[quote=VP tetis,2004 03 15, 12:45]
TAI DABAR JAU NEISSISUKSI SAKYK KA DOVANOT..MANO VYRISKIS pYpKIU KOLEKCJA TURI...TOKIU DOVANU KAIp DRABUZIAI ApSKRITAI NEpRIpAZYSTA...TUALETINIUS VANDENIS pERKA pATS ARBA AS JAM pERKU BET TIK VIENUS JIS MEGSTA...IS KANCELIARINIU pREKIU JAU KRUVOS NAMIE GULI...TAI KA pADOVANOTI...

[/quote]
Nu ir neissisukinesiu

aisku daug nuo pinigeliu sumos priklauso, nuo uzimamu pareigu (bedarbiui ir cekis is maximos tiks), pomegiu ir net zalingu iprociu. Nieko nezinodamas, siulyciau i "DORADO" uzlekt. Labai jau originaliu dalykeliu rasi. Jei Tavo vyras pvz. dviratininkas, gali laikrodi- dvirati dovanot (ten tokiu daug). Aisku peleniniu Jusu namuose apstu?! O tai ten ju ivairiu, labai kokybisku rastum. Jei parasytum apie vyra daugiau, tai daugiau pasiulyciau

DARAUSI PANASUS I MOTERIS
[/quote]

Nieko nuostabaus...juk supermamoj "sedi"...
Papildyta:
QUOTE(Sara @ 2004 03 15, 13:14)
enigma, tik tu zinai savo vyro silpnybes ir pomegius, tik tu pati gali nuspresti kas ji prazdziugintu...
pavyzdziui maniskis labai apsidziaugtu, gaves kompiuteriniu zaidimu ar vaira su pedalais (tiems patiems zaidimams)...dar apsidziaugtu valtimi ar meskere (nors proga pazvejoti jam karta du per metus, bet taip akys ziba zveju skyriuje...
dar labai nudziugtu gaves apatinio trikotazo, nes supleses kojines- linkes jas ismesti...
laabai nudziugtu gaves futbolo ar krepsinio kamuoli, nes zaidzia kaip patrakes - ypac futbola megsta...
ir t.t.t...
mano sesers vyras va norejo naujo albumo kolekcinems monetoms...
o mano tetis niekada nmesako , ko jam reikia- na jam nieko ir netruksta, va tada ir problema.... kai zmogus be labai didelio pomegio ir su visais patenkintais poreikiais...
Kaip vyras pasakysiu- Senai svajoju apie dideli dideli puzzle.... ett.....
Viliuosi kada nors išsipildys....