Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(Minerva @ 2008 11 07, 23:52)
Ačiū, Smaugliau - nuo dabar mane labiau domins ne mano klubų apimtis, bet odos formulė biggrin.gif

g.gif kuo daugiau klubu, tuo daugiau odos. Veikia mano naudai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 11 08, 01:03)
g.gif kuo daugiau klubu, tuo daugiau odos. Veikia mano naudai  biggrin.gif

lotuliukas.gif Jeigu ta oda Piguet Bandit EDP, tada pritariu, nors klubų apimtis visgi galėtų nebūti susijusi su odos kiekiu laugh.gif
Atsakyti

Merginos, kadangi klubų apimtis dažniausiai priklauso nuo materijos, kuri kaupiasi PO oda, tai bendras odos plotas kvadratiniais centimetrais musėt lieka nepakitęs, tik išsitampęs į šonus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 11 08, 09:05)
Merginos, kadangi klubų apimtis dažniausiai priklauso nuo materijos, kuri kaupiasi PO oda, tai bendras odos plotas kvadratiniais centimetrais musėt lieka nepakitęs, tik išsitampęs į šonus  lotuliukas.gif

Jauciuosi kaip balionas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 11 07, 22:15)
Reziumė - kvepalai ant skirtingų žmonių kvepia skirtingai. Odos formulė - kur kas daugiau nei klubų apimtis.  smile.gif
Nereikia to lyginti su batais ar paltais.

Tas tikrai tiesa, bet yra vienas "bet". Ant vienos odos išsiskleis nuostabiai, o ant kitos viau. Tad jei kolegė kvepia skaniai, pati gali kvepėti nekaip. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 08, 05:35)
Tas tikrai tiesa, bet yra vienas "bet". Ant vienos odos išsiskleis nuostabiai, o ant kitos viau. Tad jei kolegė kvepia skaniai, pati gali kvepėti nekaip.  ax.gif

Taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 08, 11:35)
Tas tikrai tiesa, bet yra vienas "bet". Ant vienos odos išsiskleis nuostabiai, o ant kitos viau. Tad jei kolegė kvepia skaniai, pati gali kvepėti nekaip.  ax.gif

Todėl kvepalus geriausia pirkti prieš tai juos išbandant.
Atsakyti
4u.gif Sveikos, tarkit prasau kelis zodzius apie Vivienne Westwood Boudoir. Skubiai reikia dovanos, tiesa sakant jau uzsakiau, is aprasymo manu turetu patikt. Gal kas geriau su jais susipazines? Dekui
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 11 09, 19:14)
4u.gif Sveikos, tarkit prasau kelis zodzius apie Vivienne  Westwood Boudoir. Skubiai reikia dovanos, tiesa sakant jau uzsakiau, is aprasymo manu turetu patikt. Gal kas geriau su jais susipazines? Dekui

Oho, drąsi motera sakyčiau. g.gif
Ką aš žinau - nebent labai gerai pažįsti žmogaus skonį, nes šitie kvepalai žiauriai specifiniai. Man jie - senas gobelenas, prirūkytos portjeros, salstelėjęs narcizų kvapas. Šiaip jau ne iš tų kvepalų, kurie daugiau mažiau drąsiai tinka visiems - aš su jais kategoriškai nesusidraugavau. Kiek teko stebėt reakcijas - arba prilimpa, arba totalus atmetimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 11 09, 19:21)
Oho, drąsi motera sakyčiau.  g.gif
Ką aš žinau - nebent labai gerai pažįsti žmogaus skonį, nes šitie kvepalai žiauriai specifiniai. Man jie - senas gobelenas, prirūkytos portjeros, salstelėjęs narcizų kvapas. Šiaip jau ne iš tų kvepalų, kurie daugiau mažiau drąsiai tinka visiems - aš su jais kategoriškai nesusidraugavau. Kiek teko stebėt reakcijas - arba prilimpa, arba totalus atmetimas smile.gif

Blin... Ne drasi reiskias , o durna lotuliukas.gif . Norejau Dior Hypnotic poison dovanot (bet pas Alioshka nebuvo) uzsakiau situos... Savo kaime sedziu su vaiku ir kvepalus neuoscius sau ir kitiems pirkineju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 11 09, 19:24)
Blin... Ne drasi reiskias , o durna  lotuliukas.gif  . Norejau Dior Hypnotic poison dovanot (bet pas Alioshka nebuvo) uzsakiau situos... Savo kaime sedziu su vaiku ir kvepalus neuoscius sau ir kitiems pirkineju  lotuliukas.gif

Nu palauk, nesigaluok, ypač jeigu jau užsakei. O gal patiks? Biesas žino, nu aš kalbu iš savo varpinės - man jie neprilipo visiškai (iki tokio lygio, kad riešą ploviau gerų dešimt minučių) . Tikrai žinau, kad panos kai kurios turi ir džiaugiasi. Viskas priklausys nuo apdovanotojo nosies smile.gif
Atsakyti
Buduarą uosčiau, bet visiškai nebeprisimenu kvapo doh.gif bet galima suprasti ir taip- nebuvo atmetimo reakcijos, nes kas man itin nepatinka, atsimenu ilgam doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti