Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienių dovanos

QUOTE(muiloburbulai @ 2010 08 11, 18:55)
O kur matėt?  rolleyes.gif

http://menoduobe.com...ai-is-lietuvos/

cia nuotraukeles, kaip jie atrodo. Ir straipsnyje parasyta kaip gauti ax.gif
Atsakyti
ka ISPUDINGO padovanoti mergaitei antrojo gimtadienio proga. nes jau visos knigutes lelytes ir t.t. jau taip nusibode jau taip yra tai banalu. bet kad nebutu tai laaabai brangu, arba kaip ta dovana ispudingai padovanoti,ipakupti.maciau viena video kur padovanojo masina ja idejo i labai didelia deze ten buvo dugne balionai pripusti helio ir kai ta masina istrauke tie balionai pakilo i virsu. ziauriai buvo grazu. as ir taip noreciau ipakuoti bet deja neturiu kur gauti balionu su heliu nes gyvenu mazame miestelyje :[
Atsakyti
Nezinau ar cia jus labai ispudinga - jei sakote, kad lelytes atsibode ir t.t. Viena is ideju yra dazu rinkinys, tie dazai skirti vaikuciams, piesti ant veido, su rankytem ir panasiai. Dazai kabinasi su pirstukais ir galima piesti ant popieriaus, ant veiduko, visur. Lengvai nusiplauna tiek nuo grindu tiek nuo ranku. ax.gif

gal dar kas ateis i galvele.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cocci @ 2010 08 13, 17:41)
Nezinau ar cia jus labai ispudinga - jei sakote, kad lelytes atsibode ir t.t. Viena is ideju yra dazu rinkinys, tie dazai skirti vaikuciams, piesti ant veido, su rankytem ir panasiai.  Dazai kabinasi su pirstukais ir galima piesti ant popieriaus, ant veiduko, visur. Lengvai nusiplauna tiek nuo grindu tiek nuo ranku.  ax.gif

gal dar kas ateis i galvele.. 4u.gif

tikrai atrodo ispudingai g.gif o kur ju gauti?
Atsakyti
http://www.perkuvaik...eido-dazai.html

http://www.pieskantv...tai/veido-dazai

Yra siose internetinese parduotuvese, bet buna irtaip nusipirkti, kur vaiku prekes parduodamos 4u.gif
Atsakyti
Netradicinė dovana, bet, man manymu, šilta ir paprasta - Presto parduotuvėse, nežinau ar visose, pardavinėja įvairias arbatines kelių aukštų, gal penkių. Į kiekvieną aukštą išrinkti pagal kvapą įvairiausių arbatėlių smile.gif arbatines galima ir pas stalių užsisakyti, nebūtinai pirkti parduotuvėse.
Ta pačia tematika galima dar nupirkti puodelių komplektą, ar servizą kokį smile.gif gal šaukštelių rinkinį, mažyčių lėkštučių. Na galima visko prigalvoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2010 07 30, 10:56)
mes tai mamos gimtadieniui didelį paveikslą užsakėm smile.gif
padariau iš įvairių šeimos nuotraukų koliažą.. ir nunešėm kur daro foto ant drobės..
kai įteikėm, net apsiverkė 4u.gif

labai idomi ideja... super thumbup.gif gal galima butu i az kur daret ir kainele?
Atsakyti
zinau viena nebloga skolinta ideja milimam zmogui,reikes fantazijos ir laiko,pinigines nedraskys tikrai wub.gif
reikia kuo idomesnes ir kuo grazesnes taures geriau butu kuo aukstesne ji gali buti bokalas gali but stikline bet graaziausiai ziurisi didele taure su ilgu kotu kaip buna ...reikes 100 mazu lapuku nesvarbu kokios spalvos kokios formos viskas tik su fantazija ant kiekvieno laplio parasyti 100 zodziu del kuriu ji milite pvz;''as tave myliu nes tu esi man svelnus'', as tave myliu nes tu esi man geras'' na cia fantazijos reikia ir graziu zodziu paieskot gali but tarpusavi panasus.
labai miela gauti tokia taure ir po lapeli isvinioti ir skaityti wub.gif na cia taipat vienam patiks kitas ismes ir pasakys skaityk pati,bet romantikui berniukui nuostabi dovana wub.gif

