 4 kartai, bet oda stangresne, kelnes laisvesnes pasidare.
QUOTE(Nude @ 2009 01 06, 08:04)
Bandau molio ir juros dumbliu ivyniojimus namie darytis. Kol kas tik 4 kartai, bet oda stangresne, kelnes laisvesnes pasidare. 
o koki perki???
as naudojau Geomar su saldanciu poveikiu,bet brangokai gaunas,tai perku dabar rusiska,irgi neblogas,tik nesaldo
QUOTE(egliukas28 @ 2009 01 05, 22:28)
o kaip tie kremai kur yra visokie L'OREAL-as jie kuo nors naudingi?
Man atrodo, kad ne tiek kremukai padeda, kaip masazhas kai trini i kuna krema
QUOTE(mila4ka @ 2009 01 06, 11:16)
Man atrodo, kad ne tiek kremukai padeda, kaip masazhas kai trini i kuna krema
O i bet koki kremuka kuri naudoji, labai faina pora lashu rozmarino eterinio aliejaus ilashint. Jis stangrina oda, padeda atsikratyti striju ir pan. 
as nemaciau niekur pirkti rozmarino eterinio aliejuko pirkt
kur jo yra???vilniuj pvz
QUOTE(*B.A* @ 2009 01 06, 12:17)
as nemaciau niekur pirkti rozmarino eterinio aliejuko pirkt
kur jo yra???vilniuj pvz
kur jo yra???vilniuj pvz
Ash perku "Shirdazholes" vaistineje, Pelesos g.7. Taip pat yra akropolyje, parduotuveje "Lotosu jura", VCUP'e.
Bet shitoj vaistinej aliejukas yra pigiausias, be to ten dar daug ivairiu "gamtos dovanu" yra
gal kas bandet evelin produkcija anticeliulitini krema, anticeliulitinius pleistrus ir biusto standikli? 
gavau dovanu per kaledas ir idomu, gal kas nors jau isbande?
gavau dovanu per kaledas ir idomu, gal kas nors jau isbande?
QUOTE(mila4ka @ 2009 01 06, 11:35)
Ash perku "Shirdazholes" vaistineje, Pelesos g.7. Taip pat yra akropolyje, parduotuveje "Lotosu jura", VCUP'e.
Bet shitoj vaistinej aliejukas yra pigiausias, be to ten dar daug ivairiu "gamtos dovanu" yra

aisku,dekui uz info
QUOTE(*B.A* @ 2009 01 06, 10:51)
o koki perki???
as naudojau Geomar su saldanciu poveikiu,bet brangokai gaunas,tai perku dabar rusiska,irgi neblogas,tik nesaldo
Perku Droge, rusiskas molis melynoje pakuoteje.
QUOTE(Nude @ 2009 01 06, 12:38)
Perku Droge, rusiskas molis melynoje pakuoteje.
aha,as irgi toki naudoju
QUOTE(Nude @ 2009 01 06, 09:04)
Nude, o kaip darai ta ivyniojima?
QUOTE(bitute737 @ 2009 01 06, 13:38)
as tai issitepu moliu ir apsivynioju maistine plevele....