Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikelis ir mėsa

nepamenu, bet atrodo sitoje temoje buvome kalbeje apie aviena. tad klausiau daktares, man atrase, jog aviena yra per riebi mesa vaikiukams, bet eriuko mesyte tinkama.
Atsakyti
Sveikos, mamytes smile.gif. Mano maziui 6.5men, pries savaite pradejom valgyt mesyte. Pradejau nuo jautienos, nes turi daugiau gelezies, kadangi maziaus paakiai melsvi, tai manau, kad hemoglobinas ne per didziausias. Uzsaldziau nedideliais gabaliukais, atsildau, supjaustau smulkiai ir tada isverdu per 20min kartu su darzovem, paskui viska sutrinu blenderiu - ir tiekiu i stala biggrin.gif .
Beje, del Vingro knygos - pasiskaityt gal ir nieko, bet vadovautis ja nepatarciau - visokiu veju ten prirasyta - ir mieliu pastos duoti, ir kose su pienu virti - man atrodo, kad ten "senoviniai" patarimai su naujom rekomendacijom sumaisyti, ir kokia tai maisalyne gaunasi blink.gif . Geriau zurnaluose pasieskoti, jei kas neaisku.
Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
aš savo sūneliui košytę verdu su veršiena, bet ji labai brangi doh.gif .Iš kokios mėsos mažyliam verdat košytes jūs g.gif ?
Atsakyti
Negi ne viena neverdat mazyliam kosyciu pacios blink.gif
Atsakyti
Aš pradėjau nuo triušienos, daviau ir veršienos, kalakutienos, liesos kiaulienos (kaip tikrai lietuviukei, jai labai tinka), jautienos, kažkaip labai pamėgo kiaulių liežuviukus. Rašo, kad juose daugiau geležies, nei jaučių.
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2007 07 13, 15:15)
Aš pradėjau nuo triušienos, daviau ir veršienos, kalakutienos, liesos kiaulienos (kaip tikrai lietuviukei, jai labai tinka), jautienos, kažkaip labai pamėgo kiaulių liežuviukus. Rašo, kad juose daugiau geležies, nei jaučių.

o kazin ar tiktu vistienos krutinele g.gif
Atsakyti
QUOTE(rona @ 2007 07 13, 15:55)

Vištienos mes dar neragavom, nes būtent ši mėsytė, jeigu ne iš kaimo višta, man atrodo pati "netikriausia" - juk tą broilerį per keliolika dienų užaugina doh.gif , tai aišku, kad ant chemijos ir hormonų. Tas pats ir su kalakutais, bet pirkau Linea vitalis ekologišką krūtinėlę. Aišku, garantijų ekologiškumo jokių, bet va pačiai ramiau. Puikiai žinau, kad visas maistas nebėra toks, koks būdavo anksčiau, bet kažkaip vištiena man labiausiai "sintetinė" atrodo.
Atsakyti
QUOTE(rona @ 2007 07 13, 15:55)

ji nevertinga mesa...

mes valgom versiena, po to pabandysiu duoti jautiena, triusiena, kalakutiena. Versiena maniskiui labai patik bigsmile.gif

o del liezuviu tai pirma kart girdziu, kad vaikams duodami g.gif nuo keliu menesiu galima jau duoti? Klausiu, nes aktualu del gelezies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 07 13, 17:07)

o del liezuviu tai pirma kart girdziu, kad vaikams duodami  g.gif  nuo keliu menesiu galima jau duoti? Klausiu, nes aktualu del gelezies  ax.gif

Aš tai dar ir neturėdama mažiukės girdėdavau, kad mažyliams ir iki metukų duoda liežuvį dėl geležies. Maniškė valgo gal nuo kokių 9 mėn. Jokių negerumų nepastebėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2007 07 13, 17:14)
Aš tai dar ir neturėdama mažiukės girdėdavau, kad mažyliams ir iki metukų duoda liežuvį dėl geležies. Maniškė valgo gal nuo kokių 9 mėn. Jokių negerumų nepastebėjau  ax.gif

aciu uz ats, ateity ir as tada duosiu...
Atsakyti
Aciu uz atsakymus smile.gif , siandien pasibaige musu mesyte, tad ryt eisiu pirkti.Galvoju sikart pabandyti jautienos
Atsakyti
Sveikos as savo lialiui tai viena diena is avienos kosyte verdu kita diena is versienos, va neseniai ir zuvyte pabandem, valgo tik ausytes klapsi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Antonina: 14 liepos 2007 - 20:21