QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 01, 13:38)
Man įdomu kuriose vietose reikia purkšti kvepalus: ant drabužių, ant odos, jei ant odos, tai kuriose vietose?
Šiaip tai kiekvienas daro taip, kaip jam labiausiai patinka.
Bet:
Klasikinės "taisyklės": purškiama ant odos paausiuose, smilkiniai, sprandas po plaukais, kaklo duobutė tarp raktikaulių, alkūnės linkis, riešai t.y. taip vadinami "šilumos" taškai. Taip pat kai kurie šaltiniai nurodo, kad kvepalai gali būti purškiami ties bamba, kelių linkiai ir nugaros apačia ties juosmeniu.
Aišku, visų vietų gal geriau neprikvėpint vienu metu

Ant drabužių labai nepatartina purkšti, nes pirma, galite sugadinti audinį nepataisomai, o antra, jei turite daugiau nei vienus kvepalus ir norite juos dažnai keisti, prikvėpinus drabužius nuo jūsų sklis tikra kvapų maišalynė. Čia kalbu apie viršutinius rūbus, be abejo. Apatiniai ir tie, kurie yra tiesiogiai ant kūno natūraliai pagauna kvepalų, betgi jų antrą dieną iš eilės turbūt nesirengiam

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 01, 14:00)
Dėl purškimo ant drabužių, sutinku, kad galima sugadinti audinį, bet aš kartais purškiu ant drabužių
Ir vieną kartelį yra tekę persivilkti palaidinę, nes liko dėmės, bet jos išsiplovė.

Tai pasisekė - aš kartą netgi netyčia užvanojau gryno parfumo ant šilkinės bliuskutės ir ate. Taip ir liko bjauri dėmė ant krūtinės, teko rūbą išmest.
QUOTE(Smauglius @ 2010 03 01, 15:15)
Tai pasisekė - aš kartą netgi netyčia užvanojau gryno parfumo ant šilkinės bliuskutės ir ate. Taip ir liko bjauri dėmė ant krūtinės, teko rūbą išmest.
O man parfumo demes is bliuzes,kurios sudetyje buvo šilko,puikiai išvale ACE delikatusis

Na kvepinuos ryte tai kvapas tas pats būna iki pietų, po to grįžus namie pagal nuotaiką pasikvepinu, kad nuotaika geresnė būtų

Pasikvėpinu ryte prieš išeidama ir kas kartą, jei tenka grįžti dienos bėgyje namo, nes neturiu tokio įpročio - kvepalus nešioti rankinėje, kad galėčiau atnaujinti kvapą. O vakarui renkuosi kažką šleifinio, sunkesnio, kad laikytų visą vakarą

Mano kvepinimoso iprociai tokie:
Darbe - lengvais kvepaliukais 1-2 kartus purkst
Vakare - sunkesniais 3-4 kartus purkst

QUOTE(elegantiska04020 @ 2010 10 13, 15:27)
Mano kvepinimoso iprociai tokie:

Aš darau atvirkščiai... lengvesnių galima ir 4 kartus, bet sunkesnių man poros pšykų visiškai užtenka, nes kai padaugini, galima nekokia aplinkinių reakcija

Purskiu ir ant odos ir ant drabuzeliu truputi

Visur ir visada kvepalus naudoju pagal poreikį
nes, kad ir kur bebūčiau, su savimi visuomet imu atomiką ar kokį butelaitį
Kvepintinos vietos - kaklas ir riešai
nugaros ar kelių linkių kvepinimui dar nesu naudojusi, tačiau maža kas - gal vieną dieną išbandysiu šį būdą
Neturiu įpročio ryte naudoti lengvus, o vakare sunkius kvepalus
dažniausiai naudoju tuos, kurių nesąmoningai ar sąmoningai norisi
arba jei yra įsigijamas naujas kvepaliukas, tai tikėtina, kad jis bus naudojamas ištisai net keletą dienų, kol nenusibos ...

Kvepintinos vietos - kaklas ir riešai

Neturiu įpročio ryte naudoti lengvus, o vakare sunkius kvepalus

Kvepinuosi kaip kada. Priklausomai nuo nuotaikos. Ant drabuziu nepurskiu.