Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikelis ir mėsa

QUOTE(Dowilka @ 2007 08 01, 02:02)
Visu pirma niekas ir nebando taves itikint as tik savo nuomone issakiau doh.gif  g.gif

ir dar...apie ismislus XXI amziaus,butent siame amziuje ar gyvenam..o tokios picos jau yra lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...jai ka...tik vyresniems lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir nebuk tokia pikta doh.gif  rolleyes.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif tikrai nesu pikta, issakiau savo nuomone,

o del itikinimo, net ir neturejau galvoje, kad tu mane bandei itikinti tongue.gif , pasakiau apstrakciai.

o del picu - doh.gif kai nesidomiu tokiom nesamonem tai ir nezinau, o pasirodo jau isgalvojo cool.gif

as turiu savo nuomone, kaip maitinti savo vaika, o jus savo. tam ir yra forumas, kad ja issakyti ir padiskutuoti
Atsakyti
Mes kiaulieną valgyt pradėjom kažkur nuo 10 mėnesiuko, kažkaip savaime gavosi ax.gif kai vaikas po truputį vis ragauja naujo maisto, tai po truputį vis kažką naujo ir įvedinėjam... 4u.gif
Atsakyti
o mes suvyru labiausiai megstam kiauliena ir vistiena unsure.gif siendie pirma kart ir sunui daviau kiaulienos,tiesa,viriau kiaulienos lieziuvi.suneliui 9.5 men ax.gif
Atsakyti
QUOTE(berto_luci @ 2007 08 04, 15:20)
o mes suvyru labiausiai megstam kiauliena ir vistiena unsure.gif siendie pirma kart ir sunui daviau kiaulienos,tiesa,viriau kiaulienos lieziuvi.suneliui 9.5 men ax.gif

drinks_cheers.gif sako, kad kiaulienos liezuvyje daug gelezies thumbup.gif
Atsakyti
Auginu alergišką vaikutį. Kiaulienos nugarinės pirmą kartą paragavo 7 mėn. Nemanau, kad tai blogai, nes mėsos pasirinkimas gana apribotas - veršienos, vištienos negalima doh.gif kalakutienos mažylis nelabai mėgsta schmoll.gif jautiena nusibodo.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 08 04, 17:59)
drinks_cheers.gif  sako, kad kiaulienos liezuvyje daug gelezies  thumbup.gif

O ne jautienos liežuvyje? blush2.gif

Kokias kiaulienos dalis perkate savo mažiukams? Na, liežuvį, nugarinę, ką dar galima? Kažkuri mama pirkdavo tiesiog maltą kiaulieną, bet ten man atrodo ir visokių sausgyslių, net kremzlių kartais primalta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2007 08 05, 06:48)
O ne jautienos liežuvyje? blush2.gif

Kokias kiaulienos dalis perkate savo mažiukams? Na, liežuvį, nugarinę, ką dar galima? Kažkuri mama pirkdavo tiesiog maltą kiaulieną, bet ten man atrodo ir visokių sausgyslių, net kremzlių kartais primalta ax.gif

Perku dar išpjovos, sprandinės mirksiukas.gif
Atsakyti
man atrodo, kad kiauliu liezuviuose g.gif

o farso nepirkciau vaikui... jau geriau pati sumaciau, tai nors zinociau ka sumaliau... o i farsus juk visokio bieso primala unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 08 05, 18:28)
man atrodo, kad kiauliu liezuviuose  g.gif

o farso nepirkciau vaikui... jau geriau pati sumaciau, tai nors zinociau ka sumaliau... o i farsus juk visokio bieso primala  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 08 05, 20:28)
man atrodo, kad kiauliu liezuviuose  g.gif

o farso nepirkciau vaikui... jau geriau pati sumaciau, tai nors zinociau ka sumaliau... o i farsus juk visokio bieso primala  unsure.gif

drinks_cheers.gif farsas nera naturalus produktas i ji dedama ir sojos!
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2007 08 06, 09:45)
drinks_cheers.gif  farsas nera naturalus produktas i ji dedama ir sojos!

O dėl sojos pirmąkart girdžiu blush2.gif
Atsakyti
o kaip ta liezuvi gamint? atsipjaut gabaliuka ir isvirt? kiek laiko verda? klausiu nes pati liezuvi virdavau tik greitpuodyje ir laaaaabai ilgai.. beje ar liezuvi uzsaldyt galima?
Atsakyti