Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienių dovanos

Jeigu turit automobilį, gali nupirkti ką nors į mašiną . Gal galingesnes garso kolonėles, gal CD grotuvą , gal tokį didelį veidrodėlį per kurį labai gerai matosi užpakalinis vaizdas(nežinau kaip jis vadinasi) , gal įmontuojamą laisvų rankų įrangą , gal mažą automobilinį televizorių ( pravers visai šeimai kur nors keliaujant ) . Viskas priklauso nuo to, kiek gali išleisti pinigėlų. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
maniskis tai svajoja apie nuosava ginkla...medzioklei.vat cia tai nepateisinsiu jo lukesciu, o tai dar kokia diena kai uzknisiu mane nusaus rolleyes.gif geriau koki botageli jam itaisysiu bus galima panaudoti tiek savigynai tiek zaidimuose, o kad patenkint medziokles poreiki, lasa reik nuvysiu kai tik susipirksiu virviu. thumbup.gif Laiko liko visai nedaug.
Atsakyti
O MANISKIS NORI NAUJO KOMPIUTERIO, BEDA TIK TA, KAD TIEK PINIGELIU NETURIU!
ph34r.gif EISIU BANKO PLEST
Atsakyti
kompa lizingu imk pirmoji imoka arba tik inasas ir bus tavo dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (VP tetis @ 2004 03 16, 11:58)
ENIGMA! nepamiršk pranešt ka vyrui išrinkai! tikiu jog bus supermama.gif
Papildyta @ [mergetime]1079431274[[b]*VP tetis rgetime] [/b]
Aš irgi koompo naaujo nooooooooooooooriu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sad.gif liudziu nes nezinau ar gausiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lizingu imk ir "padovanok" zmonai.jei arti gimtadienis, palauk jo, jei toli tai sugalvok kokia proga pvz "isibegejancio pavasario", "pavasario ligiadienio", "motinos dienos proga"(tipo nuo vaiku)
Atsakyti
QUOTE (VP tetis @ 2004 03 16, 11:58)
ENIGMA! nepamiršk pranešt ka vyrui išrinkai! tikiu jog bus supermama.gif
Papildyta @ [mergetime]1079431274[[b]*VP tetis rgetime] [/b]
Aš irgi koompo naaujo nooooooooooooooriu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sad.gif liudziu nes nezinau ar gausiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU VYRISKIUI DAR NIEKO NES LAIKO DAR TURIU...O VAKAR VAREM DRAUGO SVEIKINTI, LABAI SUNKU ZMOGUI KA NORS pADOVANOTI KAI JIS VIIIIIIIIIIIISKA TURI NET SUKAUpU...TAI pADOVANOJOM KIAULE TAUpYKLE TOKIA FAINA, DIDELE TOKIA KAZKUR ApIE 70 CM AUKSCIO, TOKIA KAIp TIKRAS pARSIUKAS thumbup.gif , NU BET BUTUT MATE KAIp ZMOGUS ApSIDZIAUGE SAKO ***** NORS VIENI KAZKA pRIKOLNO, KAZKA DLE DUSII ATNESE, O TAI KVEpALAI, pAVEIKSLAI,ZVAKIDES... wink.gif JAU NERA KUR DETI, NU VIENU ZODZIU LABAI FAINAI pAVYKO NUSTEBINTI...SAKO pASTATYSIU HOLE pRIE IEJIMO KAS ATEIS TEGUL META VISI thumbup.gif
Atsakyti
Va kaip tik arteja mano sioks toks jubiliejus, todel vis dazniau susimastau ka noreciau gauti dovanu, juolabiau, kad ir draugai ja pradeda kamantinet. Kad ir ka kas bedovanotu, bet man geriausia kai dovana galiu issirnkti pati. Labiausiai dziugina ivairiu parduotuviu cekiai, abonimentai i soliariuma. thumbup.gif
Labai nemegstu kai mano gimimo dienos proga kas nor padovanoja dovana bendra visai seimai. Megstu gauti ka nors asmenisko. Juk tai mano svente.
O pati dovanodama stengiuosi stsizvelgti i to zmogaus pageidavimus. Likus siek tiek laiko iki numatomos progos, stebiu ta zmogu, kad galeciau geriau suzinoti ko jam reikia. Artimu zmoniu tiesiog paklausiu kokios dovanos jie noretu smile.gif
Atsakyti
QUOTE (VP tetis @ 2004 03 14, 15:13)
Na as kosmetikos tai nenoreciau biggrin.gif gal kokio menisko ar labai stilingo niekucio?!
MOTERYS, NIEKADA NEDOVANOKIT VYRAMS KOSMETIKOS, JIE TO NEKENCIA protest.gif

Nesąmonė dry.gif dry.gif dry.gif Mano vyrui gali kiekvieną diena dovanoti kosmetika jam per daug nebuna...
Atsakyti
Noriu vaikui 5 m nupirkt laboratorini mikroskopa. Vakar Hyper Maksimoj maciau toki dideli uz 30Lt. Kazin ar geras g.gif , gal kas turi? Kaina man pasirode nedidele. Gal kas turit, patarkit ar verta pirkt penkiameciui. smartass.gif Galvoju per Velykas padovanot.
Atsakyti
Gera ideja yra komplektuojami zaislai, t.y. ivairus variantai is tos pacios serijos kaip LEGO Explore ar FISHER PRICE namukai.
3-4 m. paneles daznai praso virtuves rinkiniu, zaislines buitines technikos ar leliu namu.
Su berniukais sudetingiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE (iga @ 2004 03 18, 10:51)
Noriu vaikui 5 m nupirkt laboratorini mikroskopa.

mano mintis thumbup.gif as noriu dukrai nupirkt 6 metu proga.
tik as maciau Tomas philips'e uz 27 lt su kapeikom. O tas Maximoj kiek kartu didina? maniske tai akinius nezioja, siaip , teiravausi ar nelabai kenks akims.Tokiems vaikams pakanka 10 kart.
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 03 19, 12:24)
O tas Maximoj kiek kartu didina? Tokiems vaikams pakanka 10 kart.

As vepla nepaziurejau kiek kartu didina. Bet siaip toks neblogai atrodo. Reiks i Thoma philipsa dasr nuvaryt. Ar jis sestadieni dirba?
Atsakyti