galima graziai pavadinti dovanele meiles kokteilis tau 4u.gif
tinka netik gimatadieniui metinems ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neducio mamyte: 19 rugpjūčio 2010 - 14:39
Ką galima padovanoti jaunai mamai, auginančiai vaiką? Galvojam apie žurnalo prenumeratą. Man atrodo neblogas MOTERIS, nes tie visi žurnaliukai mamoms tai nežinau, ar šiais laikais, kai viską įmanoma rasti internete, labai naudingi būtų... O čia moteriškas žurnalas apie viską... Ką mano mamytės? Gal ką nors kitą būtų geriau padovanoti?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 08 20, 12:00)
Ką galima padovanoti jaunai mamai, auginančiai vaiką? Galvojam apie žurnalo prenumeratą. Man atrodo neblogas MOTERIS, nes tie visi žurnaliukai mamoms tai nežinau, ar šiais laikais, kai viską įmanoma rasti internete, labai naudingi būtų... O čia moteriškas žurnalas apie viską... Ką mano mamytės? Gal ką nors kitą būtų geriau padovanoti?? g.gif

Man tai tokie visokie zurnalai nusibode... jeigu man leistu rinktis, tai as mieliau issirinkciau koki receptu zurnala, nes be galo megstu gaminti, arba kokia stora stora stooora knyga receptu arba koki kupona i grozio proceduras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 08 20, 13:00)

Gal ir įdomu, jei mėgsta, bet pas mane mėtosi tų žurnalų nemažai ir iš tiesų juos tik perverčiu ir dedu į šalį... Jei jau galite prenumeruoti, reiškia skirsite nemažai pinigų, tada patariu pirkti dovanų rinkinį. Pavyzdžiui, tokį, kur daug pasiūlymų maloniai pasilepinti SPA programomis (aš žiūrėjau čia: https://www.geradova...lepinimas.aspx) Draugė galės išsirinkti jai labiausiai patinkantį variantą. Arba yra pigesnių pramogų rinkinių, iš kurių galima pasirinkti šokių pamoką, vyno degustaciją, fotosesiją ir pan. Visas rinkinys kainuoja 99 litus, o pasirinkti tikrai yra iš ko. https://www.geradova...s_pramogos.aspx Aš pasiskaitau internete, o apžiūrėti einu į Maximą smile.gif
Atsakyti
Mes tai mamai siemet dovanu radome pas viena moteri (kiek supratom, tai ji dailininke). Norejosi kazko originalaus ir kad niekas kitas to neturetu. Tai pirma teko pasivaikscioti po galerijas, bet ten kainos kosmines blink.gif , tuomet drauge rekomendavo, kad pasiieskoti zmogaus, kuris pats savo darbus pardavineja asmeniskai ir netycia internete radome puslapi (artvida.lt). Ten pateikta keletas nuotrauku su darbu pavyzdziais. Jie pasirode idomus, tai kontaktuose radome numeri ir pasiskambinome. Susitareme susitikti. Buvo taip sunku kazka issirinkti, nes darbai toki grazus (galima rasti nuo labai graziu saliu iki paveikslu (o vaikiski paveikslai koki grazus, ne tas zodis wub.gif )). Taip pat ji sake, kad gali padaryti kazka ko mes butent norime, jei nerandame tarp jos jau padarytu darbu, bet deja mes neturejome laiko, nes gimtadienis buvo ant nosies. Issirinkome silkini sali, mama buvo labai patenkinta ir plius kaina buvo padori lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti