Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienių dovanos

QUOTE(GeeGee @ 2010 04 22, 23:37)
Sveikos,

gal būtumėte tokios geros ir patartumėte, ką padovanoti būsimai 18metei? Norėtųsi kažko originalaus ir mielo.. Tik va fantazija apleidusi mane 4u.gif

Aš 16 metei dovanojau fotosesiją, be galo patenkinta, ir viena forumietė Kaune 180 ima, nuotaukos superinės, atsiminimas visam gyvenimui.
Atsakyti
Taip dariau savo draugei gimtadienio proga, gal kokia mintis ir jums kils. Draugei suėjo 22 metai, tai į papuoštą dėžę sudėjau 22 daiktus, ant kurių buvo juostele pririšta atvirutė su palinkėjimais, pvz.: ant šokolado - linkiu, kad gyvenimas butu saldesnis, ant kavos - kad gyvenimas butu skanesnis, ant rankšluosčio – linkiu, kad surastum tokį žmogų, kuris sugertų visas tavo blogas nuotaikas ir jas paverstų geromis, ant besišypsančio puodelio – linkiu, kad kas ryt tau šypsotųsi bent vienas veidas, ant šokoladinio kiaušinio – linkiu, kad visad turėtum iš ko ryte išsikept kiaušinienę... daiktus galima parinkt pagal žmogaus pomėgius ir prigalvot visokiausių palinkėjimų rolleyes.gif Draugė labai džiaugėsi tokia dovana thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O! Fotosesija tai tikrai išliks amžiams - vertinga dovana. Norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
O ziurekit ka padovanoti 7 metu berniukui su gimtadieniu bet labai ispudingo bet nebrangaus ax.gif
Atsakyti
Važiuosiu aplankyt draugės į užsienį ir dalyvausiu jos gimtadienio šventėj. Daugiau nei 10 metų ji buvo mano geriausia draugė, bet pastaruosius du mažai tebendravom. Nebežinau, ką jai padovanot, nes net neįsivaizduoju ko dabar jai galėtų trūkt ir kas pradžiugintų. Na, dabar jos finansinė padėtis gerokai geresnė nei mano, tad negaliu padovanot kažko, ko ji negalėtų sau leisti. Norėčiau padovanot kažką nebanalaus, nuoširdaus, bet ne smulkmenėlių kurios išsimėtys, o ką nors kas primintų mūsų draugystę.

Kaip manot ar labai banalu būtų kokių skoningų sidabrinių papuošaliukų su gintariukais? Galvoju gal išgraviruočiau ką nors ant apyrankės, pagaminčiau dėžutę jiems sudėt.
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2010 05 27, 18:46)
Važiuosiu aplankyt draugės į užsienį ir dalyvausiu jos gimtadienio šventėj. Daugiau nei 10 metų ji buvo mano geriausia draugė, bet pastaruosius du mažai tebendravom. Nebežinau, ką jai padovanot, nes net neįsivaizduoju ko dabar jai galėtų trūkt ir kas pradžiugintų. Na, dabar jos finansinė padėtis gerokai geresnė nei mano, tad negaliu padovanot kažko, ko ji negalėtų sau leisti. Norėčiau padovanot kažką nebanalaus, nuoširdaus, bet ne smulkmenėlių kurios išsimėtys, o ką nors kas primintų mūsų draugystę.

Kaip manot ar labai banalu būtų kokių skoningų sidabrinių papuošaliukų su gintariukais? Galvoju gal išgraviruočiau ką  nors ant apyrankės, pagaminčiau dėžutę jiems sudėt.

.......................................
Ne "banalume" esmė, o svarbu ar tas žmogus apsidžiaugtų tais gintariniais papuošaliukais. g.gif g.gif g.gif
Čia ne patarti nėra ką, nes neįsivaizduoju nė vienos iš savo draugių,
dėvint tokią dovaną, o kai žmogaus nepažįsti -nieko nepatarsi.
Juk yra nemažai dailės , meno salonų , ten gal vertėtų pasidairyti kažko mielo.
Būna ir nedidelių , įperkamų kūrinėlių.
Atsakyti
Na, meno kūriniai tikrai ne jos sritis. Nemanau, kad jai patiktų. Mąsčiau dar apie lietuviškas knygas - ten gi jinai jų neturi. Gal miela būtų kažką iš sava kalba paskaityt, nes skaityt ji mėgsta.
Šiaip nebūtinai gintaras. Dabar pamąsčiau, kad gal ir kitokie papuošalai sidabriniai tiktų.

P.S. Man labai keista, kodėl šiais laikais daug moterų prieš gintarą nusistatę. Nebūtina gi karolių rinkėm apsikabinėt. Būna ir labai elegantiškų bei modernių gintaru puoštų dirbinių.
Atsakyti
[quote=VP tetis,2004 03 15, 12:45]
TAI DABAR JAU NEISSISUKSI SAKYK KA DOVANOT..MANO VYRISKIS pYpKIU KOLEKCJA TURI...TOKIU DOVANU KAIp DRABUZIAI ApSKRITAI NEpRIpAZYSTA...TUALETINIUS VANDENIS pERKA pATS ARBA AS JAM pERKU BET TIK VIENUS JIS MEGSTA...IS KANCELIARINIU pREKIU JAU KRUVOS NAMIE GULI...TAI KA pADOVANOTI... wink.gif [/quote]
Nu ir neissisukinesiu biggrin.gif aisku daug nuo pinigeliu sumos priklauso, nuo uzimamu pareigu (bedarbiui ir cekis is maximos tiks), pomegiu ir net zalingu iprociu. Nieko nezinodamas, siulyciau i "DORADO" uzlekt. Labai jau originaliu dalykeliu rasi. Jei Tavo vyras pvz. dviratininkas, gali laikrodi- dvirati dovanot (ten tokiu daug). Aisku peleniniu Jusu namuose apstu?! O tai ten ju ivairiu, labai kokybisku rastum. Jei parasytum apie vyra daugiau, tai daugiau pasiulyciau gossip.gif DARAUSI PANASUS I MOTERIS
[/quote]

lotuliukas.gif Nieko nuostabaus...juk supermamoj "sedi"... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sara @ 2004 03 15, 13:14)
enigma, tik tu zinai savo vyro silpnybes ir pomegius, tik tu pati gali nuspresti kas ji prazdziugintu...
pavyzdziui maniskis labai apsidziaugtu, gaves kompiuteriniu zaidimu ar vaira su pedalais (tiems patiems zaidimams)...dar apsidziaugtu valtimi ar meskere (nors proga pazvejoti jam karta du per metus, bet taip akys ziba zveju skyriuje...
dar labai nudziugtu gaves apatinio trikotazo, nes supleses kojines- linkes jas ismesti...
laabai nudziugtu gaves futbolo ar krepsinio kamuoli, nes zaidzia kaip patrakes - ypac futbola megsta...
ir t.t.t...
mano sesers vyras va norejo naujo albumo kolekcinems monetoms...

o mano tetis niekada nmesako , ko jam reikia- na jam nieko ir netruksta, va tada ir problema.... kai zmogus be labai didelio pomegio ir su visais patenkintais poreikiais... g.gif

Kaip vyras pasakysiu- Senai svajoju apie dideli dideli puzzle.... ett.....
Viliuosi kada nors išsipildys.... wub.gif
Atsakyti
Sveikos, tikriausiai esate buvusios panašioje situacijoje ir galėsite padėti.

Su vaikinu vos pradėjom draugauti, bet viskas gana rimta (bendrai - mėnuo pažinties). Ir štai netrukus jo gimtadienis. Neturiu supratimo, ką jis planuoja gimtadieniui ir visiškai nenutuokiu kaip turėčiau elgtis. Tad... Kaip turėčiau elgtis?? Klausti apie planus? Ką nors (ką??) padovanoti? Jis pats visiškai niekuo neužsimena, o klausti kažkaip pasidrovėjau.

Help....

Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2010 06 15, 15:19)
Sveikos, tikriausiai esate buvusios panašioje situacijoje ir galėsite padėti.

Su vaikinu vos pradėjom draugauti, bet viskas gana rimta (bendrai - mėnuo pažinties). Ir štai netrukus jo gimtadienis. Neturiu supratimo, ką jis planuoja gimtadieniui ir visiškai nenutuokiu kaip turėčiau elgtis. Tad... Kaip turėčiau elgtis?? Klausti apie planus? Ką nors (ką??) padovanoti? Jis pats visiškai niekuo neužsimena, o klausti kažkaip pasidrovėjau.

Help....

na,as gal nieko originalaus nepasiulysiu,bet gal surizikuociau padovanoti gera buteli originaliai ipakuota ax.gif zinoma,jei vaikinas pilnametis lotuliukas.gif as bent jau neprasoviau pro sali.dabar MB taip uzsikabliaves,kad net pradejo kolekcionuoti.sake po viena atidarys tik LABAI svarbiom progom tongue.gif
Atsakyti
Nelabai tinka, nes jo mėgstamiausi gėrimai man ne pagal kišenę... smile.gif O ir nenoriu daug investuoti, nes bendravimas visai neseniai prasidėjo smile.gif
Atsakyti
hmmmm sakai, kad viskas atrodo rimta, bet investuoti nenori, pinigų gaila. kažkaip negražiai skamba, ar netiesa ? smile.gif
Atsakyti